ACİLL KOMŞUUM

Kim haklı?

• Kesinlikle sen haklısın

• Komsun haklı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şaka yapıyor olmalısın

Hayat hassas kalpler için bir cehennemdir :)
Çok naif yaklaşmışsınız ama
karşınızda kaptan mağara adamı var :)
Onun taktiği ile ilerleyin :)

Komşuluk o kadar zor ki. şu zamanda iyi insana denk gelmek çok zor. Bizim de alt komşu yağmur yağınca bize çıkıp balkon yıkadınız bize su alıyor diye bagriniyor. Hiç bir muhabbetimiz yok ama asansörde filan gördüklerinde pisliğe bakar gibi bakıyorlar. Kolay gelsin imkanınız varsa taşının ya da gece geç saatte gürültü yaptıklarında arayın polisi muhattap olmadan.

Kabahatiniz her defasında şaka yollu söylemeniz.

Rahatsizliginizi net ifade etseydiniz böyle olmazdı.
Aynen
En bastan sert dille uyaracaktiniz
Saka yollu ima ettim kirmak istemedim.diye dusunurseniz karsinizdaki tepenize cikar sizi suclu cikarir boyle

Polis cagiricam bir dahakine sessiz olmazsan bu sana ilk ve son uyarim

Yaz mesajla

Neden şaka yollu söylüyorsunuz ki? Rahatsızlığınızı açık açık söyleyin. Ayrıca 8 de nasıl ev süpürüyo gerçekten arayın polisi gelsin. Toplumda yaşamayı bilmiyorsa gitsin müstakil ev tutsun.

Misafiri gelecekmiş zaten 7de işten çıkıyormuş gece çalışmış hiç uyumamış 8e kadar beklemiş süpürmek için öyle diyor ve inanın bilerek yapıyor heralde ordan oraya koşma sesleri, ordan oraya çekme sesleri geliyor

Bu apartmanlarda aşağıya bişeyler silkeleyenleri silkeledikleri şeyden tutup çekeceksin aşağıya. Hayvan yaşıyo sanki altlarında terbiyesizler. Gidin mağarada yaşayın madem taş devrinden çıkamadınız

Ya her şeyi geçtim herşeye rağmen beni suçlu buldu -belki başka şeyler vardır diye düşünebilirsin artık fazla olduğun için bende dolmuşumdur yazmış bizim evde insan yaşamıyor çünkü. Bir ev işimiz var hayırlısıyla olsa da çıksam gitsem şu nankör insanların arasından

Çok ciddi birsey yok mu yukaridan sofra silkelemesi,sigara atmasi ciddi değil mi ya attigi sigara tam sönmemiş olsa ve sizin balkonda bulunan esyalariniz yansa be olacak gidin soyleyin yöneticiye şimdiye kadar soylemediginiz hata.

Çok ciddi birsey yok mu yukaridan sofra silkelemesi,sigara atmasi ciddi değil mi ya attigi sigara tam sönmemiş olsa ve sizin balkonda bulunan esyalariniz yansa be olacak gidin soyleyin yöneticiye şimdiye kadar soylemediginiz hata.
Yönetici çok ciddi bir yönetim değil demek istedim konu değil. Söylesemde birşey değişmeyecek. Konunun ciddi olmadığını düşünüp dikkate almasam buraya açmazdım zaten o yüzden soruyorum kim haklı diye

Ne arsız kadınmış. Biz de yaşıyoruz aynı durumu akşam saat 9-12 arası çok gürültü yapıyorlar. Yönetici uyardı ama nafile. Biz sopayla tavana vurunca duruyorlar anca. Öyle insanlar böyle tepkilerden anlıyor napalm

Çok sabırlıymışsınız ama böyle saygıdan toplu yaşamın kurallarından bi haber insanlara karşı,fazla alçak gönüllü olmuşsunuz.baktınız iki uyarım da da şaka yollu anlamıyor üçüncüde gayet net dile getirmeliydiniz.Apartman gibi bi yerde en az saat 11 den aşağı süpürge açmam açılmamalı yani.Silkeleme ve sigara külüne hiç girmiyorum ayrıca şuan giren kanunla gürültü için 900 küsür cezası olduğunu biliyorum belki parayı ödeyince saygı aklına gelir.

Ninni için falan bişey diyemem çünkü gece ev çok ses çekiyor çocuk olunca gürültü de normal ama süpürme çırpma atma konusunda haklısınız
Sürekli şikayette bulunduysanız o da artık üste çıkmaya karar vermiştir ama hatalı yerde çıkış yapmış bence

Haksız olduğunuz tek nokta şaka yoluyla söylemek olmuş. Neden rahatsızlığınızı açık açık dile getirmiyorsunuz? Benim alt komşum keyfine çığlık atıyor gecenin bir yarısı. Telefonu yok uyarıcam bir türlü denk gelemedim. Ama telefon numarasını üst komşumdan alıp msj atıcam gecenin bi yarısı çığlık sesiniz buraya kadar geliyor biraz sessiz olmayı deneseniz diye. Apartmanda yaşıyosak milleti rahatsız etmemeye dikkat etmemiz lazım bence. Rahatsız oluyorsak da söylememiz gerekiyor.

Eski evimde üst komşum mutfak balkonundan habire bişeyler silkelerdi üstümüze geldi oğlumun kafasına yemeklere balkondan bağırdım olmadı kapıya çıktım yardımcım yapmış dedi. En son ben evde yoktum geldim Bi baktım balkondan Bi dünya pislik hemen yukarı çıktım evde yoksun diye dedi ben de ben senin pisliklerini temizlemek zorunda mıyım evde yokum diye senin balkonun ağzına sıçmaya hakkın mı var falan dedim baya ciddi ciddi o son olmuştu. Sesleri geçtim de bu silkeleme olayına çok sinir oluyorum ya. Bence sert konuşun görünen o ki anlamıyor imadan falan. Kavga ettiklerinde polis çağırın rahatsız edin onu böyle şey olmaz

oyy oyy sirkeleme isine giriyorum ortak bi. balkon var mi orda sirleleyin cocuklu evde bagiris cagiris olur supurge konusunda hakli olabilirsun ama yarin bir fun seninde colugun cocugun olacak kadin dusunceaiz ama bikmis artk herseyden modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…