• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACIL YARDIMINIZ GEREK COK MUTSUZUM

tamamını okuyamadım..
seni aldattığı kısımdan sonrasını okumak gereksiz geldi..
lütfen saf olmayın..
sonra da evlenince vay bu adam beni niye aldattı..
yahu sevgiliyken o haltı yiyen evlenince niye yemesin...
haklisin bi hata yaptim ama onun uzuldugu her halinden belliydi inandim iste zaafima geldi, simdide keske affetmeseydim diyorum ama sevgi iste bazen anilarimizi ozluyorum.

haklisin bi hata yaptim ama onun uzuldugu her halinden belliydi inandim iste zaafima geldi, simdide keske affetmeseydim diyorum ama sevgi iste bazen anilarimizi ozluyorum.

geçici bi süreç bu..sabredin..
ya tekrar aldatsa, kaldırabilirmisiniz?
bunu düşünüp kendinizi teselli edin..

evet ama ayni zamanda evliligi dusun diyorlar... ailemin bu gorusu cok uzuyo beni soz geciremiyorum :KK43: 4 aydir vazgecmedim kararimdan zaten vazgecmemde okumak istiyorum ben
Senin ailen sağlıklı düşünen insanlar olsalardı bu yaşında evlen demezlerdi, hadi evlen dediler, 26 yaşında (sana göre) bir adamla evlen demezlerdi. Dönüp baktığında bu kadar saçma sapan düşünen bir ailenin söylediği neyi takıp üzüleceksin ki. Sen büyüdükçe karşındakinin yaşı küçülmeyecek dahası kabul etmediğin günleri de burnundan getirecek. Onlar konuştukça sen kendi hayatının eline almak için, özgürlüğün için hırslan.

Hangi ulkedesin? Donus sebebi senin evlendirmek istemeleri mi?

ben ingilterede yasiyorum suan, burada cevremiz olmadigi icin ileride bana gore evlilik icin uygun insanlar olmadigini dusunuyorlar buradaki gencleri pek begenmiyorlar dogrusu, benide yabanciyla evlendirmekk istemiyorlar onun icin turkiyede tanidigimiz birisiyle evlenmemi istiyorlar

haklisiniz... 19unda evlenirsin diyorlar ayni zamanda universiteni bitirirsin diyorlar elinden bu iyi firsati kacirma iyi talip insanin ayagina bir defa gelir diyorlar...anneler babalar gelecegi bilirler biz dogrusunu biliriz diyorlar

hahaha bi tanıdıgımın babası karısına diyorki evlenelim okumaya devam edersin kadın hamile kalıyor ve okulu bırakmak zorunda kalıyor iyi talipse evlen madem ailen dogrusunu biliyormuş kaynana kayınpeder görümce elti sıkıntılarını yazma buraya 1 2 sene sonra inş. öyle bişey olmaz tabi ama ben erken evliliğe karşıyım 19 yaşında evlenmek birde 28 yaşında mantıklı bir kadının evlenmesi var bilmiyorum:KK55:

geçici bi süreç bu..sabredin..
ya tekrar aldatsa, kaldırabilirmisiniz?
bunu düşünüp kendinizi teselli edin..
haklisiniz guvenim zaten yikildi cok dogru soylediniz... ama onu sevdigim kadar birisini yine severmiyim acaba diye korkuyorum ya unutamam diye

Senin ailen sağlıklı düşünen insanlar olsalardı bu yaşında evlen demezlerdi, hadi evlen dediler, 26 yaşında (sana göre) bir adamla evlen demezlerdi. Dönüp baktığında bu kadar saçma sapan düşünen bir ailenin söylediği neyi takıp üzüleceksin ki. Sen büyüdükçe karşındakinin yaşı küçülmeyecek dahası kabul etmediğin günleri de burnundan getirecek. Onlar konuştukça sen kendi hayatının eline almak için, özgürlüğün için hırslan.

