Acil yardm... Sevgilim tehdit ediyor!!!!

başa dönüp biraz daha okudum da sevgilinin adını soracam utanmasam dehşete kapıldım bu kadar mı aynı olabilir diye. eski günler geldi aklıma üstelik ben çok daha küçüktüm sen 20 yaşındasın çok daha akıllıca düşünmen gerekiyor. Avutma kendini, o kötü anları hiç kendine unutturma yaptıgın en büyük hata bu. insan sevince o kişinin hep iyi yanlarını hatırlıyor. ama şunu anla hasta o insan kesinlikle böyle 2 de bir silaha sarılmak böyle ömür boyu nasıl yaşayabilirsin noğlur bunu yapma kendime yaa inan şuan o anlarımı tekrar yaşıyor gibi hissediyorum ama onu sağlıklı bir insan olarak görme daha ne aşklar kapını çalar. Hiç arkadaşı yok onun demişsin. SAPLANTISIN sen onun için aşk değil bu noğlur bunu aşkla karıştırma

10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?
Şimdi okuyorum demişsin, bu insan mezun olduğunda çalışmak istediğinde ne yapacak sanki... sana engel olmak isteyecek... Haydi dizini kırdın evinde oturdun diyelim yazık değil mi gençliğine. Sana şunu söyleyeyim bana inanmayacaksın elbette çünkü bende senin yaşındayken buna inanmazdım ama: AŞK DENEN ŞEY ASLA KALICI DEĞİL...

sen bu insanla evlendin diyelim.. hoş zaten evlenmişsiniz de aynı evde yaşamaya başladın diyelim.. muhtemelen seni dövmeye de başlayacaktır bu kadar anlattığın kadar asabi biriyse. Onun kahrını çekip dayağını yerken, pis çamaşırını yıkarken, oturduğu tuvaleti temizleyip gene kafana yumruğu yerken, gece televizyonun karşısında karnını kaşıya kaşıya geğirmesini, yatakta ise horlamasını dinlerken ona ne sevgin kalacak sana bunca acı çektirirken ne de saygın. Şu yazdıklarımı bir düşün gözünün önüne getir bakalım hala hoşuna gidiyorsa buyur hayat senin hayatın...

Şu anda anladığım kadarıyla hayatını kaydırmak üzeresin ve bu senin şu an öngöremeyeceğin kadar tehlikeli bir durum. Silah milah noluyoruz... Lütfen ailene anlat yaşadıklarını belki sana kızar bağırırlar ama hiç değilse senin iyiliğini isteyen anan baban sana bağırır, kompleksli dağdan inme eloğlu değil... Nikah işi de sakat nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde mutlaka bir yolu vardır herhalde araştırmaya devam

dikkat et bu aşk! giderek tehlikeli boyutlara ulaşmaya başlamış herşeyi biran önce ailene anlat derim ben

insanin kendi kendne yaptığı kötülüğü dünya bir araya gelse yapamazmıs. ne diyim Allah yardımcın olsun

arkadaşlar dini nikah konusunda birşeyler söylemek isterim.
aslında yasadığımız devirde dini nikah sadece sünnettir. çünkü biraz araştırsanız
göreceksinizki, nikahla ilgili emirlerde o zamanın kanunlarına göre geçerli sayılan nikah
allah katında da geçerlidir der. zaten mantıklı olarak düşündüğünüzde zaten
aile izni olmadan kıyılan nikah geçersizdir. bir ikincisi ise, nikah neden kıyılır
bunu bir kendinize sorun. bu kitaplardada vardır. nikah iki kişinin evliliğinin insanlara
duyurulması birlikteliklerinin ayıplanmaması ve birbirlerine ait olduklarının nişanıdır.
yani kimsenin bilmediği gizlice ve izinsiz yapılan nikah kesinlikle sahih değildir.
ayrıca nikah oyuncakda değildir.
bu konuyu açan arkadaşımı,ailesini ve sevgilisini derhal psikolojik destek almaya davet ediyorum.
bu konuyu acan arkadaşım çocukluğundan beri psikolojik sorunları olan bir insan anladığım kadarıyla. oda sevgilisi gibi sorunlu. sevgilisinin zaten neden tedaviye ihtiyac duydugu gayet acık. ailesinin ise kendilerine doğruyu bile söylemekten korkan bir evlat yetiştirdikleri için tedavi olması gerekiyor.
ve son cümle bu ilişki bence kesinlikle bitmeli. acilen

herkes kendin etmişin diyor senin elindeydi diyor kimse senin açından düşünmüyor seni çok iyi anlıyorum seviyorsun vazgeçemiyorsun ya zorunluluktan yada sevginden ya sevginden vazgeçiceksin yada hayatından bak düşün birini seç sonra devam edelim istersen önceden yaptıkların snein elinde degildi ama sonrası senin elinde...

başlık sevgilim diye yazılı canım o sevgilin değil artık kocan imam nıkahıda olsa sevgilim deme kocam tehdit ediyor de nıkahı kıymayı biliyosunuz nıkahın ne demek olduğunu bilmiyosunuz

evet haklisin arkadasim valla...

lütfen bilmediginiz dini konularda yorum yapmayin! sizin icin önemli olmayabilir. Dini nikah tek basina Allah katinda gecerlidir tabii. Resmi nikah bu zamanin sartlarinda sadece bazi kisiler icin kendini garantiye almasi icin yapilan birseydir (ki bence yine garantiye almiyorda... yapan yine yapiyor yapacagini).

