Acil :(

allin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
10
3
1
25
Merhaba arkadaşlar :KK43: daha öncede yazmıştım son 1 aydır falan genital bölgemde büyük bir şişlik vardı geçen günde patladı ve bayağı bi kanadı. o şişliğin içinden 2 tane kocaman kıl çıktı. şişlik biraz indi fakat tamamen gecmedi. Etrafinda benzer bi iki sislik daha cikti sanirim onlarinda icinden kıl cikacak :( hastaneye gidecegim fakat hangi bolumden randevu almam gerek bilmiyorum yardimci olur musunuz lutfen?

kadın doguma gıdın
enfeksıyon ıcın antıbıyptık verır sıslıklerı kurutur

Dediginize bakılırsa kıl dönmesine benziyor. Dermatolojiden de randevu alabilirsiniz.

Bende cok olurdu oyle, agda veya epilasyon aleti kullaninca olurdu. O killar iyice besleniyor iltihapli oluyor sislikler. Bazen bende korkardim ama genelde o sivilceleri bir sekilde patlatirdim, icindeki akinti bitince sislik iniyordu.Daktakort veya daktwrin tarzi krem iltihaba iyi gelir. Dermatologa da gidilebilir , jinekologada. B en artik sadece jilet kullaniyoru ve cok rahatim.

Norm
Bende cok olurdu oyle, agda veya epilasyon aleti kullaninca olurdu. O killar iyice besleniyor iltihapli oluyor sislikler. Bazen bende korkardim ama genelde o sivilceleri bir sekilde patlatirdim, icindeki akinti bitince sislik iniyordu.Daktakort veya daktwrin tarzi krem iltihaba iyi gelir. Dermatologa da gidilebilir , jinekologada. B en artik sadece jilet kullaniyoru ve cok rahatim.
Normalde bende hep patlatıyorum ama artik ne kadar sıkarsam sıkayım patlakiyor sadece icinden azicik kan cikiyor. Cok rahatsiz olmaya basladim. hic acisi da olmuyor ama yinede cok huzursuz oldum :(

Merhaba arkadaşlar :KK43: daha öncede yazmıştım son 1 aydır falan genital bölgemde büyük bir şişlik vardı geçen günde patladı ve bayağı bi kanadı. o şişliğin içinden 2 tane kocaman kıl çıktı. şişlik biraz indi fakat tamamen gecmedi. Etrafinda benzer bi iki sislik daha cikti sanirim onlarinda icinden kıl cikacak :KK43: hastaneye gidecegim fakat hangi bolumden randevu almam gerek bilmiyorum yardimci olur musunuz lutfen?
Kıl kökü iltihabıdır.
Cildiye bakar geçmiş olsun

Back