Üniversitene git. İkisini de aklindan cikar
. üniversitede dişine gore birini bulursun ailende M takintisindan kurtulur umarim
Neden bu kadar evlenmeye meraklısın burda evlenenleri görüyoruz dert yanıyorlar. İlk önce okulunu bitir bi meslek sahibi ol koca her zaman bulunur. Ayrıca senin derslerin iyiyse üniversiteyi de kazanırsan kimse Sana evlen diyemez. Belli ki ailen senin okuyabilecegini düşünmüyor. Evlensın de sofrada bir tabak eksilsin gözüyle bakıyo şuan ben öyle anladım
Haklisin aileler anlamiyor bazen evlenirsen elinde ekonomik ozgurrlugun olmiycak bir şeyolursa kendini savunamiycaksin bence en iyisi okul yolunda devam etmen ailen kussun bagirsin dayan bunlara Zor biliyorum ama eline mesleğini al parani kazan kimse karisamasin sana para öyle değerli ki bu devirde[/QUOTE]HaklisiDerya Kul, post: 37007748, member: 626990"]haklisiniz da bunu onceligi iyi bir yuva kurmak olan aileme anlatmak zor, ama galiba bildigime uymaliyim pisman olmamak icin
hürkan ne kiz :-D
hamdi hurkan ne kiz :-D
Meraklı değilsin ama Hamza yı düşünüyorsun falan. Bilemedim yani. Çorumlu musun merak ettimben evlenmeye merakli degilim, benim icin oncelik ayaklarimin ustunde durabilmem baskalarina muhtac olmamam icin.. ama ailem bu zaman da dogru es bulmak cok zor diyip bu firsati elinden kacirma diyorlar en once iyi bi aile onemli diyorlar..
anlamini biliyoruz heraldee :-D kombinlerin kopardi : Dgökhan serkan furkan oluyo da neden hürkan olmasın......
hür=özgür demek
kan=A rh+
özgür kan anlamında
...hürkan....
çocugun dedesinin adı hamdiyse oldu mu sana hamdi hürkan.....
Meraklı değilsin ama Hamza yı düşünüyorsun falan. Bilemedim yani. Çorumlu musun merak ettim
Bu yasta bu ne karmasik hayat ailende iyice bulandirmis
Annenin başka işi gücü yokmu 17 yaşındaki kızına koca adayları arayıp duruyor bide baskıyla evlendirmeye çalışıyor?
o hh dedğin şahıstan da hayır gelmez belli ki seni aldatıp yalan söylüyormuş baksana ikisini de boşver yoluna bak.
iste bazen okadar morelimi bozuyorlarki sanki ben cok haksizim cok hayirsiz bir evlatmisim gibi davraniyorlar kendilerini hakli goruyorlar
aslında onların yaptığı çok tuhaf yaşça küçük kızlarını baskıyla zorlayarak evlendirmeye çalışmak nedir yaaa
Haklisin aileler anlamiyor bazen evlenirsen elinde ekonomik ozgurrlugun olmiycak bir şeyolursa kendini savunamiycaksin bence en iyisi okul yolunda devam etmen ailen kussun bagirsin dayan bunlara Zor biliyorum ama eline mesleğini al parani kazan kimse karisamasin sana para öyle değerli ki bu devirde
Sen anana babana deki kuzum 17 yaşında basinizdan atmaya çalışiyonuz madem bukadar cabuk defetmeye calisicaktiniz niye dogurdunuz cok yük oluyorsan gir bi işe part time çalış ama sakin evlenme cahillerin elinde kendini gelecegini maf etme bak bunlari aklına iice sok yoksa cok aglarsn evlensen mutsuz olsan bosatmaz bunlar seni sahip çıkmaz allah korusun ömür boyu cekersn umarim bir mesleğin olur ve sevdgn adamla evlenirsnailemin boyle dusuncelerinden ben utaniyorum ama onlar dogru goruyor anlamadigim bu
Sen anana babana deki kuzum 17 yaşında basinizdan atmaya çalışiyonuz madem bukadar cabuk defetmeye calisicaktiniz niye dogurdunuz cok yük oluyorsan gir bi işe part time çalış ama sakin evlenme cahillerin elinde kendini gelecegini maf etme bak bunlari aklına iice sok yoksa cok aglarsn evlensen mutsuz olsan bosatmaz bunlar seni sahip çıkmaz allah korusun ömür boyu cekersn umarim bir mesleğin olur ve sevdgn adamla evlenirsn
burda üniversite nerde
" koyde ki taliblerimi begenir miyim bilmiyorum ama hepsinin maddi durumlari iyi" demissin bundan bahsettim ben.koyde degiller, ayni benim sehirimde yurt disinda hamza ve m, h.h. koyde yasiyo bilecek de okuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?