normal adet renginde kanamam var miktarı daha az.tam başlamadığından da olabilir.bu üstüne görme olabilir mi ya?ve erken başladı biraz.ben 3ünde bekliyordm
Bak canım bence git dr a karın ultrasonuna ..Çok vakit kaybetmeden..zaten erken gidersen daha kese falan oluşmadığı için dr anlamaz hamilelik olsa bile..miyomun ya da kist falan da olabilir..
kızma ama nişanlın sorumsuz galiba..
bence şimdi sen ara onu müsait olduğunda..çok kötüyüm beni hemen dr a götür de..işinden mişinden izin alsın da gelsin ,seni götürsün bir dr a...sorumluluk sahibi olsun adam gibi...!!!
bu hesapla sen 3 aylık hamile olman lazım arkadaşım olurmu öle şey
duyulcak korkusuyla kan testi yaptırmıyosun sonra hamileysen bunu nasıl açıklıycaksın ailene
bence tamamen psikolojik senin belirtilerin
ben de hamile olduğunu sanmıyorum ama içinin rahat etmesi için gitmen gerek bir dr a ya da kan testi yaptır....biraz uzak bir tıbbi tahlil lab ına gitsen olmaz mı ? 1 buçuk saat içinde sonucu öğrenirsin..evde bilemezsin ki..
3 aylık hamile olsan idrar testinde mutlaka iki koca kıpkırmızı çizgi olurdu..3 aylık hamilelikte idrar testinin negatif sonuç vereceğini sanmıyorum canım..
canlarım benim içime sevinç serptiniz istediğiniz herşey olsun..üstüne görme de 3 ay olmazdı heralde.ben bu 3 ay boyunca oldum reglimi yada artık bu her neyse..