Acil yardım!

Eşime söylemediğimi nereden çıkardınız. Hastaneye beraber gittik. O da biliyor. Çinliler böcek yiyor ne olacak dedi. Ayrıca paketi açıp döküp baktık. İçinde bir şey yok.
sahsen ben o aglari gordugm an atardim yaptigimida atardim yedirmezdim

Eşime söylemediğimi nereden çıkardınız. Hastaneye beraber gittik. O da biliyor. Çinliler böcek yiyor ne olacak dedi. Ayrıca paketi açıp döküp baktık. İçinde bir şey yok.
ama ilgili olmaniz guzel doktora gitmeniz falan ben sahsi fikrimi soyledim yanlis anlamayin lutfen

Boyle durumlarda paket tarihi cokta onemli degil. Ev sicaksa boceklenme yapabiliyor.

Buzdolabinda saklamani ve kuru gidalarda stokcu olmamani öneririm.

Kızına bişey olmaz içini ferah tut .Neler yediriyorlar bize bilmeden.

Açılmamış pakette de olabiliyor güve. Sıcak bir yerde duruyorsa ondan olmuştur.

Ben dayanamaz yerdim

Altı üstü güve ya

Bir kaşık çorbasına koydunuz diye doktora mı gittiniz

Güveli ise az ilaçlı yani kimyasalı azdır

Doğal bir durum bu bir şeycik olmaz

Ben de yerdim :)

Dimi ya o kadar uğraşıp mercimek köftesi yapıcam... üzerine limon döke döke yerim kıvırcığa sarıp sarıp yerim :)

Mercimek köftesi yani bu.

Tamam yapımı zor olmayabilir ama mercimek köftesi :)

Of of...

ama ilgili olmaniz guzel doktora gitmeniz falan ben sahsi fikrimi soyledim yanlis anlamayin lutfen

İlgilenen herkese teşekkürler. Dediğim gibi paket ilk defa açıldı içinde iplik gibi olan şeylerden huylandım. Doktora gidip paketi açıp döktük içinden bir şey çıkmadı. Yalnız ben bu konuyu açtığım yer yüzünden dün ceza yedim. Ne diyim. Zalimsin Mune

Zalim kadın kahkahamı attım say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…