- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Ahh bu eskiler. Nüfusun % 50 sinde var. Yarın büyüyünce okulda açsa gösterse ne yapacaklar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 gün önce doğum yaptım. 20 gün annem bana baktı, sonra kayınvalidem ve kayınbabam geldi. Bebeğim erkek. Benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok. Geldikleri günden beri torunumun pipisi var erkek benim torunum vb şeyler diyorlar. Kayınbabam çocuğun altını yanımda al pipisini çok merak ediyorum bakacağım dedi. Kayınvalidem çocuğu benim yanımda yıka pipisini görelim dedi. Birde bebeğimi severken d.ü...z.ü diyerek seviyor kayınbaba. Eşime o kelimeyi söylememesini sööyledim eşim sevdiği için söylüyor ne var bunda dedi. Ben uyardım söylemeye devam etti. Normalde bebeği kayınvalidemle yıkarız diye düşünmüştüm ama böyle pipi delisi olunca yıkamak istemiyorum. Bunu eşime söyledim tartıştık şuan küsüz. Birde üzerine kayınbaba bebek büyüsün ben onu sokakta altı çıplak gezdircem herkes pipisini görecek dedi. Eşim sesini çıkarma bir şey yapamaz çok abartıyorsun diyor. Eşimle küsüz akşam yemeğine sofraya oturmadım bir şey yemedim utanmadan yediller bir kişi de bu kız emzikli lohusa demedi. Allah aşkına siz söyleyin abartıyor muyum. Siz yerinde olsanız ne yapardınız? Güncelleme:6. Sayfa
Eşime rahatsız olduğumu söyledim ve abarttığımı söyledi tartıştık çok ağladım sütüm kesildi bu sefer iyice moralim bozuldu. Eşim sütümün kesildiğinde inanmadı bende çok sinirlendim kayınvalidem ve kayınbabama sizin yüzünüzden pipi merakınız yüzünden sütüm kesildi diye bağırdım. Eşim de bana çok bağırdı birbirimize girdik bütün apartmana rezil olduk. Boşanacağız.
Biliyorum çok haklıydınız ama yapamadım işte. Eşim şuan onların yanında oturuyor. Bana da dün gece ben boşanıp bebeğimizin ilerde üzülmesini istemiyorum dedi. Birde dün kayınvalide yanıma gelip bizim oralarda bu pipi mevzusu normal ama keşke bizde söylemeseydik dedi.
Aynen bende katılıyorumEşin geri vitese takmış,
lohusasın sen tepkilerin çok normal hassas bir dönemdesin. Sakın özür falan dileme madem yaptın böyle birşey arkasında dur. Alttan alıp özür dilersen tavırları devam eder.
Kayınvalidenize oğlunun şeyini gördüğünüzü gerine gerine söylerken hiç utanmadınız mı. Aman yarabbim evlerden ırakAaa benim kayınvalidem bu ahsjej. Pipiye o kadar takıntılı ki üç yıl boyunca sünnet ettirelim diye tutturdu. İlk zamanlar "aç pipisini bakalım. Aç halası bir görsün" dediğinde gülerek ve kalabalık içinde "annecim senin pipi ile ilgili bir travman mı var. Nedir bu pipi merakın. Görmediğin şey de değil ki beş çocuğun var yani" dedim. O konu açılmamak üzere kapandı.
Sonraki zamanlarda "ölmeden sünnetini göreyim" diye inat ve ısrarla sünnet talebinde bulundu. O konuda sinirlendim epey. Yine bir gün "bu çocuğu ben doğurdum. O yüzden ben ne zaman istersem o zaman sünnet olacak. Sen kendi doğurduklarını sünnet ettirmişsin. Bne şahidim sünnet olmuş yani. Benim oğlumun sünnet vaktine karar vermek de bir zahmet bana kalsın" dedim. Bir süre küstü falan sonra kabullendi.
Sakin kalın öncelikle. Bu tipler sanırım pipiyi zamanında diledikleri gibi kullanamadıkları için bir tür travma yaşıyorlar. Pipi takıntılı ruh hastaları. Bir daha pipiyi görmek isterlerse, gülerek "ben ahlaklı bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Mahrem bölgesine sanat galerisi muamelesi yapılmayacak." der müsaade etmezsin.
lohusasınız hassassınız anlıyorum siziBiliyorum çok haklıydınız ama yapamadım işte. Eşim şuan onların yanında oturuyor. Bana da dün gece ben boşanıp bebeğimizin ilerde üzülmesini istemiyorum dedi. Birde dün kayınvalide yanıma gelip bizim oralarda bu pipi mevzusu normal ama keşke bizde söylemeseydik dedi.
Günaydın bayanlar. Dün konu açmıştım pipi mevzusuyla ilgili. Sonra eşim süümün kesildiğinde inanmadığı için eşimle tartışmıştık olay büyümüştü. Bende çok sinirlenip eşimin anne ve babasına bağırdım. Sizin pipi merakınız yüzünden bizi birbirimize düşürdünüz sizin yüzünüzsen kavga ettik şimdi mutlu olun , ne pipiymiş çok terbiyesizsiniz gibi şeyler söyledim bağırarak. Sonra eşim de bana bağırdı onların yanında üstüme yürüdü ve yemin ederim ki seni boşayacağım bitti bu iş diye defalarca bağırdı. Sonra ortalık biraz yatışınca onlar oturma odasında oturdu, ben bebeğimle yatak odamda. Eşimle biraz konuştuk. Ne yapacağımıza bugün onlar gidince karar vereceğiz. Bugün gidecekler farklı şehirden geldiler. Ben fazla tepki gösterdiğimin farkındayım. Pipi mevzusunda haklıyım ama tepkim fazlaydı biliyorum. Haklıyken haksız duruma düştüm. Uykusuzluk, yorgunluk moral bozukluğu hepsi eklenince böuyle paylaşım işte. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Gösterdiğim tepki için pişmanım ama gidip konuşmaya da çekiniyorum.
Kayinvalide torunun pipisi hakkında kararlar alırken, muhabbetini yaparken utanmamis. Demekki onun ayıbı farkli, ona gore davranılır.Kayınvalidenize oğlunun şeyini gördüğünüzü gerine gerine söylerken hiç utanmadınız mı. Aman yarabbim evlerden ırak
Öyle çok konuştular ki kadın patladı. Hem de lohusaben yaptıgım yorumu hatılıyorum sayılı gun çabuk geçer sabret dedim sana
neden bu kadar fevri davrandın ki ,
bir süre sessiz kal eşinin tavrı ne olacak bekle bakalım
Kayınvalidenize oğlunun şeyini gördüğünüzü gerine gerine söylerken hiç utanmadınız mı. Aman yarabbim evlerden ırak