acil yardım

ama cnm akşam onda arıyorlar açmıyor sen olsan işgillenmezmisin

Hayır, işkillenmem gerçekten. Ki dediğinize göre numarayı da vermiş size, siz de ertesi gün konuşamayıp kapatmışsınız ne anladım bu işten? Anca kendinize dert, madem arıyorsunuz konuşun kadınla derdi neymiş? Vesveyle iş mi olur?

Eski market çalışanları konusunu baz alırsam, sizde bir sorun olduğunu düşünüyorum ben.

birincisi eşim teli açmadı ,numarayı ben kendim gizli aldım aradım bayan çıkınca numarayı tekrar ettim numara benim dedi kadın bişi diyemedim
market çalışanları mevzuunda çoğu bayan da haklı olduğum yönünde yorum yapmıştı cnm şöyleki eşim bana çiçek almıştı elimde çiçek markete gittik marketçi kız güldü eşimde hiç heveslenme sana değil dedi olay bu

bende sorunmu buna gülerim ben

Son düzenleme:
hımmm huyu böyleyse o zaman çok şüphelenmeye gerek yok bence

ama son aramaları mesajları silmeyle ilgili bir problemimiz de var. mesajları da
dün gittim dedim dün arayan kimmiş dedim bilmiyorumki uyku haliyle aradı yabancı numara idi dedi

dur bakayım dedi açtık son arama msj ne varsa silinmiş gördü hiç ses etmedi kapandı konu çocukmu sildi kendi mi bilmiyorum

sevgili olmak ayrı eş olmak ayrı. ayrıca karakterlerde ayrı. ben çok rahat olamam. eşim benden daha rahattır emin ol kıskançlık konusunda

sorun şu ki eşim ayak üstü 10 tane yalan söyleme kapasitesine sahip. kendi söyler hep a planı olmadı b planı olmadı c fln
bu yüzden bende kuşkulanıyorum. güvensiz olma sorunumuz bu yüzden (sadece aldatıma değil her alanda)

daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi aldatılma olduğunu sanmıyorum. sadece benim rızam olmadığı halde bayan arkadaşları alıyormu arabaya

ben olsam o an tartışırdım bindiririm binerim ne olcak gibisinden ama eşim öyle değil he deyip arkadan iş çevirirse bilemem

Çoğu bayanla evlilik sürdürmüyorsunuz, sorsanız sizi 500.000 farklı kadın haklı görebilir ama evlilik iki kişilik benim bildiğim, kocanız arkanızdaki forum desteğiyle size doğru gelmeyen hareketini sonlandırmayacak Önemli olan sizin ne istediğinizi bilip ona göre davranması ve o konuyu da bir daha açılmamak üzere kapatmanız.

Aynı konuyu mu okuduk bilmiyorum, eşinizin göz kırpmalı falan tavrı hoşuna gitmeyen sizsiniz, eşiniz sizin kadar ciddi değil ama aynı güleryüzü/selamlaşmayı siz gösterdiğinizde kavga çıkıyordu. Bence sorun oradaydı.

Ama işler değişti esas sorun ayak üstü 10 tane yalan söyleme kapasitesine sahip olmasıymış, hal böyleyse; zaten şüpheleneceğiniz, kuruntulanacağınız on binlerce durum var, kolaylıklar dilerim. Eminim çok zordur. Umarım en kısa sürede de çıkış yolu bulursunuz, sinirlerinizin yoktan yere gerilmesine yazık.

"Eski market çalışanları konusunu baz alırsam, sizde bir sorun olduğunu düşünüyorum ben.",

siz bu cümleyi kullandığınız için çoğu arkadaş benle aynı fikri paylaştı diye örnek verdim ben.bir dolu şey yazmışsınız. bu cümleniz üzerine onu yazdığımı anlamamanıza imkan yok diye düşünüyorum

3. paragrafınıza istinaden teşekkür ederim

Çok haklısınız, belirtmekte eksik kalmışım, konunun ilk bölümünde benim için bir sorun yoktu yani eşim başka birine heveslenme senin için almadım falan dese, aman 3 snlik uyduruk muhabbet için neyine dertleneyim, ben eşiyim, diğeri ise bir daha denk gelmeyecek sıradan bir insan diye bakarım olaya ama diğer kısımda görevliye iyi akşamlar dememden kavga çıkıyorsa, kendine gel yaw ikimiz de yapalım ya da ikimiz de yapmayalım, beni deli etme diye tartışma çıkarırdım. :/

Telefon konusunda kastettiğim ise; kadınla diyalog yarım kalmış ya, sırf kadın olduğunu öğrenip kapatmak yerine neden aradığını öğrenseydiniz, o konu da tam anlamıyla kapanırdı, yanlış numara mı, servis için tanıdığı mı, yoksa cidden nahoş bir durum mu diye.

Eşiniz market görevlisine iyi akşamlar dediniz diye kavga çıkarır
Siz eşinizi arayanları kontrol eder eşinizi takip edersiniz..

Ne kadar zor iki hayat yoldaşının birbirine güvenmemesi... sürekli kuşku içinde olup bir şeylerden art niyet araması eminim çok yorucudur.. Allah kolaylık versin ikinize birden..

evham yapma bence evimmcim
zannetmiyorum ben
eşin sana düşkün biri kaybetme korkusu da var
bu arada numara inernetten de sorgulanabiliyor
bilgin olsun

çok saol cnm ama o akşam eşim tüm arama kayıtlarını ve mesajlarını silmiş. akşam cnm seni aryan kayıtsız numara kimmiş açmadın akşam dedim . bilmiyorum dur bi bakayım dedi sanki son aramalarını sildiğini bilmezmiş gibi. şöyle bir baktı sildiği geçmişe geri telini kapattı tek söz etmedi

internetten nasıl sorgulanıyor. yalnız aldatılmaktan şüphelenmiyorum ben daha çok arabasıyla bayan arkadaşını getirdiğinden şüpheliyim ve bir kanıtım olduğunu keşfettim . eşim arkaya biri oturacağı zaman ön koltuğu çeker. hafta içi çekiliydi öne doğru

google a bilinmeyen numaralar yaz siteler çıkıyor canım
o konunu hatırlayamadım ben bayan iş arkadaşını taşıma mevzusuydu dimi

evham yapma bence evimmcim
zannetmiyorum ben
eşin sana düşkün biri kaybetme korkusu da var
bu arada numara inernetten de sorgulanabiliyor
bilgin olsun

çok teşekkür ederim cnm sana senin sayende içim rahatladı
internetten sorgulattım. kendi akrabam çıktı. düğün vardı onun için aramışlar sanırım

çok teşekkür ederim cnm sana senin sayende içim rahatladı
internetten sorgulattım. kendi akrabam çıktı. düğün vardı onun için aramışlar sanırım
ohh bee
ilk okuyunca da hiç şüphelenmemiştim eşinden zaten ben
seninki dil çapkını sadece seviyor kadınlarla konuşmayı
çenesine çenesine vur tatlı tatlı

Neden kaygılanıyosunuz numaranın son halini bile söylemiş çekinmeden rahat ol başka şeyler yüklemeyin bence eşinizide kırıp bu konuda aklına gelmeyen şeyleri düşürebilirsiniz,ama yok şüphe durumunz veya daha önce de yakaladığınız şeyler var ise de takipte kalın....

cnm arayan numarayı sorgulattım kendi akrabam çıktı :) sorun yok yani
lakin eşim son aramalarını siliyor ve benim teline ellememden hiç hoşlanmıyor. telefonu çalınca ya açmıyor yada başka odaya gidiyor. beni işgillendirdi durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…