çok mantıklı bir soru bencevereliniortak
sabahtan beri onunla uğraşıyorum bende onu annesine söyleyeceğimi söyledim kendini öldürmekle tehdit ettiğini ama ilk önce bu blöf için mi yaptığını yoksa gerçekten mi istediğini çözdüm öncelikle aileme nikah olayını v e oraya gittiğimi söylemekle tehdit etmesi blöf çünkü bunu söylerse beni tamamen silmiş olacak bunu yapamaz ama ilişkiyi gerçekten bitirdiğimi düşündüğü anda bunu yapmayacağına garanti veremem kendni öldürmekle tehdit etmesinde ise gerçeklik payı var buda aşırı duygusal ve zayıf karakterli olmasından ama onuda yapacağını düşünmüyorum son konuşmalarıma dayanarak söylüyorum ve doktora gitmeyi kabul etti ve şu an bana mesaj atmamasını bir saat kadar ve yaptıklarının mantıklı olup olmadığını düşünmesini istedim
dr gidicekse çok ii nikahı bir ömür için demişsin ama gizli saklı niye yaptınki ozaman ailen vermez diyemi mademki o zaman resmisinide yapsaydınız tam olsaymış bu arad dini konuda ilan şarttır zaten nikah evlenmeyi duyurmaktır yoksa herkes imam nikahına sığınarak birlikte olur ve ayrılır özelliklede erkeklerin işine gelen şey
ailesinin evinde kalmamın yanlış olduğunu biliyorum ama eğer baştan sona okuduysanız gerekçelerimde vardı haksız olduğumu tabiki kabul ediyorum.ben ona olan sevgimden ve özlemimden dolayı gittim ki o da 2 saat bile olsa izmirden edirneye 8 saat yol çeken bir insandı.
aramızda her hangi bir cinsel ilişki olmadı zaten o da istemedi hiç bir zaman dini açıdan uygun olması açısından bende nikah olayını istedim ve o benim için farklı olduğu için onunla bir ömür gerçekten olmak istediğim için ailem tabiki çok utanır ama ilişkiye girmediğim için ailemin başını öne eğmiş olduğumu düşünmüyorum o açıdan vicdanım rahat.ailemin ilişkimi bilmesi onay vermesi ve ailelerin görüşüyor olması onun yanına gitmem için de bir gerekçe oldu.ailem utanır doğru ama hiç bir şekilde başka yanlış yapmadım onlara her zaman mükemmel oldum herkesin gözünde çevrem dahil okul hayatımda olsun genel olarak olsun her açıdan mükemmel olan kızlarından bunu beklemezlerdi çok üzgünüm.eğer forumu okursanız aileminde üzerimde bıraktığı etkiyi anlarsınız.[/QU
başta yazmış olduğunuz yazıyı zaten okudum.kusura bakmayın ama böyle bir olayı sayfa sayfa okumaya değer bulmadım.....
ne yapıp ne edeceğimi söyleyecek yaşta değilsiniz we sizden de öğrenecek değilim.
zaten sizden ne öğreneceğimi de bilemiyorum.ayy acaba benim de sewgilim 18 saat yol geliyor benim için,bende mi dini nikah kıysam acaba mı demeliyim kaydirigubbakcemile3
madem buraya yazıyorsunuz,sonuçlarına da katlanmasını bilin.farkında mısınız burası bir forum!!!!
aklın varsa uzak dur ve hemen bitir burası dağ başı değil!yasa var hukuk var..
ben yaşadım arkadaşım evlilik olayını değil böyle bir deli ruhlu adamın sorunlarını..
bıraktım ve mutluyum
uzak dur derim!
sonu olmaz!!
Ortada tehdir var ve bizler imam nikahının derdine düştük.
Geçerli mi? Değil mi? ne kadar geçerli veya ne durumlarda geçersiz.
Allah aşkına yapmayın ya!
Sonuçta bir hata yapılmış ve geri dönüşü olmayan bir şey değil.
Neredeyse aaa siz hiç bir şey yaşamamış olsanızda imam nikahı kıymışsınız artık ayrılamazsınız veya ayrılırsanız çok büyük günaha gireceksiniz iyisimi siz oturun cefanız neyse çekin diyeceğiz.
Artık o psikopat sizi vurur mu? öldürür mü? orası mühim değil.
İmam nikahı yapmışsınız çünki.:1shok:
3 kelimeye bakan bir şeyi de bu kadar abartmaya gerek yok.:umursamaz:
çok teşükkür ederim Allah razı olsun peki ilişkiye girmediğimizi ve ailelerin bilmediğini sordunuz mu?tekrar teşükkür ederim.
canım aileleri demedim ama cevreden bilen varsa arkadaş cevrende olabilir bikaç kişi imam nıkahı sayılıyomus bide ilişkiye girmek sart değilmiş yani dedi bazı nışanlılarda kıydırıyo imam nıkahını onlarda ilişkiye girmiyo ama nikahlarıda oluyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?