evet kendilerini birde hakli goruyorlar kuzenime anneanneme de anlatiyorlar olaylari onlarida ikna ediyorlar hic biri beni anlamiyor yasin geldi diyorlar dusunmeye basla falan diyorlar

hahaha bi tanıdıgımın babası karısına diyorki evlenelim okumaya devam edersin kadın hamile kalıyor ve okulu bırakmak zorunda kalıyor iyi talipse evlen madem ailen dogrusunu biliyormuş kaynana kayınpeder görümce elti sıkıntılarını yazma buraya 1 2 sene sonra inş. öyle bişey olmaz tabi ama ben erken evliliğe karşıyım 19 yaşında evlenmek birde 28 yaşında mantıklı bir kadının evlenmesi var bilmiyorum:KK55:

hayir ya istemiyorum ben oyle erken cocuk dogurmak en az 4 sene sonraki o o ne oyle

haklisiniz guvenim zaten yikildi cok dogru soylediniz... ama onu sevdigim kadar birisini yine severmiyim acaba diye korkuyorum ya unutamam diye

ihtimal üzerine korkular insanı yıpratır..
ya şöyle olursa ya böyle olursa..
onu olduğunda düşünün..
şimdi kendinize başka meşgale bulun kafanızı dağıtın..

ihtimal üzerine korkular insanı yıpratır..
ya şöyle olursa ya böyle olursa..
onu olduğunda düşünün..
şimdi kendinize başka meşgale bulun kafanızı dağıtın..

Evet oyle de ya ailemin dedigi gibi iyi insanlari redettikden sonra baska iyileri hayatima girmezse? suan hamza en iyisi gibi gorundugu icin bu korkularda aklimda oldugu icin acaba hamzayla iyi olurmu diye dusunuyorum

ben evlenirsem simdi evlenmem universitem bitsin oyle evlenirim... bu konuda sorun cikartirim boyle olmali

o zaman kararlı ve saglam dur karşılarında ben babaannemi dinleseydim şuan ünv. degil evli olurdum tabi baskıcı olmadılar Allah yukarda haklarını yiyemem ama egitim ve meslek edinmem benim ilk planım sonra evlilik dünyanın binbir türlü hali var Allah malını mülkünü bir alır elinden insanın ne yapcagını şaşırır "magrur olma padişahım senden büyük ALLAH var" meslek edinmeden sakın gitme bir yere ve ailene deki bu adam beni okutmadan bir çocukla en ufak tartışmada sokaga atarsa meslegim yok ben ne yapcam siz nereye kadar arkamda durcaksınız hepsi diyecekki kocana dön kızım çocugunun hatrına affet diyecekler sonra eziyete devam:KK11:

o zaman kararlı ve saglam dur karşılarında ben babaannemi dinleseydim şuan ünv. degil evli olurdum tabi baskıcı olmadılar Allah yukarda haklarını yiyemem ama egitim ve meslek edinmem benim ilk planım sonra evlilik dünyanın binbir türlü hali var Allah malını mülkünü bir alır elinden insanın ne yapcagını şaşırır "magrur olma padişahım senden büyük ALLAH var" meslek edinmeden sakın gitme bir yere ve ailene deki bu adam beni okutmadan bir çocukla en ufak tartışmada sokaga atarsa meslegim yok ben ne yapcam siz nereye kadar arkamda durcaksınız hepsi diyecekki kocana dön kızım çocugunun hatrına affet diyecekler sonra eziyete devam:KK11:

evet haklisiniz, ama neden bilmiyorum ama bu m'ye cok guveniyorlar ben bile sasiriyorum nasil ailesine guvenip bukadar guveniyorsunuz diye ona... once uni

umarım evlenirsen umdukları daglara kar yagmaz ve ömür boyu mutlu olursun canım başka ne diyeyim:KK14:

Neden bu kadar evlenmeye meraklısın burda evlenenleri görüyoruz dert yanıyorlar. İlk önce okulunu bitir bi meslek sahibi ol koca her zaman bulunur. Ayrıca senin derslerin iyiyse üniversiteyi de kazanırsan kimse Sana evlen diyemez. Belli ki ailen senin okuyabilecegini düşünmüyor. Evlensın de sofrada bir tabak eksilsin gözüyle bakıyo şuan ben öyle anladım

Üniversitene git. İkisini de aklindan cikar
. üniversitede dişine gore birini bulursun ailende M takintisindan kurtulur umarim

Back