• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil !

Ne sevinirim biliyo müsün bari emeğimin karşılığını alayım fazlasında gözüm yok ama bu kadar da az olmamalı emek karşılığı
tabi cnm oyle yani emeginin karsılıgını alman lazım. yoksa yapılmaz . benim aldıgım yerde saglam ama sana yönü uygun olmaz

Haklısın valla emeğime saatime yazık öyle düşünüyorum hani 20 30 lira bile olsa tamam ama 10 kira Rabbim nankörlük etmeiyorum ama bin taneye de çok az gözüme koluma yazık
Kesinlikle, yoruculugunu geçtim sıkıcı da bir iş. Bence yemek yaparak para kazanın siz. Ben çok seviyorum yemek yapmayı. Terapi gibi bir şey. Bazen diyorum aşçı mi olsam:)

Kesinlikle, yoruculugunu geçtim sıkıcı da bir iş. Bence yemek yaparak para kazanın siz. Ben çok seviyorum yemek yapmayı. Terapi gibi bir şey. Bazen diyorum aşçı mi olsam:)
Bizim durum sıkışık o yüzden iş begenmemezlik etmiyorum su elimdeki iş biraz daha hakkını verseydı yapardım bırakmazdım

Bizim durum sıkışık o yüzden iş begenmemezlik etmiyorum su elimdeki iş biraz daha hakkını verseydı yapardım bırakmazdım
Eğer el işi yeteneğin varsa el işi yapsan daha çok kazanırsın.Dantel,örgü,yazma,mevlüt örtüsü,yazma oyalarına göre değişir misal iğne oyasının fiyatı yüksek olur,tığ ile işlediğin oyanın fiyatı mesela yazması-ipi karşı tarafa ait 20-25 lira gibi bunları araştırabilirsin.

Eğer el işi yeteneğin varsa el işi yapsan daha çok kazanırsın.Dantel,örgü,yazma,mevlüt örtüsü,yazma oyalarına göre değişir misal iğne oyasının fiyatı yüksek olur,tığ ile işlediğin oyanın fiyatı mesela yazması-ipi karşı tarafa ait 20-25 lira gibi bunları araştırabilirsin.
Ne yazık ki böyle yeteneklerim yok ama boncuk falan yaparım

Back
X