Acil yardm... Sevgilim tehdit ediyor!!!!

Hiç kötü huyu yok demişsin. Sence kıskançlık güzel bir huy mu? Çok üzgünüm çoook
İnsanı tehdit etmek kendimi öldürcem seni ailene söylicem demek güzel huy mu?
Sana bu insandan hayır gelir mi? Resmen evli bile değilsiniz siz...
Kaldı ki, imam nikahı kıymak resmi nikah olmadan suçtur ve geçersiz sayılır.
Bunu da geçtim ki, sen ailenden baskı gören biriysen bu çocuğu kaçış-kurtuluş gibi görüyorsun.
Senden 1 yaş küçük ve bu insan tam anlamıyla çocuk!!!
Ben günde 3 mesaj çekmeye ireniyorum sen 200 mesaj!!!
Sence hiçbir arkadaşının olmaması normal mi?
Siz ilişki yaşıyorsunuz mahkumiyet değil, önce bunun bilincine var.
Bu insanın huyu böyleyse sana bundan hayır filan gelmez boşuna bekleme...
Annene söylese anlatsa herşeyi en kötü ihtimal şiddet görürsün gene annenden ama en azından bu insana katlanmak zorunda kalmazsın.
Seviyorum demişsin seni düşünmeyen seni tehdit eden ve sana güvenmeyen senin sosyal bir hayatın olduğu gerçeğini kabul etmeyen bir piskopat mı senin sevgine layık olan???
Önce bunu düşün ve ondan sonra karar ver. :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Bu insandan sana koca değil, olsa olsa gardiyan olur. lmaz:lmaz:lmaz:

Beraberlik yaşadığın kişinin tedavi olması gerekli bence.
Bu hastalıklı bir sevgiye dönüşmüş. ılişkinizde aşktan çok korku var bence.
Günde 200 mesaj çekmek için gerçekten başka bişey yapmamak lazım..
ısteyerek mi yapıyorsun yoksa mecbur kaldığın için mi?
Yol yakınken çok iyi düşün arkadaşım. Mutluluk ihtimaliniz çok az.
Okumana nasıl izin veriyor hayret...Sevgilin seni çalıştırmaz da herhalde...

hiç bişey yapamaz canım bence sakın böyle bir insanla evlenme şimdi böyleyse evlendikten sonra neler yapıcağını düşünemiyorum bile hakkında hayırlısı inş.

cnm bence uzakta oldugun ıcın bu kıskanclık emınım benım nişanlımda bu kadar uzak olsa dk başı arar ayrıca kım aılesınden gızlı bı sey yapmıyorkı bence rahatsız oldugun konular eşine soyle oyle cozum arayın

canım yanlış anlamadım. ailenden gizli kıydınız dini nikahı değil mi?..
anne baba rızası olmadan dini nikah kabul olmuyor biliyorsundur umarım..
döve döve öldürmek ne demek..
belliki sağlıklı düşünemiyor..
bu adamla bir ömür geçirmek istediğine emin msiin iyi düşün canım..
sevgilin psikolojik destek almalı bence..
hatta belki sen bile almalısın..
uslubunca ailene anlat durumu..
en doğrusu bu..

arkadaşlar(bazı arkadaşlar) kızın üstüne ne kadar çok gitmişsiniz yaa.hatasız kul olmaz bunu unutmayın.olabilir bir hata yapmıştır.belli ki yakınından kimseyle dertleşemiyor ve gelmiş buraya dökmüş içini.moral olcağınıza daha çok moralini bozuyorsunuz kızın.
canım sevgilin evinizi falan biliyor mu? istanbulda mısın hala? eğer bilmiyorsa telefonunu falan değiştir bitti artık de.bir süre yanında kalabileceğin birileri varsa yanlarına git kal.yani aklıma başka da birşey gelmiyor.ayrıca o kadar kolay mı ya intihar etmek.sırf sen ayrılmayasın diye blöf yapıyor bence sana.tehdit içeren mesajlar atıyorsa sana sakın o mesajlarıda silme.umarım herşey yoluna girer...

arkadaşların yorumlarını okumadım,,
kendi fikrim şu ki; erkek arkadaşınız ruhsal olarak sağlıklı değil.. aslında bu fikir değil, gayet belirgin olan bir durum.
tedavi olmadan bir de resmi nikah kıyıp aynı evde yaşarsanız,, siz üzülürsünüz.. kendinize kıyarsınız gibime geliyor,,

bazı şeyleri bilmek için müneccim olmaya lüzüm yok..
aynaya baktığınızda kendinizi görürsünüz..budur..

annenize muhakkak anlatın..
erkek arkadaşınız ile tüm gözlemlerinizi,, ve olan tehditleri anlatın.. destek almalısınız ailenizden..
tedavi olmaya yanaşmazsa, sağlıksız bir kişilik ile sağlıklı evlilik yapılamaz kanaatindeyim..

