evet haklisiniz galiba zamana karsi davraniyorum zamana birakmaliyim belki iyileri cikar karsima" koyde ki taliblerimi begenir miyim bilmiyorum ama hepsinin maddi durumlari iyi" demissin bundan bahsettim ben.
Ay cok gulduk kendimee..h.h........m......hamzaaa.
Sankipembe dizi.
Ailen ve sen,sanki koca kitligi cikmista...ne yapacaginizi sasirmissiniz.
Yasin daha on yedi.....ailedeki konusmaya bakin.sen yanlis kararlar verebilirsin.burada her kezden akil alabilirsin.ama annenen ne oluyor.koskocakadin,kizini evlendirme derdinde,sanki evde kalmislar gibi.....
Al meslegini elinebak gorne guzel kismetler cikar karsina.
derslerini iyi calis universteli ol bak karsina neleri cikicakevet haklisiniz galiba zamana karsi davraniyorum zamana birakmaliyim belki iyileri cikar karsima
derslerini iyi calis universteli ol bak karsina neleri cikicak
Bak cnm.yasin daha cok kucuk.yanlis kararlar verebilirsin.burada sen sucsuzsun.biz senin ablalarin olarak sana oku diyoruz.evlilik her zaman olur...ben ailene kiziyorum,ayip ya.sanki kiz evde kalmis gibi davraniyorlar.ben burda yanlis tanittim kendimi galiba.. evet annemin o durumuna cok karsiyim ve onun adina utaniyorum bile.. ama birdaha m'yle yasadigim sikintiyi yasatirlarmi diye korkuyorum, onun icin ve hamzayi da begendigim icin aralarindan en iyi onu gordugum icin ve annemin/babamin susmasi icin acaba diyorum hamzayla iyi olurmu ama haklisiniz sacma dusunce galiba...
Bak cnm.yasin daha cok kucuk.yanlis kararlar verebilirsin.burada sen sucsuzsun.biz senin ablalarin olarak sana oku diyoruz.evlilik her zaman olur...ben ailene kiziyorum,ayip ya.sanki kiz evde kalmis gibi davraniyorlar.
Şu koyde aşık olduğun çocuk tekin gelmedi bana..sanki seni kandirip evlenecek ve yurt dışında daha rahat olacak o zaman işi. .onu bence zaten ele..o ailenin çok istediği çocuk zaten bundan sonra senin içiniyi olmaz belli kisenin onu isıstememen onda hirs yapmış ve bu hirsini seninle evlenince ye kadar içinde mi yaşar sonra bitirir? Ya da evlendikten sonra mı hirsini çıkarır bilemem..yani sen doğruyoldasin okulunu bitirmeye gayret et..bunun iiçinde tek Şansın var derslerine çok Calista iyi bir bölüm kazanabilesin ailenin istediği gibi...yoksa ailen seni evlendirme kadar bırakmaz. .cunku tahminen orada yabancı biri ile evlenmenden korkuyorlar ve mantık evliliği yapmanı istiyorlar..Bu güveni onlara saglayabilirsen bi ihtimal belki rahat bırakırlar bu konuda seni..ama lütfen sonuna kadar diren ve sevmedigin sevmeyen sevemediginiz biri ile evlenmeyi kabul etme..
Ayyyy okuyamadim hepsini, aile bütün alfabeyi tanitacak size... Bu nedir yahu daha 17 yasindamisin, aile ev satar gibi habire talip buluyor.... Birak a yi b yi z yi, kimseyi istemiyorum okuyacam ben de...
üniversiteye başvurucam deyip bütün konu boyunca taliplerden bahsetmişsinsorunuzu anlamadim pardon?
Bu yasta ne talibi ne evlenmesi yaa sinirlerim bozuldu ailen seni vermeye nekadar hevesliymis okumalisin canim sakin ha oyle bi hata yapma..
üniversiteye başvurucam deyip bütün konu boyunca taliplerden bahsetmişsin
hani üniversite diyorum
Canim daha cok kucuksun....haklisiniz bende oyle dusunuyordum ama ailemin bu kadar baskici olmasi beni acaba haksizmiyim diye dusundurdu, ama bunlari sizden duymak ii oldu
haklisin ablacim direnecgim pes etmeyecegim, peki nasil saglayabilirim sizce?
Canim daha cok kucuksun....
Boyle konularla kafani bos yere kurcalama derim...
Birak hhyi falan okumana bak...
Oldu ya evlendin bu evliligin devaminin bir garantisi var mi ???
Sen meslek edin altin bilezigini koluna tak oncelikle...
Boyle gereksiz konularin beynini kurcalamasina izin verme kardesim....
Daha cok kucuksun ve cevrendeki baski seni yonlendirebilir halde....
Aman bacim simdiki aklin ile uni.yi bitirdikten sonraki aklin bir olmaz...
Simdi sana hos gelen evlenmek istedigin kisi ileride tiksinecegin bir kisi olabilir...
Kisiliginin tam anlamiyla oturdugunu dusunmuyorum...
Yanlis anlama sakin kisiliksiz birisinn demiyorum...
Ama cabuk karar degistirebilirsin bu yaslarda....
Bence iyi dusun tasin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?