Acil yardm... Sevgilim tehdit ediyor!!!!

Kızcağız haklı, burada kimsenin kimseyi küçük düşürmeye hakkı yok.
Siz üstü kapalı da olsa aşağılamaya çalışmışsınız lookfor'u.
Ama güzel en azından hak ettiğiniz cevabı vermiş siz,
Her nekadar hala burnu büyük davranmış olsanızda.
Gerekeni yazmış en azından.

Lookfor hatanın farkındasın, ve düzeltmeye çalışıyorsun.
Açık sözlü ol ve olmayacağını söyle, soğutma çaban işe yaramaz.
Emin ol o tehditler de numara, gerekirse çık karşısına gözlerine bakarak söyle.
Anlamazsa da okuyan birisin, kendi ayaklarının üzerine basmak için
Eğitim alıyorsun. O halde hiç durma şikayetçi ol, hayat tehditlerle geçmez.
Öyle bir adamla seviyosun diye düzelecek diye yuva da kurulmaz.
İmam nikahında kadınında boşama hakkı vardır,
Sana yaptıkları boşayabilmen için yeterlimi bilemiyorum ama,
Bu konuyu da bir araştır derim.
Üzme kendini, buda hayatın sınavı canım :gitme:

aynen katılıyorum..
imam nikahının asıl uygulanışı sadece imamın dua okumasıyla olmuyo canım..
amam malesef günümüzde imam nikahının cılkını çıkardı bazıları.
eskiden uygulanışına bir bakarsanız.
ozamanlarda hoca karşısında kıyılan nikahın nekadar ciddi olduğunu görürsünüz.
neden ciddi, güvenilir ve hüküm kurucu idi sizce.
çünkü yaptırımı vardı.
bu da demek oluyor ki. yaptırımı yoksa sadece hocasnın okuduğu dua bi işe yaramıyor.
imam nikahı çocuk oluncağı değil..

Buna da aynen katılıyorum.
ayrıca şunu da ekleyeyim. Sen manyağın birine çatmışın ve eğer ondan kurtulmasan hayatın cehennem azabı ile geçer. kendimden biliyorum. (gerçi seninki kadar değildi ama yine de ben bilirim çektiklerimi)
benden sana tavsiye, bir an önce ondan kurtuuuuuuuuuuuuuuul..
olan olmuş, herkes hata yapar, önemli olan hatanı anlayıp, düzeltmeye çalışmak, dersini almaktır. sen de fazlasıyla almışın dersini belli..
artık ailene mi anlatıyosun polise mi başvuruyosun bilmem ama. bir an önce kurtul yoksa battıkça batarsın.
sen şimdi ailenin tepkisinden korkuyosun biliyorum.. ama şunu unutma ki onlar senin ailen. bir müddet kızarlar, tepki gösterirler ama yine snei bağırlarına basarlar, ama sen bu şekilde devam edersen ömür boyu çekeceksin belli.
biyerde gözü karar olmalısın.
bu tehtitlerden de korkma
hiçbişey yapamaz.. iş ciddiye bininnce bütün tehtileri boş çıkıyo. tecrübe ile sabittr.
Allah kolaylık versin canım..selametle..

canım bana dini nıkah sayılmaz diye eksi puan vermişin öğrende kaaarsıma öyle gel konus arastırdım vede dini bilgimede çok güvenıyorum osenin düşüncen dini nıkahın nıkah yerine geçmediği geçiyo demekte benim düşüncem

ozaman bekar kıslar hepiniz dini nıkah kıyın gezin dolaşın buda yenı moda olsun hersey moda oldu zaten.ben bu sayfayı açan arkadaşa kızmıyorum bi hatadır yapmıs o hatanın açıklamasını yaptık iyi yada kötü ama lütfen din konusu çok hassas konu öğrenmeden geçerli geçersiz demeyin benim yazımı okuyanlar benim gidip bi imamla bu konu hakkında açıklama istememide okumuslardır kendi kafanıza göre geçersiz demeyin.geçmişteki insanların nıkahları geçersizdi ozaman onlar dini nıkahla yazsıyolardı.hassas konularda hassas cevaplar yazın lütfen ben zaten sayfayı açan arkadaşa bunun açıklamasını yaptım arkadaşımda beni gayet iyi anlamıstı