Valla okadar büyük bir yanlış yapmışsınki insan sana ne dese boş :umursamaz:
Madem gizlice imam nikahı kıymayı becerdiniz bu durumda resmi nikahı kıymayıda becerirsiniz nasılsa ailelerde biliyormuş kolay olması lazım
Eğer seni bukadar sevip tehdit edecek kadar ileri gidebiliyorsa ailesinide ikna etmeyi bilmeli tabi bukadar çok seviyorsa CADIARZU neyi bekleyecekmişsinizki anlamadım yani
böyle psikopat bir ruha sahip olan insan yarın sana daha kötü şeylerde yapabilir bence yalnız görüşmemelisinlmaz:
imam nikahının bir hükmü olmadığını söylemeye gerek yok herhalde

ne demek yaaa... ne demek imam nikahin hükmü yok kardesim!!! Sen neye dayanarak bu nikah gecersizdir ve hükmü yoktur diyorsun. ya bilgisi olmayan yazmassin lütfen yaa...

ayrica arkadaslar yazmassaniz daha iyi olur artik, cünkü konu sahibi ortalikta yok!

erkek arkadasinizin izmirde ne isi var bakirköye tasinsin..

ben senin yerinde olsam yanliz bile bulusmaya gitmezdim...ruh sagligi bozuk bi insan her sey yapabilir....cok ibret verici durumlar yasaniyor dünyada ama insanlar hala akillanmiyo...mesela karabulut ailesine olanlari unutmamak lazim..ibret almak lazim...helede böyle piskatriye ihtiyaci olan birine hala nasil ümit baglaniyo nasil gelecek düsünülebiliyo anlamiyorum....:mymeka:

Son düzenleme:
tabi ilk sıralar o seni kıskaıyo diye hoşuna gidiyodu şimdi çocuğa iyice baglandın ayrılamıyosun bence ayrılmalıydın ömür boyu acı çekeceğine bir süre çekerdin sonunda mutlu olurdun bahsettiğin kişi normal değil bide gidip evleniyosun ben sana hiç bişe deiyorum dağ başında mıyız?arkadaşım ne yapabilirki sen onu gözünde çk büyütmüssün o çocuk seni iyice avucunun içine almış ailenden gizli iş yaparsan böyle olur çocuk değilsin herşeyi görebilcek yaştasın Kader biraz da insanın kendi elinde canım benim.........

şimdiden böyleysee resmen evlenince burnundan getirir hayatı sana... imam nikahı bence asla resmi nikahtan böyleee çok önce yapılmamalı.rahat gezip tozmak için yapılan bir imam nikahı kimi kandırmak oluyor. vicdanı mı? böyle sıkıntılara mahalvermemek için imam nikahının resmi nikah olmasını çok isterdim... yani tek nikah olsaydı keşke onuda din görevlimiz kıysaydı böyle kimsenin vicdan rahatlatmak için kıydığı 3-5 imam nikahı olmazdı (sözüm erkeklere burda) neyse konuyu saptırdım. hata yapmışsın canım ve biliyorsun en kısa zamanda soğut kendinden kurtulmaya bak

Neye kızıyosunuz?
Türk medeni kanununa göre imam nikahı yolu ile evlenmek yasaktır.
Evlilik işlemi bir akittir ve bunu artık nikah memurları zaten yapıyorlar.
Kanunlar tarafından tanınmadığı ve yaptırımı olmadığı için, imam nikahı resmi nikahla birlikte yapılmazsa dinen geçersizdir.
Bir din adamından aldığım cevap da budur. :umursamaz:

sen nasıl bir belaya çattığının farkındasın ki buraya yazmışsın
o ruh hastasından uzak dur.
ne demek seni döverek öldürcek miş?
ne demek silahla kendimi öldürcem demesi?
çok duyduk bu lafları,seni kandırmak elde etmek için yapıyor,,kanma sakın..
delikanlı adam silahla sevdiğini kendimi öldürcem diye tehtit etmez.varsa yüreği sıksın bakalım kafasına.
ne demek senin ailenden izinsiz oraya gitmen
ailesinin seni yatak odalarında ağırlamaları
e adam normal değilki aileside normal olsun.
kendine gel bir an önce ayrıl,tehtitlerine sakın boyun eğme.korkma sakın

hiiiç bişe yapamaz bence, boşversene

lise döneminde çocuğun biri tehdit ederdi benide..

soluğu annemin babamın yanında aldım anlattım durumu, 1 gün sonra çocuk "bacımsın" demeye başladı-tatlicadiarzu- :roflol:

neolursa olsun korkma, bu konudaki hata limitini doldurmuşsun daha fazla kendi kendine zorlaştırma hayatını..

