Eşime söylemediğimi nereden çıkardınız. Hastaneye beraber gittik. O da biliyor. Çinliler böcek yiyor ne olacak dedi. Ayrıca paketi açıp döküp baktık. İçinde bir şey yok.
Eşime söylemediğimi nereden çıkardınız. Hastaneye beraber gittik. O da biliyor. Çinliler böcek yiyor ne olacak dedi. Ayrıca paketi açıp döküp baktık. İçinde bir şey yok.
Kiziniza bir sey olmaz insallah. :) yedigimiz katki maddeli yiyeceklerden daha kötü değildir diye umuyorum bir teselli olarak
Bi ihtimal olarak soruyorum acaba elektriklenip icinde ag varmis gibi olabilir mi?
Bende öyle zannetmistim kuslara verecektim annem metal bi tepsiye dök bak var bi sey diye yokmus sadece pakete yapıştığı icin öyle görünmüs meğerse.
Bu kadar panik olmayın :)
Neler yiyoruz bilmeden.
Eskiden yiyecek yokmuş insanlar yiyormuş şusu busu var demeden.
Köylerdeki insanlarımız da yiyor birşey olmuyor.
Eşiniz yiyormuş birşey olmaz yani.
Sakınan göze çöp batar
böceklenme olsa kocuman kocuman böcükler olur içinde sıcak yerde oturduğumuzdan yazın birçok şeyim böceklenir özellikle bulgur alır güneşe koyarım hepsi kaçar gider nerden ve nasıl geldiklerini bilmiyorum hatta kapalı paketin içindede oluşabiliyolar heralde delik bi yeriki çoğalıyo içinde ama kendi kendine oluşuyo olabilir ve özellikle sıcaktan oluyo
arkadaşımızınkide örümcek ağı demiş örümcek ağıda oluyo bende o ambalajla bulgurun etkileşimi gibi bişey heralde ben hiç örümceğe rastlamadım daha
İlgilenen herkese teşekkürler. Dediğim gibi paket ilk defa açıldı içinde iplik gibi olan şeylerden huylandım. Doktora gidip paketi açıp döktük içinden bir şey çıkmadı. Yalnız ben bu konuyu açtığım yer yüzünden dün ceza yedim. Ne diyim. Zalimsin Mune
İlgilenen herkese teşekkürler. Dediğim gibi paket ilk defa açıldı içinde iplik gibi olan şeylerden huylandım. Doktora gidip paketi açıp döktük içinden bir şey çıkmadı. Yalnız ben bu konuyu açtığım yer yüzünden dün ceza yedim. Ne diyim. Zalimsin Mune