• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acildir lutfennnn Hamilelik testimi yorumlarmisiniz

Yaaaa oczman güzel canım çünkü ben gördüm çizgiyi bir suya tutsana kuruma çizgisini suya tutunca gider diyorlar inşallah vardır gebelik
Ah canim attm dun bak aticam yine baska fotolarida kafayi yicem ya

Eklentiler

• 20210414_164649.webp
    20210414_164649.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 78
  • GAG-1618479326990.webp
    GAG-1618479326990.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba Arkadaslar
regl olmama 6 gun var. hamilelik testi yaptim ve silik cizgi gordum. sizinle paylasmak istiyorum.
boyle silik cizgi gorup hamile kalan var mi?fotografta biraz daha zor gorunuyor ama ben baya goruyorum.
ama umutlanmak icin yeterli mi bilmiyorum. objektif yorumlarinizi bekliyorum
DF1B486F-2C79-452D-B19C-5311515E9100.jpeg

Merhaba Arkadaslar
regl olmama 6 gun var. hamilelik testi yaptim ve silik cizgi gordum. sizinle paylasmak istiyorum.
boyle silik cizgi gorup hamile kalan var mi?fotografta biraz daha zor gorunuyor ama ben baya goruyorum.
ama umutlanmak icin yeterli mi bilmiyorum. objektif yorumlarinizi bekliyorum
Benimde 6 gün var adetime sonuç bu şekilde hayırlısı olsun inşallah hakkımızda Allah yüzümüzü güldürsün

Aşılamamı oldunuz? Tutmuş sanırım. Bende birdahaki ay aşılama yaptırcam. Nelere dikkt ettiniz? Aşılamaya giderkeN nasıl gittiğinz 🥰
Evet çok şükür hamileyim sağlıkla ilerlersek eğer. Aşılama olacağım gün ve öncesinde hep rrabbi hebli minessalihin okudum elimi karnıma koyup sende oku çok faydası var asılamaya giderken ozellikle birşey yapmadım sadece altıma eşofman giydim belimi sikmayacak şekilde asilamdan sonra 3 gün yattım hep hiç elime bir iş almadım birde her gün yarım avakado yedim 6 gün kadar ondan sonra normal hayatıma devam ettim ama asla ağır iş yapmadım

Evet çok şükür hamileyim sağlıkla ilerlersek eğer. Aşılama olacağım gün ve öncesinde hep rrabbi hebli minessalihin okudum elimi karnıma koyup sende oku çok faydası var asılamaya giderken ozellikle birşey yapmadım sadece altıma eşofman giydim belimi sikmayacak şekilde asilamdan sonra 3 gün yattım hep hiç elime bir iş almadım birde her gün yarım avakado yedim 6 gün kadar ondan sonra normal hayatıma devam ettim ama asla ağır iş yapmadım
İnşallah sağlıkla ilerler. Ağır iş derken mesela? Yemek temizlik gibi mi?

Back
X