Acil yardımm!!!! Ne yapmalıyım

Pelinbayrak90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
4
1
34
Herkese merhaba. Lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımla ayrılalı 20 gün oldu. Ciddi bir ilişkimiz vardı, aileleler tanışıyor vs ve ortada net bır neden yokken ayrılmayı istedi gerekçe olarakta bazı ufak tefek bahaneler uretti, ayrıldıktan iki gün sonra ben doğumgunumu kutlamak için dılarıya çıktığım zaman benı heryerden engelledi ondan iki gün sonra onu kaybetmek istemediğim için hatanın bende olduğunu düşünerek onunla konuştum. Onarabıleceğimizi aramızda buyuk bır neden olmadığını ve ayrılmaya gerek olmadığını onu kaybetmek istemediğimi belirttim . Daha sonrakı gunlerde benımle bırlıkteyken eskı sevgılısıyle goruştuğunu arkadasından öğrendım şuan da bana geri dönmesi için ne yazmalıyım....

geri dönmesini istemekten vazgeçmelisin seni adam akıllı bir sebep göstermeden bırakmış eski sevgilisiyle görüşüyor ve sen geri dönsün mü diyorsun. seni sevse niye durduk yere seni bıraksın ki

Senden sebepsiz yere ayrılan, ordan burdan engelleyen, üstüne bir de eski sevgilisiyle görüşen birinin sana geri dönmesini mi istiyorsun? Nerde senin gururun?

İlla dönmesini istiyorsan "sana yalvariyorum bana geri dön. Dövsen de, sövsen de, beni aldatsan da, hiç değer vermesen de, hakaret, küfür etsen de seni her zaman seveceğime söz veriyorum" yazabilirsin.

O kızla görüştüğündede ciddi bir ilişkim var ve seninle olmaz gibisinden konuşarak olmicağını fln belirtmiş.o yüzden geri dönmesini istiyorum yani aldatma değil yaptığı ama su anda ona kızgın olduğumu biliyor.

Bak bende sinirlenince surekli ayrılalım diyorum. Çok kötü birsey bu o ayrı. Ama ben sinirime hakim olamıyorum. Yazının sonuna kadar belki çocuğun huyu da benim gibidir dedim ama...

Seninle birlikteyken eski sevgilisi işle görüşmüş. Ve sen hala nasıl barışıriz diyorsun. Ayağına kapanma dönüp bakmaman lazim

Bence hiç birsey yapmayin dönmesi icin, sonucta dediginiz gibi ayrilacak kadar bir hatanizi görmemis. Duygularindan emin olmadigi icin bahaneler üreterek sizden uzaklasmis dahada kötüsü eski sevgilisiyle görüsmüs. Sizide her yerden engellemis demek ki simdilik aklindan sizi silmis. Bence size deger vermeyen biri icin hic bir fedakarlik yapmayin hatayida kendinizde aramayin.

Şu anda gurur yapıyor geri dönemediği için bende sert bir şekilde tavrımı koydum cünki ortaya,ayrılırken.Ama takipteyim sürekli dışarıya çıkmıyor bişey yapmıyor yanlızca erkeklik gururu ağır bastığından adım atamıyor dıye dusunuyorum.o yüzden yelkenleri suya indiremiyorum ama konuşması için bir fırsat wermem gerek onu istemesini nasıl sağlamalıyım.

Yav ne alaka gurur yapiyormus falan, senle konusmuyor eski sevgilisiyle konusuyor ona neddn gurur yapmiyor?

onun erkeklik gururu var da senin kadınlık gururun yok mu seni istemeyen bir adam için uğraşıyorsun.

Yalvar! çok ciddiyim yalvar ya. Sana dönmesi için ayaklarına kapan.
Ondan daha iyisini bulamazsın sonuçta bulunmaz hint kumaşından daha değerli değil mi?
Ne var yani seninle birlikteyken ex aşkıyla görüştüyse, senden ayrılmak için takla atıp, bütün iletişim kanallarından engellediyse ne olmuş?

başkasıyla görüşüyor sizi aldatıyor ve siz dönmesi için ne yapabilirim diyorsunuz. PES....

ne seni alenen aldatan bir adamın geri dönmesini mi istiyorsun

diğeri tekmeyi vurursa döner merak etme

aldatılmaya gönüllü birini başka nereden bulacak.

Eski sevgilisi ona yüz vermezse sana zaten dönecektir. Hiç tasalanma. Sen de kabul edersin çünkü çok seviyorsun. Harika geçerli bir sebep, bütün gurunuzu yerle bir edebilirsiniz.

Ciddi misin?
Adam ayrılmış,seni heryerden engellemiş.eski sevgilisiyle beraber olmaya başlamış vee sen "bana geri dönmesi için ne yazayım?" diye soruyor musun?
Kendini daha fazla küçültme gözünü seveyim güzel kardeşim.

Gurur mu?
Pelin kardeş,nedense içimden bi ses konunun gerçek olmadığını söylüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…