acil yardım

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
kızlar dün akşam 10 da eşimi biri aradı. telefonda cebindeydi eşimin yabancı numara. cebinden çıkarana kadar kapandı telefon. sonra kim dedim sonu şu olan bir numara dedi

bende yazdım numarayı bugün aradım bayan açtı pardon dedim kapadım
sizce ne yapmalıyım

Takip edin bakalım bir daha arayacak mı? Belki yanlışlık olmuştur. Bazen numara çevirerek arayınca ben de yanlış çevirebiliyorum numarayı. Öyle olmuş da olabilir.

madem aradın, ben filanın eşiyim deseydin, dün akşam aradınız numaranız kayıtlı değildi ben de arkadaşlarımızdan biri sandım falan deseydin... böylece eşinin evli bir adam olduğunu bilmiyorsa öğrenirdi. biliyorsa da niyetini anlamaya çalışırdınız.

Siz sormadiniz mi kim,niye kayıtlı değil, neden açmadin
Diye ?

cnm öyle şeyler soramıyorum. eşimin telinde ki aramaların yarısı kayıtlı değil birde
önceden son aramaları siliyordu. ben silmeye başlayınca bıraktı ama eminim istemediğini siliyor gene
çoğu zaman boşver diyor açmıyor geri dönüş yapmıyor
pazar günü de erkek ismiyle kayıtlı arkadaşıyla başka odada konuştu. hep hımmm tmm oldu fln

o aklıma geldi şimdi

canım eşine sorsaydın kim neden kayıtlı değil diye yada aradığınızda kiminle görüşuyorum akşam bu numra beni aradı diyebilirdiniz

ooo benim eşimi günlerce gizli bir numara aradı durdu özelliklede geç saatlerde eşimde özele açmam deyip durdu aç dememe rağmen sen aç dedi açtım ses yok dinliyo yüzüne laf söyleyip kapadım aramaya devam etti eşimi en son teli özele kapattı da kurtulduk başta kim diye çok merak ettim ama sonra üstüne düşmedim yanlışlıkla olabilir bir daha aramadıysa sorun etme yani

Bunu ben hiç yapmıyorum :)
İşi olan bi' daha arasın diyorum.

Ya ben arıyorum bazen benimle alakalı bir şey oluyor bi kere arıyorlar açmayınca tekrar aramıyorlar
Geçen mesela hastane randevum değişmiş geri aramasaydım öğrenemeyecektim gidecektim eski saatinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…