ayrıca benimde bildiğim resmi nikah olmadan dini nikahın bi geçerliği yoksengözlerimebaksanab

teşükkür ederim bende kendimden soğutma çabası içindeyim çünkü hiç bir şekilde uzaklaşmıyor.peki ne yaptınız da kendinizden uzaklaştırdınız?
senin gibi birisiyle geleceğimizin olmayacağını düşünüyorum diyeceksin
eğer bana rahatsızlık verecek olursan buna pişman ederim defol hayatımdan demelisin.
sonrada numaranı değiştiriyorsun,sana ulaşabilcek herşeyi iptal ediyorsun
adresini bilmiyor değil mi?:1ninca:
ha ev numaranı biliyor off rahatsızlık verir bu psikopat sana CADIARZU
ailenede çıtlat biraz sakin sakin,de ki
ya ben ayrılmak istiyorumm çok sert yapılı birisi,evlenince mutlu olamayacağımı anladım anne baba diyeceksin.
sonrada haberiniz olsun,bu insan ayrılığı kaldıramayıp ev numarasından bize rahatsızlık verebilir.huzurumu bozmak için iftirada atabilir diceksin.
ailen anlayışlıdır umarım
hadi yolun açık olsun arkadaşım.sen herşeyin farkındasın zaten.

sen kalkış boyundan büyük işlere...üstelik birde kıy dini nikahı ,sonra paçalar tutuşunca ben ne yapıcam de... onu bunları yapmaya cesaret ederken düşünecektin... şimdi de cesaretli olsana.... kızma ama sana mustahak,başka türlü akıllanmazsın ..hatalarının bedelini ödemelisin ki,en az hatalarla yaşamaya direnmelisin ...sengözlerimebaksanab

off niye bu kadar saf olabiliyorsunuz kızlar ya...
kıskanç diyorsun ama bu öyle sadece kıskanç demekle geçiştirilebilecek bir olay değil
adam senin üzerinde resmen egemenliğni ilan etmiş, sen de hiç karşı çıkmadan çoktan bağrağı kendi elinle vermişsin
iş işten geçince de ne yapacağım diyorsun
baştan buna izin vermeyecektin
bu olay sana çok büyük bir ders!!

ya kıskanç biri demek ne demek en başta
bu adam psikopat!!
nasıl olur da günde 200 mesaj çekmesini kıskançlığına bağlarsın
kız arkadaşını her türlü kendisine bağlı bir piyon haline getirmek isteyen bir psikopatça eğilimleri var bunun!!

kıskançlık inan çok masum bir duygu..
böyle seni hapistesin gibi sürekli sorguya çekmek, sürekli sevgilin de olsa mesajlarla baskı altına almak daha ciddi bir mesele!!

sen bir de tut bununla "dini nikah" kıy.. adamın eline koz vermekte üstüne yok
gönüllü kulu olmuşsun, şimdi ne de olsa nikahı kıydık sözümden çıkamazsın der tabi
zaten psikopat!! şimdi daha rahat der!

oysa ki dini nikahın hiçbir hükmü yok!!!
neden kendini bir de böyle bir olayın içine attın??
hemen size dini nikah kıyan hocayı diyanete şikayet et!
çünkü imamların hocaların resmi nikahı olmayanlara dini nikah kıymaları yasak!
hep böyle yanlış işler yapıyorsunuz sonra ah ben ne yapayım..

aklını kullanacaksın, kendine güveneceksin, kendine değer vereceksin
böyle bir psikopatın senin hayatını zehretmesine izin vermeyeceksin, senin özgürlüğünü kısıtlamasına da izin vermeyeceksin.
al o mesajları git bir karakola şikayet et!
ama durumunu iyice anlat, eğer yeterli ilgiyi göstermezlerse basını devreye sokacağını ifade et ki bu konuda hiç şüphen olmasın yardımcı olurum sana

nedir bu korkaklık kadınlarda ya...
bir psikopata pabuç bırakacaksan zor senin işin hayatta söyleyeyim!

Son düzenleme:
offf ilk uc sayfayi okudum dayanamadim dogrusu.Kizcagiz tehdit ediliyorum diyor.Anneminde zamaninda ruhsal sorunlari vardi diyor!Annemede soyledim aman haber yapma bizi dedi diyor!.Bazi arkadaslar tutturmus bi IMam nikahi
Tamam arkadas yapmis bi hata kucuklukte yasadigi ve hala icinde bulundugu durumlar ona ne kadar dogru karar aldirabilir!!Bazi yorum yazan arkadaslarin bi dovmedigi kalmis
Konu sahibi arkadas universite okuyorsun bak git savciliga dilekceni ver!Tehdit ediliyorum de..Bi gece nezarethanede kalsin gorurum ben onun psikopatligini...mesajlari varsada silme.onlarida delil olarak ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…