- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
Insallah kuzumm. Temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindiOlsun bıkma elbet olacak ve her seferinde oldu bu sefer diyeceğizzz elbet nasip edecek Allah.. ilk gebelik mi canım seninde olursa
Anladım canım benim olsun sen yinede üzülme olacak yarın olmaz isen test yapInsallah kuzumm. Temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi
Sen testi açmışsın sanirim erken gebelik testi açınca hava ile temas edince hemen ince çizgi çıkıyor malesefCanim Allah razi olsun. Dundu gunum ama cizgi cok ince pembe o yuzden emin olamadimagrim da var korkuyorum insallah vardir
Erken gebelik degil normal kaset testSen testi açmışsın sanirim erken gebelik testi açınca hava ile temas edince hemen ince çizgi çıkıyor malesef
Tamam kuzum yapacağım insallahhAnladım canım benim olsun sen yinede üzülme olacak yarın olmaz isen test yap
Yaaaa oczman güzel canım çünkü ben gördüm çizgiyi bir suya tutsana kuruma çizgisini suya tutunca gider diyorlar inşallah vardır gebelikErken gebelik degil normal kaset test
Ah canim attm dun bak aticam yine baska fotolarida kafayi yicem yaYaaaa oczman güzel canım çünkü ben gördüm çizgiyi bir suya tutsana kuruma çizgisini suya tutunca gider diyorlar inşallah vardır gebelik
Ah canim attm dun bak aticam yine baska fotolarida kafayi yicem yaYaaaa oczman güzel canım çünkü ben gördüm çizgiyi bir suya tutsana kuruma çizgisini suya tutunca gider diyorlar inşallah vardır gebelik
Hmm bunlarda pek göremedin regl geçti mi ?Ah canim attm dun bak aticam yine baska fotolarida kafayi yicem ya
2. Gunu bugun gecikmeninHmm bunlarda pek göremedin regl geçti mi ?
Canım üzmek istemem ama gecikmeye bariz bi çizgi çıkması lazımdı bence sen bi kaç gün bekle sonra hastaneye git tahlil yaptır ona göre tarlusal alırsın2. Gunu bugun gecikmenin
Merhaba Arkadaslar
regl olmama 6 gun var. hamilelik testi yaptim ve silik cizgi gordum. sizinle paylasmak istiyorum.
boyle silik cizgi gorup hamile kalan var mi?fotografta biraz daha zor gorunuyor ama ben baya goruyorum.
ama umutlanmak icin yeterli mi bilmiyorum. objektif yorumlarinizi bekliyorum
Benimde 6 gün var adetime sonuç bu şekilde hayırlısı olsun inşallah hakkımızda Allah yüzümüzü güldürsünMerhaba Arkadaslar
regl olmama 6 gun var. hamilelik testi yaptim ve silik cizgi gordum. sizinle paylasmak istiyorum.
boyle silik cizgi gorup hamile kalan var mi?fotografta biraz daha zor gorunuyor ama ben baya goruyorum.
ama umutlanmak icin yeterli mi bilmiyorum. objektif yorumlarinizi bekliyorum
Aynen artik ugrasmicam yeter. Olmuyor iste yapacak bisey yok .Canım üzmek istemem ama gecikmeye bariz bi çizgi çıkması lazımdı bence sen bi kaç gün bekle sonra hastaneye git tahlil yaptır ona göre tarlusal alırsın
Aşılamamı oldunuz? Tutmuş sanırım. Bende birdahaki ay aşılama yaptırcam. Nelere dikkt ettiniz? Aşılamaya giderkeN nasıl gittiğinzAyy var var var canım baya gözüküyor bende bugün test yaptım çift çizgi aşılama olmuştum bu ay yarın kan vercem sende kan ver buda benim testim
Deme öyle canım yaAynen artik ugrasmicam yeter. Olmuyor iste yapacak bisey yok .
Oyle canimDeme öyle canım ya(
Bak bugün ben de test yaptım negatif çok ağladım zirladim sonra hemen öbür ayı düşmeye başladım ne yapalım elden bu geliyor sadece ağla evet içine atma ama sonra rahatla sil göz yaşını ve öbür ayı planlaOyle canim
Evet çok şükür hamileyim sağlıkla ilerlersek eğer. Aşılama olacağım gün ve öncesinde hep rrabbi hebli minessalihin okudum elimi karnıma koyup sende oku çok faydası var asılamaya giderken ozellikle birşey yapmadım sadece altıma eşofman giydim belimi sikmayacak şekilde asilamdan sonra 3 gün yattım hep hiç elime bir iş almadım birde her gün yarım avakado yedim 6 gün kadar ondan sonra normal hayatıma devam ettim ama asla ağır iş yapmadımAşılamamı oldunuz? Tutmuş sanırım. Bende birdahaki ay aşılama yaptırcam. Nelere dikkt ettiniz? Aşılamaya giderkeN nasıl gittiğinz
İnşallah sağlıkla ilerler. Ağır iş derken mesela? Yemek temizlik gibi mi?Evet çok şükür hamileyim sağlıkla ilerlersek eğer. Aşılama olacağım gün ve öncesinde hep rrabbi hebli minessalihin okudum elimi karnıma koyup sende oku çok faydası var asılamaya giderken ozellikle birşey yapmadım sadece altıma eşofman giydim belimi sikmayacak şekilde asilamdan sonra 3 gün yattım hep hiç elime bir iş almadım birde her gün yarım avakado yedim 6 gün kadar ondan sonra normal hayatıma devam ettim ama asla ağır iş yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?