Gebeliğe Hazırlık ACİL YARDIMCI OLURMUSUNUZ OVULASYON TESTIM ILE ILGILI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba ben bugün hastaneye gittim ve doktorum uc yumurtam olduğunu 19.20.21 milim olduğunu ve yarın çatlatma iğnesi verdi. Her sey guzel dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım ve cift çizgi çıkmadı ovulasyon testi 19.20 milimde çıkıyorsa benimki neden tesstte çıkmadı

Kizlar selam sormak istedigim bi soru var bu ovulasyon testi sabah mi aksam uzerimi yapilmali sizce?
iki gundur sabah 2. Idrarla 11 gbi yaptiklarim esit aksam ustu 6 7 gibi yaptiklatim silik cikiyo
Canım günde bir kez yapılması yeterli günde iki kez yapılınca kafa daha çok karışıyor günde iki kez yapmana gerek yok... Hergün 12 gibi sabit yap o zaman daha çok netleşiyor.

Allah Allah çok ilginç bende merak ettim açıkçası acaba daha mı çok gelişmesi lazım

Kızlar merhaba,ovu testi kullanipta hangi zamanı degerlendirdiniz? T nin koyu olduğu hali mi yoksa t nin koyudan sonra silindiği yani çatlama halini mi? Cinsiyetleriniz ne oldu ?
Doğum yapmayanlar sağlıkla alsın kucuklarina,doğum yapanlar sağlıkla buyutsunler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…