Hayır yeni açtım. Mercimek köftesi yaparım diye yeni almıştım. Yaaa ben onu kızımın çorbasına da azıcık koymuştum yerken bir şey olmaz değil mi??Canım örümcek değil onlar, minik kelebekimsi siyah şeyler olabiliyor. Güve demişti annem bir keresinde onlara.
yeni açılmış pakette olması imkansız, daha önce kendi paketinde miydi kullanıp ağzını mı kapatmıştın
Yeni açtığınız paketin içinden mı çıktıııı,Hayır yeni açtım. Mercimek köftesi yaparım diye yeni almıştım. Yaaa ben onu kızımın çorbasına da azıcık koymuştum yerken bir şey olmaz değil mi??
İade etsem ne olur nasıl ispatlarım yeni açtığımı fatura da yok. Önemli olan kızımın yemiş olmasıYeni açtığınız paketin içinden mı çıktıııı,
iade etme imkanınız var mı, hay allah :S
hayır korkmayın olmaz hem kaynadı o hem de mide asiti şiddetli bir asittir anında elemine eder
Farkındalık yaratmak adına yapın bunu.İade etsem ne olur nasıl ispatlarım yeni açtığımı fatura da yok. Önemli olan kızımın yemiş olması
niye yediriyosunuz esinize bildiginiz halde ?Doktoruma ulaştım, başka bir doktora gittik. Asıl doktorla farklı şehirlerdeyiz. İmce bulgur paketini de aldık yanımıza. Bir şey bulamadık paketin içinde. Sadece üstünde ağ gibi bir şeyler var. Çocuk için risk yok dedi doktor. Şimdi eşim mercimek köftelerini yiyor. Ben yemek istemedim
Eşime söylemediğimi nereden çıkardınız. Hastaneye beraber gittik. O da biliyor. Çinliler böcek yiyor ne olacak dedi. Ayrıca paketi açıp döküp baktık. İçinde bir şey yok.niye yediriyosunuz esinize bildiginiz halde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?