• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi acil yardımmmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
benneyaptımki kızlar bbğim 17 günlük önceden 60 cc içiyordu sütümü şimdi 80-100 içmeden doymuyor 60ccden sonra vermezsem 80e tamamlayana kadar da uyumuyorr.. ne oldu bbeğimee?=(( normalmi bu sizdede oldumu lütfenn bekliyorum yaklaşık 5 gündür böyle ?? korkar oldum

canim bizde yeniyiz hasdanede 15 dk birini 15 dk birini emiyodu simdi 15 dk uyusada istiyo yarim saat tek gogsumu emiyo yani ne kadar isterse ver diyolar bende oyle yapiyorum acemiyim ama sonucda isteyen bebis bizim bebisimiz ne kadar isterse ver allah anali babalibuyutsun canim

ne kadaR isterse ver diyorlar çocuğum o yüzden kusma hastası oldu, fazla gelmeye başladı çocuk her zaman istiyo ellerini yalıyor ama vermiyorum düzenimi otutturdum 2 saatte bir veriyorum 60cc oda alıştı tam saatinde uyanıyor.Aksi halde gece çok uğraşmıştım hiç tavsiye etmiyorum canım kimsenn ağzına bakma

canım benim bebeğin büyüyo.hep 60 cc mi içecek?doymuyo diyosun, madem 80 istiyo 80 cc ver.daha çok küçük senin sütüne ihtiyacı var onun.ne kadar istiyosa o kadar vereceksin tabii.neden korktuğunu da anlayamadım.. güle güle büyüt bebeğini...

doktor bana 1 aylık bebek günde ortalama 600 ml süt içer demişti. yani 2 saatte bir 50 yeter demişti. ama ben ne versem içiyodu. doyduğunu bilmiyodu sonra da ya kusuyodu ya da gazdan kıvranıyodu. şimdi oğlum 4 aylık ve ben ne kadar emdiğini anlayamıyorumç biberonla versem 60ml içiyo anca. ama emmeye gelince yarım saat emiyo mesela gece uyurken. anlamadım gitti.

Back