Acil yardımm!!!! Ne yapmalıyım

Gururdan kastım çok inat yani bu sefer kozların benım elime gecmesini istemiyor o yüzden adım atamıyor aynı binadayız burda eşyaları var onları almaya kardesnı bıle yollamadı.

Gururdan kastım çok inat yani bu sefer kozların benım elime gecmesini istemiyor o yüzden adım atamıyor aynı binadayız burda eşyaları var onları almaya kardesnı bıle yollamadı.

sevseydi gerçekten gurur inat yapmazdı.suçun kendisinde olduğunu bilen insan eğer seviyorsa gerekirse yalvarır,demekki sevmiyor ve takmıyor

Aldatıldıktan sonra bir de geri dönmesi için yalvaracak mısın Allah yardımcın olsun

biz kadinlar guclu olmaliyiz sni istemeyen adama yalvarcaksan bize sorma arkadasim bu adam sni ilerde doverde baska seylerde yapar sesini cikramzsn simarttign icin bence bu kadr gurursuz degiliz bulunmaz bursa kumasi degil hic kimse snn yerine baskasi onun yerine baskasi arkasindan aglamya bile degmez yureklendirmeyin bu tarz erkekleri ...yinede snn tercihin

Ben senin yerinde olsam o adamı bana dönse bile kabul etmem..Sen birde nasıl geri döndürürüm diyorsun hayret ettim..Seni bırakmış,eski sevgilisine gitmiş,heryerden engellemiş daha ne istiyorsun sen anlayamadım doğrusu.Gurur diye birşey vardır varlığından haberin varmı senin?

Kendisi bulunmaz hint kuması mı ki? Hayretlerim şaştı vallahi.. diyelim ki döndü bu olanları unutabilecek misin ??

Adam seni ortada birakip eski sevgilisine gitmis, sen nasil geri kazanacagim mi diyosun? Pes

Giddene donmu diyeceksin seni birakmis üstelik aldatmis daha ne için istiyorsun anlam vveremedim.HANi GURUR

Hiç bir eylem sebepsiz değildir dönmesi yerine kurtulduğuna sevinmelisin

Pardon da nazil aldatma değil bu seninle birlikteyken o kizla görüş tümü görüştü bitti dahasi yok bal gibi aldatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…