- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
ama cnm akşam onda arıyorlar açmıyor sen olsan işgillenmezmisin
Hayır, işkillenmem gerçekten. Ki dediğinize göre numarayı da vermiş size, siz de ertesi gün konuşamayıp kapatmışsınız ne anladım bu işten? Anca kendinize dert, madem arıyorsunuz konuşun kadınla derdi neymiş? Vesveyle iş mi olur?
Eski market çalışanları konusunu baz alırsam, sizde bir sorun olduğunu düşünüyorum ben.
Beni de sürekli yanlış numaralar arıyor, ne var bunda?
hımmm huyu böyleyse o zaman çok şüphelenmeye gerek yok bence
böyle hayat geçmez. cidden bak.
senin başına gelse ne yapardın deme. geldi. sevgilimi gecenin 11'inde iş yerindeki asistanı arardı işle ilgili konuşurlardı. asistanıyla gece yarılarına kadar çalışırlardı, kızı bazen evine bırakırdı.
oluyor böyle çalışan insanlar arasında.
benim de işim gereği gece 10da banka personeli tarafından aranmışlığım var. şahsen benim başıma gelse muhtemelen totomu döner uyurum
Alemsin valla canım :)) kendine eziyet ediyosun boşuna,adamın dünyadan haberi yok üstelik
aldatılıyorsam ben de bilmek isterim de her an aldatılıyor muyum acaba diye düşünemem ben. acaba aldatıyor mudur fikrinin yerleşmesi yeterli benim için. bu şüphemin gerçek olmasına bile gerek yok. işkillendiysem ilişkimdeki bir şey yanlış demektir.
siz de evliliğinizi bir gözden geçirseniz? bu kadar güvensiz olmak için bir sebebiniz var mı? bir konunuzu daha hatırlıyorum çünkü, işe kadın çalışanları bırakma konusunda. bir sorun mu var eşinizle ilgili yoksa siz mi fazla kuşkucusunuz
birincisi eşim teli açmadı ,numarayı ben kendim gizli aldım aradım bayan çıkınca numarayı tekrar ettim numara benim dedi kadın bişi diyemedim
market çalışanları mevzuunda çoğu bayan da haklı olduğum yönünde yorum yapmıştı cnmşöyleki eşim bana çiçek almıştı elimde çiçek markete gittik marketçi kız güldü eşimde hiç heveslenme sana değil dedi olay bu
bende sorunmubuna gülerim ben
Çoğu bayanla evlilik sürdürmüyorsunuz, sorsanız sizi 500.000 farklı kadın haklı görebilir ama evlilik iki kişilik benim bildiğim, kocanız arkanızdaki forum desteğiyle size doğru gelmeyen hareketini sonlandırmayacakÖnemli olan sizin ne istediğinizi bilip ona göre davranması ve o konuyu da bir daha açılmamak üzere kapatmanız.
Aynı konuyu mu okuduk bilmiyorum, eşinizin göz kırpmalı falan tavrı hoşuna gitmeyen sizsiniz, eşiniz sizin kadar ciddi değil ama aynı güleryüzü/selamlaşmayı siz gösterdiğinizde kavga çıkıyordu. Bence sorun oradaydı.
Ama işler değişti esas sorun ayak üstü 10 tane yalan söyleme kapasitesine sahip olmasıymış, hal böyleyse; zaten şüpheleneceğiniz, kuruntulanacağınız on binlerce durum var, kolaylıklar dilerim. Eminim çok zordur. Umarım en kısa sürede de çıkış yolu bulursunuz, sinirlerinizin yoktan yere gerilmesine yazık.
"Eski market çalışanları konusunu baz alırsam, sizde bir sorun olduğunu düşünüyorum ben.",
siz bu cümleyi kullandığınız için çoğu arkadaş benle aynı fikri paylaştı diye örnek verdim ben.bir dolu şey yazmışsınız. bu cümleniz üzerine onu yazdığımı anlamamanıza imkan yok diye düşünüyorum
3. paragrafınıza istinaden teşekkür ederim
evham yapma bence evimmcim
zannetmiyorum ben
eşin sana düşkün biri kaybetme korkusu da var
bu arada numara inernetten de sorgulanabiliyor
bilgin olsun
google a bilinmeyen numaralar yaz siteler çıkıyor canımçok saol cnmama o akşam eşim tüm arama kayıtlarını ve mesajlarını silmiş. akşam cnm seni aryan kayıtsız numara kimmiş açmadın akşam dedim . bilmiyorum dur bi bakayım dedi sanki son aramalarını sildiğini bilmezmiş gibi. şöyle bir baktı sildiği geçmişe geri telini kapattı tek söz etmedi
internetten nasıl sorgulanıyor. yalnız aldatılmaktan şüphelenmiyorum ben daha çok arabasıyla bayan arkadaşını getirdiğinden şüpheliyim ve bir kanıtım olduğunu keşfettim . eşim arkaya biri oturacağı zaman ön koltuğu çeker. hafta içi çekiliydi öne doğru
evham yapma bence evimmcim
zannetmiyorum ben
eşin sana düşkün biri kaybetme korkusu da var
bu arada numara inernetten de sorgulanabiliyor
bilgin olsun
ohh beeçok teşekkür ederim cnm sana senin sayende içim rahatladı
internetten sorgulattım. kendi akrabam çıktı. düğün vardı onun için aramışlar sanırım
kızlar dün akşam 10 da eşimi biri aradı. telefonda cebindeydi eşimin yabancı numara. cebinden çıkarana kadar kapandı telefon. sonra kim dedim sonu şu olan bir numara dedi
bende yazdım numarayı bugün aradım bayan açtı pardon dedim kapadım
sizce ne yapmalıyım
Neden kaygılanıyosunuz numaranın son halini bile söylemiş çekinmeden rahat ol başka şeyler yüklemeyin bence eşinizide kırıp bu konuda aklına gelmeyen şeyleri düşürebilirsiniz,ama yok şüphe durumunz veya daha önce de yakaladığınız şeyler var ise de takipte kalın....