- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Yemek değilde temizlik hızlı hareketler yapmadım ağır şeyler kaldirmadımİnşallah sağlıkla ilerler. Ağır iş derken mesela? Yemek temizlik gibi mi?
Sağol canım cevabın içinYemek değilde temizlik hızlı hareketler yapmadım ağır şeyler kaldirmadım
Rabbim hepimize nasip etsin insallahBak bugün ben de test yaptım negatif çok ağladım zirladim sonra hemen öbür ayı düşmeye başladım ne yapalım elden bu geliyor sadece ağla evet içine atma ama sonra rahatla sil göz yaşını ve öbür ayı planla
Ins pozitifsindir sabah idrarinda bir daha test yap bence canim. Bazilarinin adeti 4 5 gun gecikince cikiyor. Eger hamile degilsen tavsiyem ovulasyon testi ile yumurta catlama gununu takip et.Negatif gorup üzülmekten biktim canim yarinda olmazsam yapacağım agrim da var
Pes etme canim.seni anliyorum insan yoruluyor.Ama pes etme.ovulasyon testini deneAynen artik ugrasmicam yeter. Olmuyor iste yapacak bisey yok .
Canim ovulasyon la takip ediyorum zaten insallah Rabbim nasip etsin ❤Pes etme canim.seni anliyorum insan yoruluyor.Ama pes etme.ovulasyon testini dene
Aynı adet öncesi haller miydi?canim hic akinti yok suana kadar. kendimde bir farklilik hissetmedim. ovulasyon testini yapiyordum yumurtlamaya bakmak icin bir turlu cift cizgi cikmadi ,reglime 6 gun kala cizgi cikinca hamilelik testi alayim dedim.
adet oncesi agrilarim olur normalde ama suan agri yok canimAynı adet öncesi haller miydi?
Ya sonra eşimi yolladım hızlı testlerden aldı. Onda birşey çıkmadı. Ya geç yumurtluyorum ya da bilmiyorum gecikirse adetim tekrar yapıcam. İnşallah diyelimHAMILESINIZ BENCE
Adet olmaniza ne kadar varYa sonra eşimi yolladım hızlı testlerden aldı. Onda birşey çıkmadı. Ya geç yumurtluyorum ya da bilmiyorum gecikirse adetim tekrar yapıcam. İnşallah diyelim
Normalde bugün adet olmam lazım ama bu ay covid oldum belki gecikiyordur diye düşünüyorum şuan çünkü ovulasyon testinde yumurtlama görünüyorAdet olmaniza ne kadar var
Cok iyi ins en kisa zamanda bebek haberinizi alirizNormalde bugün adet olmam lazım ama bu ay covid oldum belki gecikiyordur diye düşünüyorum şuan çünkü ovulasyon testinde yumurtlama görünüyor
Amin Rabbim şu mübarek günlerde kim ne istiyorsa versin inşallahCok iyi ins en kisa zamanda bebek haberinizi aliriz
Testime bakarmısınız böyle bi çizgi çıktı ama ümitlenmek istemiyorumSizinki de net ben bakar bakmaz gördüm
Kaç dk içinde çıktı 5 dk içinde çıktıysa eğer kan ver hemen ama 10 dk dan fazla bır saat iki saat sonra çıktıysa kuruma çizgizidir insAllah vardır adetin gectimiTestime bakarmısınız böyle bi çizgi çıktı ama ümitlenmek istemiyorum
Yok daha adetime 9 gün var bunuda eşimin isteğiyle yaptım ilk yapınca hiç dikkat etmedim doğrusu sonra eşim söyledi ikinci çizgiyiKaç dk içinde çıktı 5 dk içinde çıktıysa eğer kan ver hemen ama 10 dk dan fazla bır saat iki saat sonra çıktıysa kuruma çizgizidir insAllah vardır adetin gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?