Ben Memorial Hastanesinde dogum yaptim. Bilirsiniz o hastaneyi. Onlar bunu kullaniyordu. Zaten onlarin araciligiyla kiraladim. 3 saat arayla sagmami soylediler ancak ben ayni zamanda 1,5 yasindaki oglumla da ilgilenmek zorunda oldugumdan bunu yapamadim. En fazla gunde 1-2 kez sagabildim ve hicbir etkisi olmadi. Tek diyebilecegim cihazin cok kuvvetli cektigi.
Not: Oglumda da sutum hic yok gibiydi. Benimki yapisal sanirim.
Bebek emmiyor malesef ilk başta alışmadığı için onun emmesi gereken bişey olduğunu anlamıyor sanırım öylece ağzında tutuyor emmiyor. Başlarda ağzına bile almıyordu direniyordu şimdi alıyor ama emmiyor. Neyse kısmet ben zorluyorum sonuna kadar hayırlısı artık. Teşekkür ederim fikirleiniz ve yardımlarınız için
Lactamil sütün kalitesi için önemli, hipp natal cay bebek marketlerinde var,çagdaslarda da var.bilmiyorum sen daha iyi bilirsin ama pompanın güçlü olması senin sütünü arttırmayabilir. Philips avent gibi hastane tipi olmayan bir pomba da işini görebilir. Benim de pompayl günler aylar gecirmişliğim var. O dönem sütüm artmadı ama sonrasında bebek emmeye baslayınca arttı. Bol su ve hipp gibi ürünlerin de faydası olmuştur.Merhaba. Hipp çay eczanelerde var mı acaba? Süt arttırıcı çay olarak mı isteyeceğiz? Ne güzel darısı başımıza diyicem ama hiç umudum yok! Yarım saat sağarak giden sütümü getirmeye çalışıyorum. Avent pompa da güçlü mü hastan3 tipi pompalar gibi?
bizimki de ememiyordu, emmeyi beceremiyordu şapşi:)ama hergün denedim. o emmemekte inat etti, ben emzirmekte.mama+sağdığım sütü veriyodum.sütüm o kadar azdı ki. sonra 2.5 ayda emmeye basladı, biz de sasırdık. bebiş emdikçe de süt arttı ama lactamil+hipp+su+bitki çayları:) sen vazgecme, hergün dene. bizimki o kadar gıcık bi bebekti ki, ilk 2.5 ay biberon kullandı emmedi, sonra emdi, asla biberon-emzik kullanmadı, mamayı reddetti. bir de stres yapma, sadece mamayla büyüyen bebekler bile cok sağlıklı oluyor, Allah sağlık versin, gerisi bos:)Benim bebeğim emmiyor işte sorun orda. Lansinoh kullanıyorum zaten ama hastane tipi güçlü bir pompa belki etkili olur diye düşündüm belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum artık. .