kızlar nişanlm anneme söyleyelm dıyo kan testı ıcın.sizce değer mi bu riski almaya?soyleyelım mı?
dr ya gidince gebelik var derse dr daha kötü.annem öldürür o anda beni..
ne gerek var ki annene demeye.evlencek yaşa gelmişsin.doktorun yanna annenle grcek deglsin yani :1closedeyes:
dokrora gt nişanlınla.adetim düzenszleşti muayne olcam nişanlm götrcek de annene de
hamile deglsin zaten,boşuna yaşadklarını annene bildirceksin eger söylersen!!!
benim anneme değil onun annesine..söylesek mi bilmiyorum.ben hiç bi belirti yaşamadım.sadece ilk adetim akıntılı gecti biraz.2.yani mayıs adetm normaldi.bu adetim de normale bindi şükür.sadece 6-7 gün önce oldu.ve bi de karnım..söylesek mi bilemiyorum.aileme söylemesinden korkuyorum.ama kan testini bi tek onla yaptırabilirim.çünkü annesi laborant..
ama ya varsa gebelik?aklım çok karışıyo..
canım merak etme kesin hamile deilsin kaç kere test yaptım diosun olsa mutlaka çıkardı testler yanılmıyor ben üç gebelimide adetim geçmeden evde yaptıım idrar testinden örendim yoksada negatif çıkıyo reglinin düzensizleşmeside içtiin o ilaçlardan olmuştur merak etme bence kesin hamile deilsin
inşallah kızlar.o zman söylemesin nişanlım annesine..
evet oluyorum da şu üstüne görme ve idrar testlerinin güvensizliği öldürüyo beni..yoksa takmıcam bu kadar.tabi bi de karnım..
yine aklım karışıyo karnımdan dolayı büyük ihtimalle test yaptırcam annesine..dua edin kızlar..