- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
hayır eşim açmadı ben aradım bayan çıkınca işkillendim. yok hiç sorun yokta ne bilim
sabah eşimi takip edicem diye konu açmıştınız üstüne bu tel inşallah düşündüğünüz olmamıştır
Ben çok da üzerinde durmazdım.eşimde aynı siz gibi ama bu telefonlara cvp vermeme huyu yeni
evet evet yorum yazdım zaten görmedinmi eski konuymuş pardono bir sene önceki konum cnm bu şimdi:/
O zaman bu telaş niye? Sakin olun biraz. İlişkinize de kendinize de zarar verirsiniz böyle yaparak.hayır eşim açmadı ben aradım bayan çıkınca işkillendim. yok hiç sorun yokta ne bilim
ama cnm akşam onda arıyorlar açmıyor sen olsan işgillenmezmisinSorun olmadığına emin misiniz? Hep bi telefon, nereye gitti ne yaptı peşinde olan konular?
eşinin telefonundan arasana o numarayı.sessizce bekle bakalım karşı taraf ne diyecekama cnm akşam onda arıyorlar açmıyor sen olsan işgillenmezmisin
eşinin telefonundan arasana o numarayı.sessizce bekle bakalım karşı taraf ne diyecek
madem aradın, ben filanın eşiyim deseydin, dün akşam aradınız numaranız kayıtlı değildi ben de arkadaşlarımızdan biri sandım falan deseydin... böylece eşinin evli bir adam olduğunu bilmiyorsa öğrenirdi. biliyorsa da niyetini anlamaya çalışırdınız.
canım eşine sorsaydın kim neden kayıtlı değil diye yada aradığınızda kiminle görüşuyorum akşam bu numra beni aradı diyebilirdiniz
Evimm senin ciddi bi güven problemin var sorun nedir önce bunu çözmelisin yanlış numara olabilir sonuçta benimde esim eve geldikten sonra telefonlara bakmaz saat 9 u falan gectimi baksada ben kizarim zaten bunda anormal bişey yok
öğrensin... ben olsam çekinmezdim... o saatte seni neden arıyorki derdimo zaman eşim öğrenirdi olayı ne duruma düşerdim ben
öğrensin... ben olsam çekinmezdim... o saatte seni neden arıyorki derdim
iyi de o zaman eşin neden aramadı tekrar o numarayı?karıştırdığımı biliyor telini aslında hep ortada gezer
ama yüze gelmek istemem eşimle o şekil belkide kocasının kontörü yoktu o aradı bilemeiyorum
bazen benim eşim kontör olmayınca benden arar
Ne var bunda hemen aklina başka türlü şey gelmesin
bilemiyorum aramaz genelde arayan bir daha arasın deriyi de o zaman eşin neden aramadı tekrar o numarayı?
Vassaptan kim olduklarini arastir o halde şu anda herkeste whatsap varama gerçektende eşimin telinde çok kayıtlı olmayan no oluyor neden sizce