Dün pik olmuş bugün çatlamış bugünü de değerlendir canımBayadır ovulasyon testi yapiyorum. Dün yaptigimda iki cizgide koyu cıktı. Bugün ise resimdeki gibi siliklesti. Ovulasyon testleriyle ilgili bilgisi olan yardimci olabilir mi? Bu ne demek? Dün iliski oldu bugünde mi olması lazım??
Bu günüde değerlendirin çatlama olmuşBayadır ovulasyon testi yapiyorum. Dün yaptigimda iki cizgide koyu cıktı. Bugün ise resimdeki gibi siliklesti. Ovulasyon testleriyle ilgili bilgisi olan yardimci olabilir mi? Bu ne demek? Dün iliski oldu bugünde mi olması lazım??
Cevap icin tesekkur ederim caniim. Yumurtlamadan sonra iliski oldugunda erkek olma ihtimali yuksek oluyo diye biliyorum. Tabi oncelikle saglikli olmasi ama kiz istiyoruz. Bugunden sonraki iliskiler kiz olma ihtimalini dusurur mu acabaDün pik olmuş bugün çatlamış bugünü de değerlendir canım
Cinsiyeti belirleyen erkekte kız erkek muhabbetini bilmiyorum malesefCevap icin tesekkur ederim caniim. Yumurtlamadan sonra iliski oldugunda erkek olma ihtimali yuksek oluyo diye biliyorum. Tabi oncelikle saglikli olmasi ama kiz istiyoruz. Bugunden sonraki iliskiler kiz olma ihtimalini dusurur mu acaba
Cevap icin tesekkur ederim caniim. Yumurtlamadan sonra iliski oldugunda erkek olma ihtimali yuksek oluyo diye biliyorum. Tabi oncelikle saglikli olmasi ama kiz istiyoruz. Bugunden sonraki iliskiler kiz olma ihtimalini dusurur mu acaba
Pik olduktan bir gün sonra siliklesmisse çatlamış demektir değerlendireceksiniz o günü de canımHanımlar acil sorumu yanıtlayabilir misiniz. Dün pik oldu bugün daha silik. Yumurta olduktan ne kadar sonra çatlıyor ? Örneğin dün akşam yumurtladıysam bu akşam değerlendirsem işe yarar mı ?
Siliklesince catlamis demek oluyor devam etmenize gerek yokKızlar bana yardımcı olur musunuz? 10 ve 11 şubatta en koyu halini gördüm. 13 şubat yani bugün silikleşti gibi test. Bu çatlamış mı demek oluyor? Test yapmaya devam edeyim mi hala?
Yumurtlama gunu mu tutuyor catlama gunu mu acaba bilginiz var miPik olduktan bir gün sonra siliklesmisse çatlamış demektir değerlendireceksiniz o günü de canım
Çatlama günün de tutuyor canım. çünkü yumurta o gün 24 saat canlı kalıyor ama sen iki günü de değerlendir kaçırmamak için hatta ertesi günü de ne zaman tutacağı hiiiiiç belli olmaz. Rabbim kucağını doldursun inşallahYumurtlama gunu mu tutuyor catlama gunu mu acaba bilginiz var mi
Regl her zaman yumurta çatladığından 14 gün sonra olur. Yani yumurtan ne kadar geç çatlarsa regl o kadar geç olurKızlar mrb ben 25 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama takvimde 11.gün olarak gösteriyordu. Ben 14.gün kasık bacak ağrısı sebebi ile doktora gittim.Doktor 2,00 mm kistin var dedi .Sonra yok bu senin yumurtan tam yumurtlama günlerin çünkü dedi :) pazar günü yine şiddetli kasık ağrım oldu. Sorum şu ki yumurtlamayı özellikle ovülasyon testlerinden takip eden arkadaşlar yumurtlama günü şiddetli kasık ağrısı ve aşırı göğüs hassasiyeti (yürürken bile hissediyordum) oluyor mu?ve geç yumurtlama olunca regl gecikiyor mu?
Cok tesekkur ederiimmm amin insallahhhÇatlama günün de tutuyor canım. çünkü yumurta o gün 24 saat canlı kalıyor ama sen iki günü de değerlendir kaçırmamak için hatta ertesi günü de ne zaman tutacağı hiiiiiç belli olmaz. Rabbim kucağını doldursun inşallah
teşekkür ederim gerçekten öyle oluyormuş:)tam 14 gün sonra regl oldum:)Regl her zaman yumurta çatladığından 14 gün sonra olur. Yani yumurtan ne kadar geç çatlarsa regl o kadar geç olur
Evet canım, oyle oluyorteşekkür ederim gerçekten öyle oluyormuş:)tam 14 gün sonra regl oldum:)
Dün pik olmuş bugün çatlamış bugünü de değerlendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?