acil yardım

Ben cok rahatim galiba:)) esim isi geregi cok fazla insanla tanisir..telefonla da ararlar mail de atarlar benim aklima gelmez..kisacasi onemsemem...telefonuna bakmam...kendi telimin de sifresi vardir.karistirilmasindan hoslanmam...sonucta evli olsak da herkesin teli kendine...

offf kızlar daha önce tartışmamıza rağmen benden gizli bayan yolcu taşıyorsa napayım ben bu adama şimdi
onlarmı önemli benmi
papağan gibi aynı şeyi tekrar ediyorum :)

Evim cia diye bir program var. Telefona indir, arayan numarayı yaz, bir ihtimal numaranın kime ait olduğu çıkabilir. Ayrıca numarayı geçici olarak telefonuna kaydedip whatsapp dan bak bakalım kimdir.

Ben yanlış bir durum olma ihtimalini düşünmüyorum ama...

offf kızlar daha önce tartışmamıza rağmen benden gizli bayan yolcu taşıyorsa napayım ben bu adama şimdi
onlarmı önemli benmi
papağan gibi aynı şeyi tekrar ediyorum :)
Ya kusura bakmayın, ben bunu da anlamıyorum.
Zaten aynı iş yerindeler bütün gün beraberler, yolunun üstüyse birlikte gidip gelmelerinde ne sakınca var ki?

böyle hayat geçmez. cidden bak.
senin başına gelse ne yapardın deme. geldi. sevgilimi gecenin 11'inde iş yerindeki asistanı arardı işle ilgili konuşurlardı. asistanıyla gece yarılarına kadar çalışırlardı, kızı bazen evine bırakırdı.
oluyor böyle çalışan insanlar arasında.
benim de işim gereği gece 10da banka personeli tarafından aranmışlığım var. şahsen benim başıma gelse muhtemelen totomu döner uyurum

Ya kusura bakmayın, ben bunu da anlamıyorum.
Zaten aynı iş yerindeler bütün gün beraberler, yolunun üstüyse birlikte gidip gelmelerinde ne sakınca var ki?

herkesin kendi görüşü cnm biz konuştuk bana sordu hayır dedim
buna rağmen gizli yapması olmaz o anda tartışsa ne olcak götürürüm dese neyse

haklısın ama işte ben böyleyim
aldatılıyorsam eğer bilmek isterim

herkesin kendi görüşü cnm biz konuştuk bana sordu hayır dedim
buna rağmen gizli yapması olmaz o anda tartışsa ne olcak götürürüm dese neyse
Muhakkak farklı. Amenna, ona lafım yok.
Eşinizden bu denli şüphe duymanız, birlikte çalıştığı bir kadından rahatsız olduğunuz izlenimi yarattı bende.

haklısın ama işte ben böyleyim
aldatılıyorsam eğer bilmek isterim
aldatılıyorsam ben de bilmek isterim de her an aldatılıyor muyum acaba diye düşünemem ben. acaba aldatıyor mudur fikrinin yerleşmesi yeterli benim için. bu şüphemin gerçek olmasına bile gerek yok. işkillendiysem ilişkimdeki bir şey yanlış demektir.
siz de evliliğinizi bir gözden geçirseniz? bu kadar güvensiz olmak için bir sebebiniz var mı? bir konunuzu daha hatırlıyorum çünkü, işe kadın çalışanları bırakma konusunda. bir sorun mu var eşinizle ilgili yoksa siz mi fazla kuşkucusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…