- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.695
- 208
Cnim gebelik varCanim Allah razi olsun. Dundu gunum ama cizgi cok ince pembe o yuzden emin olamadimagrim da var korkuyorum insallah vardir
Hayatım senin testin için iki ihtimal söyleyebilirim birincisi testin bozuk olabilir çünkü çizgideki pembelik bulaşmış bi tuhaf..
İkincisi de pozitif olabilir
Ben iki ihtimali de söyledim belki olumsuz birşey olur üzülürsün diye ama benim fikrimce o test pozitifAllah kalbine göre versin
Kullanmadm ❤Sevgili konu sahibi :) aynı marka test ile aynı şekilde öğrendim hamileliğimi . Clearblue gerçekten çok hassas ve doğru bir hamilelik testi :)
Eğer çatlatma iğnesi vs. Kullanmadıysanız büyük ihtimal hamilesiniz
Okdr cok konu var ki sizlerin ilgisini cekip biran once dusuncelerinizi almak icin acil yazdim.acikcasi:)sabirsizlik :)))Canım gözün aydın hamilesinsağlıkla ilerlesin, sağlıkla kavuşun inşallah..
Ama böyle konulara acil diye başlıklar atıyorsunuz ya bitiyorum sizeBunun aciliyeti nedir Allah seni iyi etsin
Ben ikinci cizgi goruyorumKızlar merhaba benimde testime bir bakar mısınız var mı bişeyler sizce
İnşallah canım çok teşekkür ederim o yayılmayı bende anlamadım ama ilk başta öyle bit yayılma yoktuHayatım senin testin için iki ihtimal söyleyebilirim birincisi testin bozuk olabilir çünkü çizgideki pembelik bulaşmış bi tuhaf..
İkincisi de pozitif olabilir
Ben iki ihtimali de söyledim belki olumsuz birşey olur üzülürsün diye ama benim fikrimce o test pozitifAllah kalbine göre versin
Canim cogu insan yok diyoCnim gebelik var
Bu biraz dağılmış kuzum anlaşılmıyorKızlar merhaba benimde testime bir bakar mısınız var mı bişeyler sizce
Bilemedim ki ilk başta birşey yoktu atmıştım sonradan baktığımda böyle oldu acaba var mı çizgi dedin çizgi gözüküyor ama orada pembelik olduğu için kafa karıştırıyoBu biraz dağılmış kuzum anlaşılmıyor
Bozuk mu test
Gözün aydın minik geliyor:)Merhaba Arkadaslar
regl olmama 6 gun var. hamilelik testi yaptim ve silik cizgi gordum. sizinle paylasmak istiyorum.
boyle silik cizgi gorup hamile kalan var mi?fotografta biraz daha zor gorunuyor ama ben baya goruyorum.
ama umutlanmak icin yeterli mi bilmiyorum. objektif yorumlarinizi bekliyorum
Bana mı yazdın canımKan testi yaptır canım hamile olabilirsin...
Canım ben göremedim ama yerinde olsam adet gününe daha varsa erken gebelik testi alıp yaparımKizlar benim teste baktiniz mi baska test almaya cesaretim de yok
canim hic akinti yok suana kadar. kendimde bir farklilik hissetmedim. ovulasyon testini yapiyordum yumurtlamaya bakmak icin bir turlu cift cizgi cikmadi ,reglime 6 gun kala cizgi cikinca hamilelik testi alayim dedim.Gözün aydın minik geliyor:)
Belirtilerin neydi?
Beyaz köyü akıntı gelmiş mıydı?
Gecikmenin 3. Gunu canimCanım ben göremedim ama yerinde olsam adet gününe daha varsa erken gebelik testi alıp yaparım
Anladım canım geçikir.miydi hiç peki neden yapmıyorsun bence yapmalısın tekrar alıp ama yerinde olsam alırım sabah ilk idrarla yaparım hem daha doğru sonuç hem bir gün daha beklemiş olursun canımGecikmenin 3. Gunu canim
Negatif gorup üzülmekten biktim canim yarinda olmazsam yapacağım agrim da varAnladım canım geçikir.miydi hiç peki neden yapmıyorsun bence yapmalısın tekrar alıp ama yerinde olsam alırım sabah ilk idrarla yaparım hem daha doğru sonuç hem bir gün daha beklemiş olursun canım
Olsun bıkma elbet olacak ve her seferinde oldu bu sefer diyeceğizzz elbet nasip edecek Allah.. ilk gebelik mi canım seninde olursaNegatif gorup üzülmekten biktim canim yarinda olmazsam yapacağım agrim da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?