Acilen Bir Düzen Şart

yaaa çok güzel tavsiyeler. 2.5 saatlik bir türk dizisi açayım bence de
saat kurma işini 10 dk da hızlı toparlama gibi yapıyordum bi ara. çok işlevseldi. uzun işler için daha uzun yapabilirim. ama bebek bölüyor beni sürekli. şimdi uyuyor diye sessiz bişeyler yapıyorum. uyanınca da aralarda onunla ilgilenmem gerekiyor. neyse bakıcaz artık. çok teşekkür ederim.

annecim de sizin gibiydi. ben neden ona çekmemişim anlamadım ki. ama ben şimdi bile elime yiyecek alıp evde geze geze yerim
benden adam olmaz
annem o kadar titizken ben böyle oldum, belki benim kız tam tersi olur

Ben evdeyim işten ayrıldım evlenince mecburiyetten. Ama aşırı takıntılarım var biliyorum bunu ve kendime üzülüyorum kendime temizlik günleri kurdum ona göre temizlik yaparım sonra bir arkadaş yazmış dik süpürge hayat kurtarıcı tabiki . Kendimi eve gelen bayanın yerine koydum yarım günde ne yapabilirim diye . Koltukları halıları filan kaldırarak süpürürüm , halıları kaldırarak silerim . Camların önünü kenarlarını silerim , kapıların tozlarını alırım elektrik düğmelerinin üzerilerini çevrelerini silerim . Mobilyaların tozlarını alırım, halıları yüzden silerim hem az kirlenir böylece evde de çocuk var hem . Banyo , wc ciflerim mutfakta da dolapların kapaklarını dıştan silerim tamam zaten biter herhalde süre . Ben kendi evimde Pazartesi Çarşamba Cuma temizlik yapıyorum bir gün ütü günü olur ütü yaparım . Temizlik yaparken kulağımda kulaklık olur birşeyler dinlerim kesin yada telefonda konuşurum yakın bir arkadaşımla filan . Böylece zaman ve işler hızlı ilerler sıkılmam. Haftada 3 gün evde olunsa herşey hızla yapılır zaten bence insanlar daha uzun saatler çalışıyorlar . Birde az eşya önemli çevrede karışıklık varsa o temizlik bitmez cidden . Aldığınızı yerine koyun böylece çevre dağılmaz . Temizlemek yerine kirletmemek daha tercihimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…