Ama Dini Nikahimizi hafife almayin lütfen. Gereksiz bir seymis gibi...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hata yapis tamam. insaniz hata yapabiliriz. ama arkadas ders alamis ki evlilige evet demek istiyor. hala böyle bir adala evlenmek istiyor

offfffffffffff naptın sen yaaa ailene anlat mutlaka..onlar herseyden daha önemlı..neyın tehdıtıbu..saçmalık cok buyuk bır hata bu ınsan sana hayatı zından edebılır senı esır almışş..lmaz:

Arkadaslar imam nikahinda sahitler varsa bu nikah gecerlidir Allah katinda yok nikahi millet bilmese gecerli deyil mis bu fetvalar nerde yaziyo imam nikahida oyuncak olduya nediyimki ve bugun eyer resmi nikah yoksa imam nikahi kiyilamiyormus diye duydum ama bu arkadasin yaptigi nikah gecerli

Dilara1 canim tebrikler verdigin cevaplara nedir bu milet herseyi oyuncak yapmislar ya

işte bu yuzden imam nikahını yasaklıyorlar resmi nikah olmadan kıymıyorlar ...

cunku millet boyle kafasına gore takıldıgı için oyuncak yaptıgı için iyikide yasaklamışlar ...

sende ailenden habersis ne diye imam nikahı kıydırdınki madem ciddisiniz resmi nikah yapın olsun bitsin ...

bazılarıda yaptıgı işe kılıf uydurmak için imam nikahını araya sokuyolar ...

allah ıslah etsin ne diyim :S

teşükkür ederim bende kendimden soğutma çabası içindeyim çünkü hiç bir şekilde uzaklaşmıyor.peki ne yaptınız da kendinizden uzaklaştırdınız?

telefonunu değiştir adresini de.. ailene tehdit edildiğini mutlaka haber ver aynı zamanda savcılığa da suç duyurusunda bulun. detayları anlatmak istemiyorsan ailene sana iftira attığını, yalan söylediğini söyleyebilirsin. ayrıca havlayan köpek ısırmaz hiç korkma. hiçbişey yapamaz. bence hemen bu adamdan kurtulmalısın. üniversitede okuyorsun ve inan tüm erkekler böyle değil. daha düzgün birini bulursun..

Madem ailesiyle aran iyi onlardan yardım iste
Bu arada kendi ailene durumu ne kadar üzgün olduğunu anlat ki senden duymaları işini kolaylaştırır eğer o anlatacak olursa kendi açısından anlatacaktır. ve senin daha zor bi duruma düşürebilir
Ama en önemlisi ondan mutlaka ayrıl şimdi seviyorsundur bi süre üzülürsün ama inan devam edersen ömür boyu üzüleceksin en ufak bi sorunda bunlar tekrar yaşanacaktır ve sen başa döneceksin
Bi kere tehdit eden her zaman eder
Allah sana kolaylık versin inşallah kurtulursun

Konu sahibi nerelerde neden milet konu acip sonrada ortadan kayboluyolar anlamiyorum

geçmiş olsun sen ayrılmayacak evleneceksin yolunu çizmişsin evlenince değişir diye düşünüyorsun ama değişmyecek inşallah mutlu olursun

canim allah yardım etsin iyilikle konuş iyi damarını bulduğun zaman ailenede yavaş yavaş alıştırark söyle

hey allahım böle bi insanla gizli bi evlilik mi yaptın
EN DOĞRUSU AİLENE SENİN OLAYI ANLATMAN ER GEÇ ÖĞRENECEKLER HİÇ Bİ YALAN YADA SAKLI ŞEYLER SIR KALMAZ
AİLENE ANLAT ÖZÜR DİLE VE ONDAN KURTULMAYA BAK
SAKINDA RESMİ NİKAH YAPMA ONUN GİBİ RUH SAĞLIĞI BOZUK BİRİYLE ASLA ÖMÜR GEÇMEZ
DOST ACI SÖLER

kesinlikle ayrıl mutlu olamazsın bu ortada sadece ben ayrıldım deme okişiye ailene anlat yaptıklarını gerekirse polise basvur tehdit ediliyorum diye neler oluyor hayatta okuyoruz insanların hiç acıması kalmadı dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…