Acil zayiflamam lazim !!

Znam

• Sizce ne yapmaliyim

OY: 1 100,0%
  • Sizce ne yapmaliyim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

kalbiminsancisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
17
3
34
Merhaba arkadaslar !! Bu gunlerde cok uzgunum ve acil kilo vermem lazim tartida 100 kg cikiyorum ve boyum 1.65 kilo yuzunden hormon bozuklugu ve sivilce problemi yasiyorum nekadar dikat etmeye calişsamda başaramıyorum her dıete başladığımda dahada kılo alıyorum ben hep bıraz balık etlı bırıydım ama bu son zamanda aldığım kılolar çok fazla aşırı benım durumumda olanlar veya bu durumda olupta zayıflayanlar lutfen yardımcı olun ve bu zamanlarda em çok ohtyacım olan moralımı yuksek tutmak ve başaracağıma ınanmak sımdıden çok tesekur edıyorum...

40kilonasilgider diye bir instagram hesabı var söylemek yasak mı bilmiyorum ama git bak ilham al derim.Kadın çalışıyor çocuğu var eviyle ilgileniyor sabahın 5inde kalkıp spor yapıyor değişimi gör derim :)

Zaten en başta senin inanman gerek canım diyet falan bir yere kadar dengeli beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmen lazım

Kuzenim kısa boylu kilolu biriydi ne duysa yapıyordu gram veremiyordu diyetisyene başladı bir senede 25 kilo verdi resmen gençleşti bir sene sonunda artık neyi nezaman nekadar yemesi gerektigini öģrendi

Demem o ki kısa vadede kilo verme işi doğru degil zamana yaymak lazım

40kilonasilgider diye bir instagram hesabı var söylemek yasak mı bilmiyorum ama git bak ilham al derim.Kadın çalışıyor çocuğu var eviyle ilgileniyor sabahın 5inde kalkıp spor yapıyor değişimi gör derim :)
Eceden bahsediyorsunuz sanırım, hayranım o kadının azmine.. Bahaneleri olan herkes girip bakmalı bence..
Onun dışında konu sahibi, bu hesabı incelerseniz az çok fikir sahibi olabilirsiniz ,motive amaçlı girin bakın ama yine de doktora gidip tahlillerinize baktırın.
Kan değerlerinize göre ilaç veriyor, bende insülin var mesela ona göre ilaç verdi.Sizde de bir problem varsa ona göre ilaç+diyet+sporla verilebilir.

X