- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Kızlar merhaba ben İzmir'de evde iş yapıyorum dosya deliklerine Demir takıyorum bilenler vardir bin tanesine 10 tl dedi az degil mı acaba . En karlı evde iş hangisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte dosyaların deliğine o Demir'i sokuyorsun katlıyorsun o sekil biraz uğraştırıcıişçliği zor mu kolay mı?
bence iyi şöyle iyi. Mesela dolma kalemin kapağını biliyorsunuz onun ucundaki şapkasını vede takmalığını takmaya 1000 tanesini 10tl di. ki tanesi 5dk sürüyor.İşte dosyaların deliğine o Demir'i sokuyorsun katlıyorsun o sekil biraz uğraştırıcı
Gerçekten mi hmm o kadar zor degil tabi ama keşke adedi daha karlı olsa acaba teşbih mandal sabun işleri var onlar nasıldırbence iyi şöyle iyi. Mesela dolma kalemin kapağını biliyorsunuz onun ucundaki şapkasını vede takmalığını takmaya 1000 tanesini 10tl di. ki tanesi 5dk sürüyor.
Aslında elim çok lezzetlidir tabi yiyenler hep öyle der ama korkarım ya yatesmeSe nasıl olur kiMutfakta elin lezzetliyse evde bir şeyler yapıp satabilirsiniz gün olur ,toplantı olur ne bilim her türlü organizasyona gider
Aslında elim çok lezzetlidir tabi yiyenler hep öyle der ama korkarım ya yatesmeSe nasıl olur ki
1000 tanesimi 10 lira eger öyleyse çok az hem eliniz hem gözünüz agrır 1000 tane az değil.Kızlar merhaba ben İzmir'de evde iş yapıyorum dosya deliklerine Demir takıyorum bilenler vardir bin tanesine 10 tl dedi az degil mı acaba . En karlı evde iş hangisi
Bende mutfak giderlerim icin istiyorum suan bu işi yapıyorum işte ama az geldiAzar azar yaparsın ,en yakınındaki kisilere yaparsın onlar başkalarına tavsiye eder falan filan çalışan kadın için bilhassa Hızır gibi yetişir ikramliklar
Bak ben bile çok misafirim geldiği için bir abla ile anlaştım ,bir kaç çeşit alıyorum ondan ,sonra arkadaşım da istedi şimdi 3 arkadaşımdabrn müşterisi oldu :)
Ha aman aman kar bırakmiyor ama mutfak masrafını çıkarıyor yinede
Degil mi bende çok az buldum öyle de basit degil demirle delikleri acıyorum kağıt dosyanın sonra ağızlarını kapatıyorum1000 tanesimi 10 lira eger öyleyse çok az hem eliniz hem gözünüz agrır 1000 tane az değil.
Aynen öyle çok az burda 1000 tane diyorum düşünün on tl çok az geldi gani 30 50 falan olsa amenna1000 tanesi 10 lira nedir ya çok az bence
Kolay bile olsa usanir insan 1000 tanesini bi oturusta yapmaya
İşte burada yeniyim o yüzden para da lazım araştırmam lazım kazık yemiş gibiyim bence bin tane 10 lira ya bari 30 50 lira falan olsa gam yememcok farklı işler var evde boncuk işleme. yaprak sarma sarma,buzdolabı süsü yapma bu cok kazandırmaz bence. bu işleri araştırın