Göğüslerde 2şer cm doku var, yani o aradaki 5 cm fark direkt göğüs üstündeki doku değilGöğüs üstü 77 göğüs altı 72 ise nasıl 2 cm göğüs dokunuz oluyor acaba ?
Göğüslerde 2şer cm doku var, yani o aradaki 5 cm fark direkt göğüs üstündeki doku değil
Göğsünüzün üstündeki dokuyu çekin ve cetvelle ölçün, o şekilde.Onu nasıl ölçtünüz peki ?
Bunu duyduğuma sevindimAaaa benim 80cm e 82,5 cm idi. O zaman benim hiç mi dokum yoktu?????Doku derken deri de buna dahil diye biliyorum. Neyse, benim de dual plan. Hiç bir sıkıntı YOK. Memenin alt lopunun bittiği yeri parmak uçlarınla bir şey arar gibi yoklarsan tabi ki protezi hissedersin. Ama kim bu hareketle memene dokunur Kİ???? Sadece bir dr anlayabilir. Ama partnerin veya eşin hayatta anlamaz.
Ankara'da dr Volkan Tayfur.2 sene oldu.Bunu duyduğuma sevindimBu arada doktorunuz kimdi bi de size kaç cc konuldu? Sütyen bedeni olarak olarak C oldunuz mu?
Ben de 2gün önce dual plan 400cc yerleştirildi..drenlerim yeni çekildi ve hastaneden taburcu oldum..aslında kas zarı altı olacaktm ama doktorum bana bırak doğal yapacam demşti demekki fikir değiştrmş..şuan için hala şişler vede çok ağrım oluyor doğrulamıyorm..
Merhabalar, ben 2 hafta sonra dual olan yöntemi ile göğüs büyütme ameliyatı olacağım. Doktorum dual plan yöntemi uygulayacağını söyledi. Bu yöntem hakkında kafamda çok fazla soru işareti var. Öncelikle benim sadece 2 cm dokum var ve göğüs altım 72 cm üstü 77 cm. Dual plan yöntemi ile ameliyat olanların (Özellikle dokusu az olanlar) implantı meme altından hissettiklerine dair şeyler okudum. Bu yöntemle ameliyat olanlar böyle bişey yaşayıp yaşamadıklarını paylaşırsa sevinirim. Böyle bişey varsa tamamen kas altı olmak isteyebilirim. Zira en büyük korkum hissedilmesi
Mrb bana da 4 gün önce dual plan yapıldı bantlarınızı ne zaman çıkardınız ve banyo ne zaman yaptınız acabaDual plan yöntemiyle ameliyat olalı neredeyse bir ay olacak. Eğer doktorunuz öyle uygun gördüyse muhakkak ona bırakın kararı. Çünkü dual plan yöntemi kas üstüne göre çok daha doğal duruyor. Aslında bu yöntemin en önemli faydası iki top koyulmuş gibi görünen memelerden kurtulmak. Benim memelerimde asimetri sorunu olduğu için ve daha yeni ameliyat olduğum görüntü seni tatmin etmeyebilir ama uygunsa fotoğraf gönderebilirim sana.
Alttaki beyaz bantları 5. günde çıkardılar, diğer bantlar ise yaklaşık 2 hafta sonra çıkarıldı. Ben ameliyatın ertesi günü banyo yaptımMrb bana da 4 gün önce dual plan yapıldı bantlarınızı ne zaman çıkardınız ve banyo ne zaman yaptınız acaba
mhblarAaaa benim 80cm e 82,5 cm idi. O zaman benim hiç mi dokum yoktu?????Doku derken deri de buna dahil diye biliyorum. Neyse, benim de dual plan. Hiç bir sıkıntı YOK. Memenin alt lopunun bittiği yeri parmak uçlarınla bir şey arar gibi yoklarsan tabi ki protezi hissedersin. Ama kim bu hareketle memene dokunur Kİ???? Sadece bir dr anlayabilir. Ama partnerin veya eşin hayatta anlamaz.