öyleyse şunu oku

link istersen de

Radikal-çevrimiçi / Türkiye / Diyanet: ıslam'da dini nikâh yoktur

Diyanet: ıslam'da dini nikah yok!... - TurkeyForum Community

SABAH - 11/10/2006 - Diyanet: ıslam'da dini nikah yok

islam üzerine çalışan bilim adamlarından daha iyi biliyorsun yani sen cmrm bu duruma göre

ve demek ki neymiş bu benim düşüncem değilmiş sadece
diyanet işleri bakanlığının da düşüncesiymiş.

demek ki neymiş resmi nikahın hükmü varmış sadece

Son düzenleme:

hangi imam kıydı nikahınızı evlilik cüzdanınızı görmeden...bravo...:mymeka:
öyle tehtit ederler bişeycik yapamazlar....
kendi hayatını yakacaksın yoksa

seni ayrılıkta öldürecem diye tehtit ediyosa demekki çok bencil ki bencil insanların canları kıymetlidir ne kendilerine bişey yaparlar ne de yaptırırlar

hangi imam kıydı nikahınızı evlilik cüzdanınızı görmeden...bravo...:mymeka:
öyle tehtit ederler bişeycik yapamazlar....
kendi hayatını yakacaksın yoksa

ben de merak ettim nasıl bir imam bu diye
şikayet edilse yeridir
yasak çünkü resmi nikah yokken imamların dini nikah kıymaları

o değil de Saim Yeprem kral adamdır, konferansına gitmiştim. ki dediği de mantıklı. ya en güzeli evlenmeden böle işlere kalkışmamak tabi ama erkek müsveddeleri işte bunu böyle o kullanıyo. ama baktığın zaman toplumda geçerliliği yok dini nikahın. ilan hususu işlenmiyor. ilansız da nikah olmamalı, olmuyor da zaten.

seni tehdteden birine nasl güvencen artık evlendginde...
seni çaltrmaz evden çkarmazsa görürsünn..kişiliği oturmamş hala bu çocugun...
bulmuş senn gibi kızı kandırıyo işte öldürürüm falan filan..kanma güzelim bu numaralara...
tekrar bi gözden geçir sen bu çocukla mutlu olurmuzun olmazmısın...

bu arada isterse gtsn dedin annenlere imam nikahı kydık vs diye..nasl ispat etcek hem

durumun zor,annenden intikam için kendini yakmışsın.en azından cinsel açıdan dokunmamış sana ve resmi nikah da yok,bunlar işin iyi tarafı.belli ki karşı taraf psikopat,kıskanç bi erkek her şeyi yapabilir.sen başkası ile normal bir evlilik yapmak istesen bile bu psikopat ortaya çıkıp her şeyi mahvedebilir.sakın devam etme,böyle bir adam ile bir ömür geçmez,kendine yazık edersin.zararın nersinden dönersen kardır.bi an evvel bu adamdan kurtulmaya çalış.aklını başına al ve yoluna daha iyi biri ile devam et

