- 28 Ocak 2015
- 4
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi Pelinbayrak90
aynen vala ona dönmüş şaka gibi,Yaptiklarini biliyorum, yeter ki bana geri dön, istedigin kizla görüsebilirsin... Affeeet... Deyin...
Yav ne alaka gurur yapiyormus falan, senle konusmuyor eski sevgilisiyle konusuyor ona neddn gurur yapmiyor?Şu anda gurur yapıyor geri dönemediği için bende sert bir şekilde tavrımı koydum cünki ortaya,ayrılırken.Ama takipteyim sürekli dışarıya çıkmıyor bişey yapmıyor yanlızca erkeklik gururu ağır bastığından adım atamıyor dıye dusunuyorum.o yüzden yelkenleri suya indiremiyorum ama konuşması için bir fırsat wermem gerek onu istemesini nasıl sağlamalıyım.
Herkese merhaba. Lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımla ayrılalı 20 gün oldu. Ciddi bir ilişkimiz vardı, aileleler tanışıyor vs ve ortada net bır neden yokken ayrılmayı istedi gerekçe olarakta bazı ufak tefek bahaneler uretti, ayrıldıktan iki gün sonra ben doğumgunumu kutlamak için dılarıya çıktığım zaman benı heryerden engelledi ondan iki gün sonra onu kaybetmek istemediğim için hatanın bende olduğunu düşünerek onunla konuştum. Onarabıleceğimizi aramızda buyuk bır neden olmadığını ve ayrılmaya gerek olmadığını onu kaybetmek istemediğimi belirttim . Daha sonrakı gunlerde benımle bırlıkteyken eskı sevgılısıyle goruştuğunu arkadasından öğrendım şuan da bana geri dönmesi için ne yazmalıyım....
Ciddi misin?Herkese merhaba. Lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımla ayrılalı 20 gün oldu. Ciddi bir ilişkimiz vardı, aileleler tanışıyor vs ve ortada net bır neden yokken ayrılmayı istedi gerekçe olarakta bazı ufak tefek bahaneler uretti, ayrıldıktan iki gün sonra ben doğumgunumu kutlamak için dılarıya çıktığım zaman benı heryerden engelledi ondan iki gün sonra onu kaybetmek istemediğim için hatanın bende olduğunu düşünerek onunla konuştum. Onarabıleceğimizi aramızda buyuk bır neden olmadığını ve ayrılmaya gerek olmadığını onu kaybetmek istemediğimi belirttim . Daha sonrakı gunlerde benımle bırlıkteyken eskı sevgılısıyle goruştuğunu arkadasından öğrendım şuan da bana geri dönmesi için ne yazmalıyım....
Gurur mu?Şu anda gurur yapıyor geri dönemediği için bende sert bir şekilde tavrımı koydum cünki ortaya,ayrılırken.Ama takipteyim sürekli dışarıya çıkmıyor bişey yapmıyor yanlızca erkeklik gururu ağır bastığından adım atamıyor dıye dusunuyorum.o yüzden yelkenleri suya indiremiyorum ama konuşması için bir fırsat wermem gerek onu istemesini nasıl sağlamalıyım.