acildir lutfennnn Hamilelik testimi yorumlarmisiniz

Sevgili konu sahibi :) aynı marka test ile aynı şekilde öğrendim hamileliğimi . Clearblue gerçekten çok hassas ve doğru bir hamilelik testi :)
Eğer çatlatma iğnesi vs. Kullanmadıysanız büyük ihtimal hamilesiniz

Son düzenleme:
Kullanmadm ❤ins cok sagolun

Canım gözün aydın hamilesin sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kavuşun inşallah..

Ama böyle konulara acil diye başlıklar atıyorsunuz ya bitiyorum size Bunun aciliyeti nedir Allah seni iyi etsin
Okdr cok konu var ki sizlerin ilgisini cekip biran once dusuncelerinizi almak icin acil yazdim.acikcasi:)sabirsizlik :)))

İnşallah canım çok teşekkür ederim o yayılmayı bende anlamadım ama ilk başta öyle bit yayılma yoktu

Gözün aydın minik geliyor:)
Belirtilerin neydi?
Beyaz köyü akıntı gelmiş mıydı?

Kan testi yaptır canım hamile olabilirsin...

Gözün aydın minik geliyor:)
Belirtilerin neydi?
Beyaz köyü akıntı gelmiş mıydı?
canim hic akinti yok suana kadar. kendimde bir farklilik hissetmedim. ovulasyon testini yapiyordum yumurtlamaya bakmak icin bir turlu cift cizgi cikmadi ,reglime 6 gun kala cizgi cikinca hamilelik testi alayim dedim.

Anladım canım geçikir.miydi hiç peki neden yapmıyorsun bence yapmalısın tekrar alıp ama yerinde olsam alırım sabah ilk idrarla yaparım hem daha doğru sonuç hem bir gün daha beklemiş olursun canım
Negatif gorup üzülmekten biktim canim yarinda olmazsam yapacağım agrim da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…