Allah yardımcın olsun canım ne denebilirki sana akıl vermej değil amacım bende 22 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim 1 yılllık nişanlılık döneminde dini nikah söz konusu bile olmadı eğer dini nihak kıyılsaydı gel dese gelmek gir yatağa dese girmek zorundaydım yapmazsam günah olurdu ve bizim resmi nikahımız düğünden 15 gün önce kıyıldı eve geldik akşamada dini nikah kıyıldı ama saolsun eşim yapamıyacağım şeyler istemedi.
En iyisi halana şteyzene anlat sonra babana sonrada babanla polise gidin sana attığı mesajları .yol yakınken yap sonra Allah korusun 3. sayfa haberleri okuyoruz gazetelerde sende onlardan olma

arkadasım bence annene syle hemde baslarda hoşlanıyodum ıyıydık fılan de snrada izmire gelmessen senı de vururum kendımıde dedı mecbur gıttım de.konuştuk de şimdide ben ayrılmak istiyom ama benı tehdıt edıyo yıne de snrada ara sevgılını annem mesajlarını gördu sılahından haberı var buraya geldıgımde ögrendı benı dövdü ayrılmamız lazım debi müddet görüşme araya sogukluk gırene kadar snrasındada unutur belkı.

kamera actiginda goruntuleri ve yazismalari kaydet.bu cocuktan ailene bahset..her ayrintiya girmeden..sende ona soyle boyle devam edersen ailene ve polise soylemekle tehdit et.sana zarar gelirse ailenin ondan bileceigni soyle.boyle iliski olmaz.yani bu iliski degill

bak canım hiç kimse çocuğunun bu duruma düşmesini istemez suçu annene atma bizde baskı gördük neyapsaydık birer psikopatta bizmi bulsaydık. hele kıskançlık yüzünden birileri testereyle kesilip birileri telle boğulurken şu yaptığın çok korkunç geldi bana.hayat senin allah akıl fikir versin nediyeyim ister 20 yıl yaşa ister 70 sen sen bilirsin cesur geçinen zavallıcığım

senın sevgılın bır pskopata benzıyo bence evlenınce sıddet falan gorebılrısın cunku adam kıskancın onde gıdenı bence hayatın da yanlıs yapmıs olabılırsın ama neresınden dopnersen kar annenlere durumunu anlatıp daha saglıklı karar verebılırsın

Bak canım başına gelen olaya üzüldüm. Gençliğinin verdiği heyecanlarla hareket ettiğin belli. Ancak şunu sana garanti ederim ki, evlat çok başka bir şeydir. Yani hiçbir sevgi ile ölçülemez yavrunun sevgisi... Bu yüzden durumu annene anlatmanı, beraber bir savcılığa gidip, suç duyurusunda bulunmanızı öneririm. Yaptıklarının ortaya çıkması, şu çektiğin acı kadar canını yakmayacaktır. "Söylemesi kolay" deme sakın, ne aileler evden kaçmış -çoğunun sonu malum olmuş- kızlarını ne olursa olsun affedip kabul ediyorlar ki, senin öyle bir suçun da yok, Allah da kimsenin başına vermesin. Hemen şimdi anneciğine durumu anlat, özür dile. İnan sorunun çözümü onlarda...

Şu imam nikahı işini iyice araştırmalıyız sanırım. ımam nikahını tam olarak ne için kıydınız anlamadım. Şahitler kimdi. Bu arada bence bir büyüğüne açılsan aileden çok rahatlayacağına eminim

ÇOK ÜZÜLDÜM DURUMUNA YAA

ama bence en iyisi herşeyi göze aliı aline bütün herşeyi anlatmak olacaktır diye düşünüyorum....
benden 1 yaş küçük demişsin demekki çocuk daha 20 yaşında.....

yaşınız daha çok küçükmüş yaa neden böyle şeylere kalkışırsınız kiii klava:

normal bir psikolojisi yok anlattıklarına bakılırsa silah elinde tehtit etmeler felan çok tehlikeli tavırlar bunlar yaa :1no2:

en iyisi dediğim gibi ailenle paylaşman unutma bi gün herkes gitse bile yanında bir tek ailen kalır...

ya görmüyomusun ne psikopatlar var sırf kıskançlık için öldürüp kesenler var yaa zavallı münevver gbi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zararın neresinden dönsen kardır yerimseniben

ama o çocuktan uzak dur !!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…