- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
- Konu Sahibi Birprensess
-
Var ama öyle çok ciddi bir yönetim olmadığı için birşey olacağını sanmıyorum. Ona söylesem ki ikimizinde yakın olduğu biri yönetici. En fazla konuşacak oda cevabını verecek elli tane sey sayar huyudur, ertesi gün yine aynı olacak.Apartman yöneticisi yok mu ?
Gerçekten bıktım artık bide alttan almış gibi oldum içime dert oldu. Onlarla ortak internet kullanıyoruz bir sorunumuz yoktu ben büyütmüyordum bu konuları ama bu sefer artık yetti. Ilk isim parasını verip internetten çıkmak olacak bıktım artık.sonuna kadar haklısın
ılk ıs yonetıcıye soylemek yonetıcının 3 kere uyarma hakkı var 3 kere uyarmasına ragmen duzelmezse yonetıcı ıhtar cekecek
ıhtara ragmen duzelmezse apartmandan gonderılmeye kadar yolu var
sıkayet etsenız para cezasına da carptırılır
boylelerı magarada falan yasasa keske apt kulturu olmayan bırının apartmanda ne ısı var anlamıyorum kı
benımde vardı basımda boyle bırı kurtuldum ben hem ıhtar cekıldı hem para cezası verıldı gerekırse dava acarım rahatsız edene...
boyle boyle ogrenecekler .
Var ama öyle çok ciddi bir yönetim olmadığı için birşey olacağını sanmıyorum. Ona söylesem ki ikimizinde yakın olduğu biri yönetici. En fazla konuşacak oda cevabını verecek elli tane sey sayar huyudur, ertesi gün yine aynı olacak.
Kabahatiniz her defasında şaka yollu söylemeniz.
Rahatsizliginizi net ifade etseydiniz böyle olmazdı.
Fazla mütevaziliğin sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.Böyle milleti kırmayayım efendiliğimi bozmayayım dersen tepene çıkarlar
haklısınız ama karşınızdaki belliki arsız başetmeniz zor.
Noldu trol konun ilgi görmedi mipardon da size mi kaldi yanlis sesler gelmesin diye düşünmek uyarmak falan kimsenin cinsel hayatini boyle dusunerek yorum yapmaya hakkiniz yok siz kocanizla yapamiyosunuz diye herkes sizin gibi kocasiyla kardes kardes yasayacak diye birsey yok ben son derece saygisizca buldum bu yazdiginizi ve inanasım gelmedi dogrusu
Dalga mi geçiyorsun? Kocamla yapamadığım kanısına nerden geldin. Şimdi birşey derdim de neyse. Herkes ne yazmış sen ne yazmışsın bence kendini sorgula. Ben öyle bile düşünmedim. Fesat olmayın bu kadar.pardon da size mi kaldi yanlis sesler gelmesin diye düşünmek uyarmak falan kimsenin cinsel hayatini boyle dusunerek yorum yapmaya hakkiniz yok siz kocanizla yapamiyosunuz diye herkes sizin gibi kocasiyla kardes kardes yasayacak diye birsey yok ben son derece saygisizca buldum bu yazdiginizi ve inanasım gelmedi dogrusu
Yine bir trol vakası dert etmeyinDalga mi geçiyorsun? Kocamla yapamadığım kanısına nerden geldin. Şimdi birşey derdim de neyse. Herkes ne yazmış sen ne yazmışsın bence kendini sorgula. Ben öyle bile düşünmedim. Fesat olmayın bu kadar.
Evet galiba öyle ben de konusuna girince farkettimYine bir trol vakası dert etmeyin
Muhafazakar troll abla senin de aklın fikrin cinsellikte ama yapardon da size mi kaldi yanlis sesler gelmesin diye düşünmek uyarmak falan kimsenin cinsel hayatini boyle dusunerek yorum yapmaya hakkiniz yok siz kocanizla yapamiyosunuz diye herkes sizin gibi kocasiyla kardes kardes yasayacak diye birsey yok ben son derece saygisizca buldum bu yazdiginizi ve inanasım gelmedi dogrusu
Dalga mi geçiyorsun? Kocamla yapamadığım kanısına nerden geldin. Şimdi birşey derdim de neyse. Herkes ne yazmış sen ne yazmışsın bence kendini sorgula. Ben öyle bile düşünmedim. Fesat olmayın bu kadar.
Hahahabilmiyorum artık saldırgan tutumunuz ve fesat tavrınız eşinizle aranizdaki problemi gözler önüne seriyor gibi
Kendi kendini tasviri o şekildeHahahaMuhafazakarlığın adını kirletmeyin bari. Mune arkadaşla ilgilenirsen sevinirim, konusundan da anladığımız üzere birileri yine kendince eğlenmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?