ACİLL KOMŞUUM

Kim haklı?

• Kesinlikle sen haklısın

• Komsun haklı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anlattiklarinin fazlaaaasi olup eksigi olmayan bir durumu bende yaşıyorum kardeşim yalniz degilsinnn. Senin gibi hep alttan aldim hep alttan aldim.Esim cok sakin yapilidir benim iki cocugum war biri daha 5 aylik kuwezde kaldi 1 ay yeni dogdugunda balkona elbise asarim elbiseler kül sari su lekesi bilmem balkon sofra bezinden dokulenler saç falan yazin cam pencere acamaz oldum arkadan önden eline ne gecerse atmalar falan bebegim dogdu son yaptigindan sonra ben dellendim bir ciglik bastim. Seni tepeden tutar asagi sallarim yeminle bak bin kere uyardim tatli dille anlamiyosan cok pis elime alcam seni dedjm 4 cocugu war hepsi pes pese hep dedim cocuklu kadin hangisiyle ugrassin napsin falan diye bide utanmadan bana gece bebegin mi agladi cok aglama sesi geldi ewde pat sesi duydum ne kirildi bende dedim bak canim senden gelen sesin pisliqin haddi hesabi yok alttan üste degil üstten alta gelyo ne gelirse bi kez daha duyarsam bisey seni belediyeye sikayet etcem bu ew çöp ew diye dedim veee sonuc ugraslarim sonucu artik oh dedim allahim darisi basina

Bizde ses ve birkaç şey yüzünden üst komşu ile kavga ettik mesajda görüşmüyorduk. Dün kapıma geldi zile bastı açmadım kapımı tekmeledi çok korkunçtu . Sonra aradı açmadım açmadım en sonunda eşimle annem ara ne istiyor dedi aradım kavga ettik telefonda sesim kısıldı resmen

Neden w?

bizim üst katımızdakiler de müstakil evde yaşadıklarını sanıp azıtıyorlardı geceyarıları vs .birkaç defa kapılarına polis gelince toparlandılar.

Sizinle çok benzer şeyleri yaşadım ama ben bir sustum iki sustum 3. de eşim balkondan atılan pisliklerle evlerine gitti. Biz balkonda yemek yerken de halı silkmeye kalktı cevabını aldı bi daha da olmadı. Bence fazla susmuşsunuz ama susmuş olmanız üste çıkabileceği anlamına gelmiyor tabi. Yöneticiyle görüşün apartmanda yaşıyor müstakil evinde değil.

Senin yazdığın mesajı biri bana atacak bırak cevap vermeyi yerin dibine girerim... insanda biraz vicdan olur apartmanda 8 de süpürge açılmaz. Kaynanam bizdeyken saat 9 da süpürge yapacaktı izin vermedim saat 1 den önce açmam evime yardımcı bayan çağırdığımda bile öğleden sonra alırım insan biraz düşünceli davranır ya...

canim ole istiyor kaç senededir de ole yazyorum o yuzden w canim warmi bir problem hayir tisikirler :*
Türkçeniz gözlerimi kanatıyor, çevre kirliliği oldu o yüzden. Durumunuz da komik olmuş 15 yaşına yeni girdiniz herhalde Sizi göz ardı ettim, bye.

Türkçeniz gözlerimi kanatıyor, çevre kirliliği oldu o yüzden. Durumunuz da komik olmuş 15 yaşına yeni girdiniz herhalde Sizi göz ardı ettim, bye.
ne göz kanatacak şeyler war ben sölüyor muyum hayir maydanozu sewiyosunuz anlasilan akranmişiz sen 14 ben 15 hadiii bb sekerim :* öpyorumm seni

Bu tipler güler yüzden anlamazlar
Onlar gibi basitleşip kavga etmek gerekiyor

Eski oturdugum evde üst katimdaki balkonun kenarlarını foşur foşur su dökerek yıkıyordu
İki kere uyardım devam etti hatta cazgirlik yaptı sana mı sorcam balkonumu yıkarken dedi
En son ben de aşağıdan yukarı bağırdım yeter be diye kavga ettim son oldu bir daha yapamadı

Valla aynısını ben karşı komşum ve alt komşumla yaşadım iyilikten anlamıyorlar kesinlikle.En sonunda kavga ettim..Ve hiç ılımlı konuşmadim.ben sizden beter olur huzur koymam dedim. Düzeldiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…