Bende silik testle hamile olduğumu öğrendimMerhaba Arkadaslar
regl olmama 6 gun var. hamilelik testi yaptim ve silik cizgi gordum. sizinle paylasmak istiyorum.
boyle silik cizgi gorup hamile kalan var mi?fotografta biraz daha zor gorunuyor ama ben baya goruyorum.
ama umutlanmak icin yeterli mi bilmiyorum. objektif yorumlarinizi bekliyorum
Ayy var var var canım baya gözüküyor bende bugün test yaptım çift çizgi aşılama olmuştum bu ay yarın kan vercem sende kan ver buda benim testimMerhaba Arkadaslar
regl olmama 6 gun var. hamilelik testi yaptim ve silik cizgi gordum. sizinle paylasmak istiyorum.
boyle silik cizgi gorup hamile kalan var mi?fotografta biraz daha zor gorunuyor ama ben baya goruyorum.
Ooo sizinki cok net harika! Ins canim.tesekkr ederm yorumun icinAyy var var var canım baya gözüküyor bende bugün test yaptım çift çizgi aşılama olmuştum bu ay yarın kan vercem sende kan ver buda benim testim
Bende silik testle hamile olduğumu öğrendim
Baya anne burdayım diyo
Kan ver canım beta 5 ve üzerinde çıkar sa gebelik vardır
2 günde bir artışı takip et
1500 ve üzerinde keseyi görürsün
Hayırlısı olsun inşallah
Sizinki de net ben bakar bakmaz gördümOoo sizinki cok net harika! Ins canim.tesekkr ederm yorumun icin
Bende silik testle hamile olduğumu öğrendim
Baya anne burdayım diyo
Kan ver canım beta 5 ve üzerinde çıkar sa gebelik vardır
2 günde bir artışı takip et
1500 ve üzerinde keseyi görürsün
Hayırlısı olsun inşallah
Insallah cok sagol canim ❤Sizinki de net ben bakar bakmaz gördüm
Testlerde çok az da olsa yanılma payı oluyor ama test pozitif, emin olmak için kan testi yaptır kuzum mutlaka çıkarMerhaba Arkadaslar
❤sagol canimTestlerde çok az da olsa yanılma payı oluyor ama test pozitif, emin olmak için kan testi yaptır kuzum mutlaka çıkar
Cnm kac gun var regline resimden cok anlayamadim ama insallah pozitiftir❤Gozun aydin canimm banada yardim eder misiniz kafayi yedim iyice
Canim Allah razi olsun. Dundu gunum ama cizgi cok ince pembe o yuzden emin olamadimCnm kac gun var regline resimden cok anlayamadim ama insallah pozitiftir❤
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz cnm bana da bol dua et.Canim Allah razi olsun. Dundu gunum ama cizgi cok ince pembe o yuzden emin olamadimagrim da var korkuyorum insallah vardir
Var var hayırlısı olsunMerhaba Arkadaslar
Ins canim cok tesekkurlerVar var hayırlısı olsun
Amin canim amin insallah ❤Insallah guzel haberlerini bekliyoruz cnm bana da bol dua et.
Canım gözün aydın hamilesinMerhaba Arkadaslar
Hayatım senin testin için iki ihtimal söyleyebilirim birincisi testin bozuk olabilir çünkü çizgideki pembelik bulaşmış bi tuhaf..Kızlar merhaba benimde testime bir bakar mısınız var mı bişeyler sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?