acildir lutfennnn Hamilelik testimi yorumlarmisiniz

Negatif gorup üzülmekten biktim canim yarinda olmazsam yapacağım agrim da var
Ins pozitifsindir sabah idrarinda bir daha test yap bence canim. Bazilarinin adeti 4 5 gun gecikince cikiyor. Eger hamile degilsen tavsiyem ovulasyon testi ile yumurta catlama gununu takip et.

canim hic akinti yok suana kadar. kendimde bir farklilik hissetmedim. ovulasyon testini yapiyordum yumurtlamaya bakmak icin bir turlu cift cizgi cikmadi ,reglime 6 gun kala cizgi cikinca hamilelik testi alayim dedim.
Aynı adet öncesi haller miydi?

Merhaba benim bir sorum olacak. Ben bu ay ovulasyon testi kullanacaktım bir süre kullandım sonra Corona pozitif çıkınca bıraktım. Adetime 1 gün kaldı test yapayım dedim 15 20 dk sonra hafif çizgi çıktı. Dikkate almalı mıyım? Sonra ovulasyon testi yaptım yumurtlama görünüyor. Fotoğrafları koyacağım koyu olan ovulasyon diğeri gebelik testim. Yardımcı olur musunuz?

Ya sonra eşimi yolladım hızlı testlerden aldı. Onda birşey çıkmadı. Ya geç yumurtluyorum ya da bilmiyorum gecikirse adetim tekrar yapıcam. İnşallah diyelim
Adet olmaniza ne kadar var

Testime bakarmısınız böyle bi çizgi çıktı ama ümitlenmek istemiyorum
Kaç dk içinde çıktı 5 dk içinde çıktıysa eğer kan ver hemen ama 10 dk dan fazla bır saat iki saat sonra çıktıysa kuruma çizgizidir insAllah vardır adetin gectimi

Kaç dk içinde çıktı 5 dk içinde çıktıysa eğer kan ver hemen ama 10 dk dan fazla bır saat iki saat sonra çıktıysa kuruma çizgizidir insAllah vardır adetin gectimi
Yok daha adetime 9 gün var bunuda eşimin isteğiyle yaptım ilk yapınca hiç dikkat etmedim doğrusu sonra eşim söyledi ikinci çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…