- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
nasılll bende yok meselaVassaptan kim olduklarini arastir o halde şu anda herkeste whatsap var
whatsapmi yoknasılll bende yok mesela
Yanlış numaradır belki,hemen heyecan yapmayın. Eşinize güveniyorsanız boşverin gitsin. Bidaha arama olursa eğer ozaman Kafaya takılabilir bi durumdur ancak
evet vhatsap yok bende de onda dawhatsapmi yok
telin dokunmatikmi yoksa eski modelmi eski ise olmaz zaten dokunmatik tellere whatsap yuklersin whatsapli olanlar cikar yani
Ya kusura bakmayın, ben bunu da anlamıyorum.offf kızlar daha önce tartışmamıza rağmen benden gizli bayan yolcu taşıyorsa napayım ben bu adama şimdi
onlarmı önemli benmi
papağan gibi aynı şeyi tekrar ediyorum :)
Ya kusura bakmayın, ben bunu da anlamıyorum.
Zaten aynı iş yerindeler bütün gün beraberler, yolunun üstüyse birlikte gidip gelmelerinde ne sakınca var ki?
böyle hayat geçmez. cidden bak.
senin başına gelse ne yapardın deme. geldi. sevgilimi gecenin 11'inde iş yerindeki asistanı arardı işle ilgili konuşurlardı. asistanıyla gece yarılarına kadar çalışırlardı, kızı bazen evine bırakırdı.
oluyor böyle çalışan insanlar arasında.
benim de işim gereği gece 10da banka personeli tarafından aranmışlığım var. şahsen benim başıma gelse muhtemelen totomu döner uyurum
Muhakkak farklı. Amenna, ona lafım yok.herkesin kendi görüşü cnm biz konuştuk bana sordu hayır dedim
buna rağmen gizli yapması olmaz o anda tartışsa ne olcak götürürüm dese neyse
hımmm huyu böyleyse o zaman çok şüphelenmeye gerek yok bencebilemiyorum aramaz genelde arayan bir daha arasın der
Telin akilli telefonmuevet vhatsap yok bende de onda da
Güveniyorum diyorsun işte canım :) neden senden gizli iş çevirsin adam.eşime güveniyorum da benim eşim iş yerinden birkaç bayanı evine bırakmak istemişti ben kabul etmedim
gizli mi yapıyor merak ettim
Muhakkak farklı. Amenna, ona lafım yok.
Eşinizden bu denli şüphe duymanız, birlikte çalıştığı bir kadından rahatsız olduğunuz izlenimi yarattı bende.
aldatma konusunda güvenirimde arkadan iş çevirme konusunda değilGüveniyorum diyorsun işte canım :) neden senden gizli iş çevirsin adam.
Alemsin valla canım :)) kendine eziyet ediyosun boşuna,adamın dünyadan haberi yok üstelikaldatma konusunda güvenirimde arkadan iş çevirme konusunda değil
aldatılıyorsam ben de bilmek isterim de her an aldatılıyor muyum acaba diye düşünemem ben. acaba aldatıyor mudur fikrinin yerleşmesi yeterli benim için. bu şüphemin gerçek olmasına bile gerek yok. işkillendiysem ilişkimdeki bir şey yanlış demektir.haklısın ama işte ben böyleyim
aldatılıyorsam eğer bilmek isterim