Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aventin kelebek dedikleri meme koruyuculardan deneyebilirsin. Bizimki de biberona alışmıştı emmeyi bilmiyordu. İlk onunla emmişti şimdi hatırladım memeyi biberon sanmıştı herhalde, umarım sende de işe yararBizim sıpa da meme emmeyi bilmiyor ağzına verince öyle bekliyor onun emilecek bişey olduğunu çözemiyor biberona o kadar çok alıştı ki umarım dediğin gibi olur
slm, istersen sana aventin o bahsettiğim kelebeklerini göndereyim, yarın elinde olur. Temiz ama sen de kaynarsuda bekletirsin strelize edersin. Belki faydası olur ama bugün yok diye üzülme. Sen cok stress yaptın ondan. İstersen msj at, bebişe ufak bir hediyem olsunSanırım sütüm çekildi arkadaşlar dün gece 20 şer dakika sağdım ikisini de birkaç damla geldi. Sanırım daha fazla kasmaya gerek yok elimden geleni yaptım şuan bile çemen otu ısırgan karışık anne bebek çayı içiyorum..
S
slm, istersen sana aventin o bahsettiğim kelebeklerini göndereyim, yarın elinde olur. Temiz ama sen de kaynarsuda bekletirsin strelize edersin. Belki faydası olur ama bugün yok diye üzülme. Sen cok stress yaptın ondan. İstersen msj at, bebişe ufak bir hediyem olsun
Gönderdimbir de gögüs ucu cıkartıcı. Umarım işine yararSanırım sütüm çekildi arkadaşlar dün gece 20 şer dakika sağdım ikisini de birkaç damla geldi. Sanırım daha fazla kasmaya gerek yok elimden geleni yaptım şuan bile çemen otu ısırgan karışık anne bebek çayı içiyorum..
Selam, nasıl durumlar? Geldi mi?Sanırım sütüm çekildi arkadaşlar dün gece 20 şer dakika sağdım ikisini de birkaç damla geldi. Sanırım daha fazla kasmaya gerek yok elimden geleni yaptım şuan bile çemen otu ısırgan karışık anne bebek çayı içiyorum..