- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Meredith Grey
nerede hasta hakları hocamm?yazıklar olsunnnnGitme tabiki, napsinlar acilde diline, gulup geri yollarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerede hasta hakları hocamm?yazıklar olsunnnnGitme tabiki, napsinlar acilde diline, gulup geri yollarlar
Kuş öpücüğü diyorsun yani?Opusurum de dilimi olaya mudahil etmeden
Kız özele gidiyorum en azından bi sarı seron takıp yollarlardıGitme tabiki, napsinlar acilde diline, gulup geri yollarlar
Dili ilkinde kaptırmış maalesef , artık ikincide kaptırmamak mümkün değilhay Allahım ya ne dertleri çözümlüyoruzyok bence öpüşsün de dili kaptırmasınnn
En az 1 ay dedikodun doner dilini cektirmis sari seronla iyi oldu diyeKız özele gidiyorum en azından bi sarı seron takıp yollarlardı
şu konuda kimseye dalga geçmeyin konu sahibiyle nasıl diyeyimm?ciddi yazamıyorum ben ayolllDili ilkinde kaptırmış maalesef , artık ikincide kaptırmamak mümkün değilhay Allahım ya ne dertleri çözümlüyoruz
Kız soyler miyim öyle senaryom hazırdıEn az 1 ay dedikodun doner dilini cektirmis sari seronla iyi oldu diye
Eşinizin dilinin altı da benimki gibi mi olmustuAy ben de eşime yapmıştım
Bişi olmuyo geçer merak etmeyin
Ne dicenKız soyler miyim öyle senaryom hazırdı
Taksici mi subay mı bu vakumlayan peki?
İkisi de değil
Hep benim başıma gelir zaten
Bogazima tükürük kacti oksururken dilimi zorlamışımmmNe dicen
O kadar incelemedim ama çok acımıştıEşinizin dilinin altı da benimki gibi mi olmustu
HafshsysgshshssBogazima tükürük kacti oksururken dilimi zorlamışımmm
hüpppp diye ses geliyor mu pekii?Ay ben de eşime yapmıştım
Bişi olmuyo geçer merak etmeyin
HaykırdımKorkma bir sorun olmaz da, bu adama sakın oral yaptırma arkadaşım. Maazallah yerinden söker alır yemin ederim
Millet ne hızlı yav. Ben flört bozuntusunu başımdan atalı neredeyse üç ay olacak, işler kesat valla yenisini bulamadım.Tüm Türkiye tek yürek tek soru
Nerden biliyordum acaba