Sizin öksürüğünüz varmıydı?Benimde ayni sorunlarim vardi gece nefesim kesilir uykudan sicrardim . Endoskopi oldum sonuc bogaz reflusu ilacla gecti .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin öksürüğünüz varmıydı?Benimde ayni sorunlarim vardi gece nefesim kesilir uykudan sicrardim . Endoskopi oldum sonuc bogaz reflusu ilacla gecti .
Hayir oksurugum yoktu. Gicik tarzi oluyordu bogazimda onu cikarmak icin ugrasiyordum . kapakcik acik oldugu icin , yemekten sonra 4 saat uzanma yatma olmamasi gerekmis gida atigi , asit yukari cikiyormus .Sizin öksürüğünüz varmıydı?
Hee ihtimale karşı endoskopi yaptırın bence. Stres yüzünden boğaz reflusu yaşıyor olabilirsiniz. Onun dışında hasimato yani troidit olabilirsiniz. Troid iltihabı olarak geçiyor bu durumda troid büyüyüp boğaza baskı yapıyor ve sanki bir şey sıkıyor spazm gibi bir his yaratıyor. Geçmiş olsunBogazimda bisey var arada nefesimi kesiyor nefes aldigimda kavurup yakiyor girtlagimi bazen kasinti bazen aci oksuruyorum 1 dakikadan az suruyor fazla surse nefesim durmus gibi oluyor kbb gittim kamera ile bogazima bskiyor bogazinda kizariklik tahris var diyor alerji ilaci mide koruyucu pastil verdi gecmiyor yumru kitle var gibi zor yutkunuyorum cok azicik yerden nefes aliyor gibiyim kucuk bir yerden nefes aliyor yiyip icmeye calisiyor gibiyim konusurken yoruluyorum nefes nefese kaliyorum sesim catallasiyor kisiliyor cikmiyor zorlaniyor geceleri uyandigimda agzimda garip bir tat 2023 te ocak ayinda sesimm tamamrn gitti hic cikmadi tiroidlerde nodul var dediler baska doktora gittim kucuk oldugunu soyledigin belirtileri yapmaz dedi Gecen sene gidi eritmeye gittim ultrasonik ses dalgari ile 8. Seansta onu yaparken nefesim kesildi oksuruk bogazimda gidiklanma gibi yas geldi gozumden cok korktum nefes alamsdim 2 kere oldu nefesim durdu diye acile gittim surekli kbb gittim bisey yok diyorlar ben neden bogazimda yara varmis gibi nefesim yakiyor gicik batma lluyor yutkunamiyorum bogazimin cok az bir yerinden hava geciyor soluk borum yanmis gibi haftada 2 3 kere bogazima sular geliyor mide yanmasifa oluyor laringospazm biseyler okudum ses tellerinde odem sisme kasilma reflumuyum gogus hastaliklarina gittim solunum testinden gecemedim hic bana astim ilacida yazmislarneyim vardir demir eksikligim var kandaki yaglar yuksek doktorlarada derdimi anlatamiyorum saniyorum bir doktor bana dil kokun buyuk boynun kisa dedi 2 hafta evde kendimi inceledim hpv mi var bogazda testide yok aklimda hep deli sorular lutfen olan varsa bogazimda veya daha asagida soluk borusu yutakta yemek borusu girisinde biseyler var gibi gitgide kapanak gibi hissediyorum bilgi verin ne olur