Acill cevap verin nolur

Adet olduğum zaman 4 gün sürdü her zaman ki gibi. 1. Gün az gelir zaten. Ama 2 ve 3. Günler günde 3 ped değiştirdim her zaman ki gibi
Yaw yok hamile falan degılsın. Gıt yat uyu sabah işe mi gıdıcen okula mı dınlenık gıt. Stres yapma aklı basında bı kızsın sen bellı ama bı daha korunmasız ilşkı yaşama aha işte sonuc stres kaygı,kimseye de soramıyosun napcam ben dıye saga don sola dön sabah edersın. Bız de gectık bu yollardan anlıyorum senı.

Bu şekilde hamile olmanız mümkün değil..

Kardeşim ilişkiden kaç gün sonra idrar testinde belli olur
Kesın sonuc ancak ılıskıden 15, 20 gun sonra bellı olur ama bazen testler yanıltabılıyor bu sebeple hassas bır predıctor olan erken gebelık testı alın ve bır tane de normal test. Ikısını sabah ılk ıdrarınızla yapın. Aslında kesın spnuc ıcın kan verın dıcem ama daha ogrenen falan olur dıye endıse edıyorsunjz anlıyorum.

Ben test yaptığım da ikindindi. Ama idrarımı 2 3 saattir tutuyordum. Afedersin ama rengide sarıydı beklemiş idrar gibiydi yani
Sen ayın 2 sınde bırlıkte olmussun ve bugun ayın 1iydi test negatıfti degıl mı? Yani hamıle degılsın ama dıyorum kı stres yapacaksan ve aklına takılıyorsa erken gebelık testı al cunku hcg degerı cok daha hassas sonuc daha guvenılır olur rahatlarsın.

Benimde testte negatif çıktı ama reglim hala gelmedi bekliyorum, inşallah testin hata payı yoktur varsa da çok azdır..

Ablacım Regl oldum tam günümde

Ablacım Regl oldum tam günümde
Huuu hadi gözün aydın sevindim adına ama bak bir ay stres yaşattın kendıne. Her ne olursa olsun prezervatif kullanmayi ihmal etme. İnan ki senin alacagın zevk aynı karsı tarafı da düşünme

Huuu hadi gözün aydın sevindim adına ama bak bir ay stres yaşattın kendıne. Her ne olursa olsun prezervatif kullanmayi ihmal etme. İnan ki senin alacagın zevk aynı karsı tarafı da düşünme
Tamam ablacım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…