acil yardım

Bende esimde rehberde kayıtlı
olmayan numarayi tekrar
tekrar aramayiz eğer tekrar aradi ise o zaman geri dönüş yaparız gerçekten önemli ise bilmediğimiz numaralari arayipta niye kendimizi uzelimki ne çıkacağı bellimi olur

Dün gece bayani biri aramış yanlislikla başına gelmeyen kalmamış eşiyle

Son düzenleme:
Evimm senin ciddi bi güven problemin var sorun nedir önce bunu çözmelisin yanlış numara olabilir sonuçta benimde esim eve geldikten sonra telefonlara bakmaz saat 9 u falan gectimi baksada ben kizarim zaten bunda anormal bişey yok

madem aradın, ben filanın eşiyim deseydin, dün akşam aradınız numaranız kayıtlı değildi ben de arkadaşlarımızdan biri sandım falan deseydin... böylece eşinin evli bir adam olduğunu bilmiyorsa öğrenirdi. biliyorsa da niyetini anlamaya çalışırdınız.

o zaman eşim öğrenirdi olayı ne duruma düşerdim ben

Evimm senin ciddi bi güven problemin var sorun nedir önce bunu çözmelisin yanlış numara olabilir sonuçta benimde esim eve geldikten sonra telefonlara bakmaz saat 9 u falan gectimi baksada ben kizarim zaten bunda anormal bişey yok

cnm hayır son günlerde arıyorlar bu saatlerde eşimde cvp vermiyor. ,insan cvp verip tepk,isini belli etmezmi
güvene gelince eşim güvenimi yıkcak bişi yapmadı aldatma babında ama dünyada hiçbir erkeğe güvenmem

X