Bu ay ki periodda bir gecikme var miMerhabalar acil cevap verebilirmisiniz?
2 Eylülde korunmasız bi ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti, 15 Eylülde normal adetimi oldum geçen aylar ki gibi. Dün ve bugün idrar testi yaptık negatif çıktı. Sizce hamilemiyim?
10 gün varsa belli olmaz zaten testte de. Bekleyeceksiniz mecburDaha 10 gün var reglime
Ama ilişkiden sonra adet oldumBekleyeceksiniz
Eetesi gün hapı vs kullandınız mıDaha 10 gün var reglime
Hayır hiç bir şey kullanmadım. Ama ilişkiden sonra öbür aylat gibi regl oldum. Ağrım ve gelen kan aynıydıkullandınız
Bana kalsa hamile değilsiniz. Ama üstüne görme dedikleri şeyle karşılaşıyoruz burada. O yüzden bi dahaki adette net belli olurAma ilişkiden sonra adet oldum
Hamile degılsın ama stres adetinde gecıkme yapabılır panık olma. Normal yasamına devam et. Bir de binbir türlü hastalık var prezarvatıf kullan, karsındakı daha fazla zevk alsın dıye kendin bu stresi yaşama.Hayır hiç bir şey kullanmadım. Ama ilişkiden sonra öbür aylat gibi regl oldum. Ağrım ve gelen kan aynıydı
Üstüne görme dedikleri yerleşme kanamasıymış heralde. Ama benim kanın rengi herzamankiyle aynı. Birde üstüne görme bile olsa bugünkü testte çıkmazmıydı. Adetim biteli 15 gün oldudedikleri
Çok teşekkür ederim kardeşim. 2 eylülden bu zamana kadar idrar testinde belli olurdu zaten demi
Bildiğim o başka o başka. Umarım değilsinizdir ki bana göre değilsiniz. Ben ihtimali söyledim sadeceÜstüne görme dedikleri yerleşme kanamasıymış heralde. Ama benim kanın rengi herzamankiyle aynı. Birde üstüne görme bile olsa bugünkü testte çıkmazmıydı. Adetim biteli 15 gün oldu
Üstune görme mıktar renk ve adet gun sayısı bakımından farklılık gösterir ustunden epey de gecmıs testte cıkardı. Degılsın degılsın ama böyle bırkıktelıklerın olursa bı gun kalabılırsın korunun kesınlıkle sonrası cok riskli.Üstüne görme dedikleri yerleşme kanamasıymış heralde. Ama benim kanın rengi herzamankiyle aynı. Birde üstüne görme bile olsa bugünkü testte çıkmazmıydı. Adetim biteli 15 gün oldu
Olurdu tabi. Düşünüp strese girme vaktı gelır adet olursun.Çok teşekkür ederim kardeşim. 2 eylülden bu zamana kadar idrar testinde belli olurdu zaten demi
İlişkiden sonra stres yaptım zaten 5 gün gecikti. Soğan suyu içtim öyle geldi. Bir daha test yapmama gerek var mı
Hamilesin, gözün aydınMerhabalar acil cevap verebilirmisiniz?
2 Eylülde korunmasız bi ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti, 15 Eylülde normal adetimi oldum geçen aylar ki gibi. Dün ve bugün idrar testi yaptık negatif çıktı. Sizce hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?