• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımm direksiyon sınavı :(

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
merhaba arkadaşlar. Kısmet olursa cumartesi günü direksiyon sınavına gireceğim. Bugün kalan son 2 saat dersimi aldım. Sınava girecek hocayla çalıştık , daha önce hiç çalışmamıştık. Beni sürekli panik yaptırdı. Yetersiz buluyorum sen bu gidişle kalırsın dedi. Sürekli yerdi bildiğim seyleri de unutturdu.
Bana yarın 2 saat ders vereyim, bu böyle olmaz dedi. Ders ücreti 140₺. Kimisi para için yapmıştır sınava gir direk diyor. Kimisi dersi al diyor. Cok kararsızım ve beni motive etmenize ihtiyacım var. İlk kez gireceğim kalmak istemiyorum :(

Senı çalıştırcak başka kimse yok mu?
Para amaçlı yaptıgı düpedüz ortada.
Ama acaba derse gelmedın dıye sırf inadından bırakır mı ?
2 eğitmen mi oluyor araba da ?

Derse giren hoca başka
Sınavı yapan başka.
Bırakamaz o yüzden.

Zaten öğrencilerin kalmalarını da istemiyorlar
Geçen öğrencilerle övünüyorlar
İyi eğitim veriyoruz başarlıyız diye.

Konu sahibi
Destek ders alacaksan da o hocadan alma
Sınavda yanında sınav hocası oturacak
O hoca arkada oturacak.
Seni fazla etkileyeceğini sanmıyorum
Kulak asmazsan.

şu ana kadar öğretememiş de ekstra 2 saatte mi öğretecek. belli para için. bence sen başka birinden yardım al.

Derse giren hoca başka
Sınavı yapan başka.
Bırakamaz o yüzden.

Zaten öğrencilerin kalmalarını da istemiyorlar
Geçen öğrencilerle övünüyorlar
İyi eğitim veriyoruz başarlıyız diye.

Konu sahibi
Destek ders alacaksan da o hocadan alma
Sınavda yanında sınav hocası oturacak
O hoca arkada oturacak.
Seni fazla etkileyeceğini sanmıyorum
Kulak asmazsan.
Dersi başka hocadan aldım. Bu genel tekrar gibi birşeydi. Sınava gireceğim hoca ve araç ile çalıştık. Daha önce başka hoca ile çalışmıştık 12 saat. Beni hep övüyorlardı. Bu hoca agresifti Beni de gerdi. Sınavda kalıp 240₺ vereceğine gel burda 2 saatte halledelim dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum cok moralim bozuk.

Sen motivasyonunu bozma. 2 saatte mi tamamlayacakmış eksiklerini? Çakala bak. Resmen para tuzağı. Kalırsan da alnının teriyle kal. Tanıdıkların filan varsa sınava kadar onlarla pratik yap.

Dersi başka hocadan aldım. Bu genel tekrar gibi birşeydi. Sınava gireceğim hoca ve araç ile çalıştık. Daha önce başka hoca ile çalışmıştık 12 saat. Beni hep övüyorlardı. Bu hoca agresifti Beni de gerdi. Sınavda kalıp 240₺ vereceğine gel burda 2 saatte halledelim dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum cok moralim bozuk.

Sizi çalıştırıcak başka birini bulun bence.
Bu son dersimdi. :( artık bitti.. sınava da cok az kaldı, kimse çalıştırmıyor herkes doluymus. Buda güya babamla meslektaş diye bana bir kıyak yapmak istemiş. Herkesi bitirdikten sonra saat 6da çalışalım dedi.

Sen motivasyonunu bozma. 2 saatte mi tamamlayacakmış eksiklerini? Çakala bak. Resmen para tuzağı. Kalırsan da alnının teriyle kal. Tanıdıkların filan varsa sınava kadar onlarla pratik yap.
Sınava 3 gün kaldı ve beni çalıştıracak hiç kimse yok:(

heyecanlanma .

dersi al ne olur ne olmaz. bir de size ders öğretecek birini de bulabılırsınız.
bende çok korkuyorum bu sınavdan :(

Biliyorum.
Ben de direksiyon dersini başka hocayla çalışıp
Son dersi sınavda bana eşlik edecek hocayla ve arabayla almıştım.
Artık kaç ders almışsın
Kendini ve nasıl araba kullandığını biliyorsundır.
Yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan yardım al.

Ben ek ders almamıştım.
Aynı dönemde bi arkadaş "ben de almıyım ya şimdi ekstra para vermeyeyim" dedi, almadı.
Sınavda kalınca mecbur almıştı.
İkinci sınavda aldı ehliyeti.

Kişilerle alakalı bi durum.

Zaten dediğim gibi ihtiyacın olup olmadığını bilirsin.

para amaçlı özgüven kırma teknikleri
sanki bu haliyle o adam helal olacak o para ne aç gözlüler var Allahım.

para amaçlı özgüven kırma teknikleri
sanki bu haliyle o adam helal olacak o para ne aç gözlüler var Allahım.
Ben daha önce gayet güzel park etmiştim. Hocalar benden cok umutluydu. Babamın iş yerini mesleğini sordu. Bu ek ders mevzusu ondan sonra çıktı. Beni ikna etmek için baya dil döktü. Sonra dedi ki eğer ek ders alıp Sınavdan kalırsan beni suçlama. Bende ne münasebet hocam dedim. Öyle işte ;(

Biliyorum.
Ben de direksiyon dersini başka hocayla çalışıp
Son dersi sınavda bana eşlik edecek hocayla ve arabayla almıştım.
Artık kaç ders almışsın
Kendini ve nasıl araba kullandığını biliyorsundır.
Yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan yardım al.

Ben ek ders almamıştım.
Aynı dönemde bi arkadaş "ben de almıyım ya şimdi ekstra para vermeyeyim" dedi, almadı.
Sınavda kalınca mecbur almıştı.
İkinci sınavda aldı ehliyeti.

Kişilerle alakalı bi durum.

Zaten dediğim gibi ihtiyacın olup olmadığını bilirsin.
Daha önceleri gayet iyiydim bugün cok kötü geçti hoca da beni dibe çekti laflarıyla. 2 saati al sırf park çalışalım dedi. Halbuki iyiydim ben daha evvel :(

Daha önceleri gayet iyiydim bugün cok kötü geçti hoca da beni dibe çekti laflarıyla. 2 saati al sırf park çalışalım dedi. Halbuki iyiydim ben daha evvel :KK43:

Hocanın niyetini bilemeyiz.
140, 140 topluyordur belki böyle.
Ya da gerçekten ihtiyacın olduğunu düşünmüştür.

Heyecanlanıyor musun peki araç kullanırken?
Yoksa 2 hamlede parkı mı yapamadın sadece?

Bu son dersimdi. :KK43: artık bitti.. sınava da cok az kaldı, kimse çalıştırmıyor herkes doluymus. Buda güya babamla meslektaş diye bana bir kıyak yapmak istemiş. Herkesi bitirdikten sonra saat 6da çalışalım dedi.
Ay zaten ne geliosa tanıdıktan geliyor.
Benceiyice araştırın etrafınızı illa birini bulucaksınızdır.
Kendinizi rahat hissetmeniz cok önemli.
Bende aralık ayında eşimden ögrenmştim.

Back
X