- 28 Ocak 2015
- 4
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi Pelinbayrak90
Gururdan kastım çok inat yani bu sefer kozların benım elime gecmesini istemiyor o yüzden adım atamıyor aynı binadayız burda eşyaları var onları almaya kardesnı bıle yollamadı.
Aldatıldıktan sonra bir de geri dönmesi için yalvaracak mısınHerkese merhaba. Lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımla ayrılalı 20 gün oldu. Ciddi bir ilişkimiz vardı, aileleler tanışıyor vs ve ortada net bır neden yokken ayrılmayı istedi gerekçe olarakta bazı ufak tefek bahaneler uretti, ayrıldıktan iki gün sonra ben doğumgunumu kutlamak için dılarıya çıktığım zaman benı heryerden engelledi ondan iki gün sonra onu kaybetmek istemediğim için hatanın bende olduğunu düşünerek onunla konuştum. Onarabıleceğimizi aramızda buyuk bır neden olmadığını ve ayrılmaya gerek olmadığını onu kaybetmek istemediğimi belirttim . Daha sonrakı gunlerde benımle bırlıkteyken eskı sevgılısıyle goruştuğunu arkadasından öğrendım şuan da bana geri dönmesi için ne yazmalıyım....
Aman ha! Sen bize lazımsın Koalina...Gözüme çatal sokasım geldi okuduklarımdan sonra...
Adam seni ortada birakip eski sevgilisine gitmis, sen nasil geri kazanacagim mi diyosun? PesHerkese merhaba. Lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımla ayrılalı 20 gün oldu. Ciddi bir ilişkimiz vardı, aileleler tanışıyor vs ve ortada net bır neden yokken ayrılmayı istedi gerekçe olarakta bazı ufak tefek bahaneler uretti, ayrıldıktan iki gün sonra ben doğumgunumu kutlamak için dılarıya çıktığım zaman benı heryerden engelledi ondan iki gün sonra onu kaybetmek istemediğim için hatanın bende olduğunu düşünerek onunla konuştum. Onarabıleceğimizi aramızda buyuk bır neden olmadığını ve ayrılmaya gerek olmadığını onu kaybetmek istemediğimi belirttim . Daha sonrakı gunlerde benımle bırlıkteyken eskı sevgılısıyle goruştuğunu arkadasından öğrendım şuan da bana geri dönmesi için ne yazmalıyım....
Bunları okuyacağıma kör olsaydım iyiydi...Aman ha! Sen bize lazımsın Koalina...
Öyle mi dğil mi bilmem çünkü gerçekten bu şekilde düşünüp, hareket eden bayan arkadaşlarımız mevcut. Allah akıl fikir versin ne diyelim.Bunları okuyacağıma kör olsaydım iyiydi...
Fake falan olsa da bari bu kadar da olmazdı diyebilsem