İlişkiden sonra adet oldum kardeşim. Ve üstünden 1 ay geçti test yaptım negatif çıktı
Hamile degılsın ama sırf rahatlamak istiyorsan pazartsı günü erken gebelık testı al.İlişkiden sonra stres yaptım zaten 5 gün gecikti. Soğan suyu içtim öyle geldi. Bir daha test yapmama gerek var mı
Eee neyi soruyorsun o zaman, bak cevabı sende biliyorsunİlişkiden sonra adet oldum kardeşim. Ve üstünden 1 ay geçti test yaptım negatif çıktı
Adet olduğum zaman 4 gün sürdü her zaman ki gibi. 1. Gün az gelir zaten. Ama 2 ve 3. Günler günde 3 ped değiştirdim her zaman ki gibipazartsı
Kardeşim ilişkiden kaç gün sonra idrar testinde belli olurpazartsı
Yaw yok hamile falan degılsın. Gıt yat uyu sabah işe mi gıdıcen okula mı dınlenık gıt. Stres yapma aklı basında bı kızsın sen bellı ama bı daha korunmasız ilşkı yaşama aha işte sonuc stres kaygı,kimseye de soramıyosun napcam ben dıye saga don sola dön sabah edersın. Bız de gectık bu yollardan anlıyorum senı.Adet olduğum zaman 4 gün sürdü her zaman ki gibi. 1. Gün az gelir zaten. Ama 2 ve 3. Günler günde 3 ped değiştirdim her zaman ki gibi
Bu şekilde hamile olmanız mümkün değil..Merhabalar acil cevap verebilirmisiniz?
2 Eylülde korunmasız bi ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti, 15 Eylülde normal adetimi oldum geçen aylar ki gibi. Dün ve bugün idrar testi yaptık negatif çıktı. Sizce hamilemiyim?
Kesın sonuc ancak ılıskıden 15, 20 gun sonra bellı olur ama bazen testler yanıltabılıyor bu sebeple hassas bır predıctor olan erken gebelık testı alın ve bır tane de normal test. Ikısını sabah ılk ıdrarınızla yapın. Aslında kesın spnuc ıcın kan verın dıcem ama daha ogrenen falan olur dıye endıse edıyorsunjz anlıyorum.Kardeşim ilişkiden kaç gün sonra idrar testinde belli olur
Ben test yaptığım da ikindindi. Ama idrarımı 2 3 saattir tutuyordum. Afedersin ama rengide sarıydı beklemiş idrar gibiydi yaninormal
Sen ayın 2 sınde bırlıkte olmussun ve bugun ayın 1iydi test negatıfti degıl mı? Yani hamıle degılsın ama dıyorum kı stres yapacaksan ve aklına takılıyorsa erken gebelık testı al cunku hcg degerı cok daha hassas sonuc daha guvenılır olur rahatlarsın.Ben test yaptığım da ikindindi. Ama idrarımı 2 3 saattir tutuyordum. Afedersin ama rengide sarıydı beklemiş idrar gibiydi yani
Aynen test negatif
Ablacım Regl oldum tam günümdeSen ayın 2 sınde bırlıkte olmussun ve bugun ayın 1iydi test negatıfti degıl mı? Yani hamıle degılsın ama dıyorum kı stres yapacaksan ve aklına takılıyorsa erken gebelık testı al cunku hcg degerı cok daha hassas sonuc daha guvenılır olur rahatlarsın.
Huuu hadi gözün aydın sevindim adına ama bak bir ay stres yaşattın kendıne. Her ne olursa olsun prezervatif kullanmayi ihmal etme. İnan ki senin alacagın zevk aynı karsı tarafı da düşünmeAblacım Regl oldum tam günümde
Tamam ablacım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.Huuu hadi gözün aydın sevindim adına ama bak bir ay stres yaşattın kendıne. Her ne olursa olsun prezervatif kullanmayi ihmal etme. İnan ki senin alacagın zevk aynı karsı tarafı da düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?