- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
-
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Ben dilde sevenler için yorum yaptım. Şuranı yerim buranı yerim diyen içindi.
Ananemde bir erzurumlu olarak erkek çocuğuna haşa ama tapardı. Kızları hiç sevmezdi. 8 çocuktan bi tek annem baktı 10 sene ölene kadar. Kapıdan içeriye koymadılar oğulları. Ama ananem oğullarını severken annemden için kurban olsun kızlarım sizin tırnağınıza diye severdi. Resmen oğullarına hasret gitti ama gitmeden de malı mülkü evi tarlaları neyi var neyi yok hepsini oğullarına peşkeş çekip öyle gitti. Dediğim gibi lafım gizli pipi tapanyus dediğiniz ananem gibi kişilere kişilere değildi. Severken eskilerin dil alışkanlığı olan dedeside çükünü yesin gibi sevenlere idi. Sanırım hemfikir olduk. Kırdımsa affola
lohusa kadını ne hale soktular pesssssGünaydın bayanlar. Dün konu açmıştım pipi mevzusuyla ilgili. Sonra eşim süümün kesildiğinde inanmadığı için eşimle tartışmıştık olay büyümüştü. Bende çok sinirlenip eşimin anne ve babasına bağırdım. Sizin pipi merakınız yüzünden bizi birbirimize düşürdünüz sizin yüzünüzsen kavga ettik şimdi mutlu olun , ne pipiymiş çok terbiyesizsiniz gibi şeyler söyledim bağırarak. Sonra eşim de bana bağırdı onların yanında üstüme yürüdü ve yemin ederim ki seni boşayacağım bitti bu iş diye defalarca bağırdı. Sonra ortalık biraz yatışınca onlar oturma odasında oturdu, ben bebeğimle yatak odamda. Eşimle biraz konuştuk. Ne yapacağımıza bugün onlar gidince karar vereceğiz. Bugün gidecekler farklı şehirden geldiler. Ben fazla tepki gösterdiğimin farkındayım. Pipi mevzusunda haklıyım ama tepkim fazlaydı biliyorum. Haklıyken haksız duruma düştüm. Uykusuzluk, yorgunluk moral bozukluğu hepsi eklenince böuyle paylaşım işte. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Gösterdiğim tepki için pişmanım ama gidip konuşmaya da çekiniyorum.
Benim kayinvaldem oğlumun pıpisini öpüp dururdu oğlum bebekken. Ne sütüm kesildi, ne de bağırıp cagirdim. Torununu sevme şekli biraz enteresan geldi o kadar. Herseyi logusaliga vermeyin. Eşinizin anne babasına bağırmak hiç hoş değil.
Benim kayinvaldem oğlumun pıpisini öpüp dururdu oğlum bebekken. Ne sütüm kesildi, ne de bağırıp cagirdim. Torununu sevme şekli biraz enteresan geldi o kadar. Herseyi logusaliga vermeyin. Eşinizin anne babasına bağırmak hiç hoş değil.
Şu kelimeden soğudum yeminle. Ne değişik insanlar var.Öpülecek onca yer varken pipisini öpmesi hiç garip gelmedi mi size? Beyinin pipisini öpseymiş madem. Pipi öpme hevesini beyi üzerinde tatmin etse, iki taraf da hoşnut olabilirdi halbuki. Pipi öpmek değişikmiş gerçekten.
Şu kelimeden soğudum yeminle. Ne değişik insanlar var.