merhaba. benim uzun zamandır bir sıkıntım var ve ne yapacagımı hic bilmiyorum. destek almak istiyorum ama aileme soylemeye korkuyorum. 17 yasında bi kızım. her seyde cok kararsızım, benden 3 yas buyuk bir erkek arkadasım var ve bana guvenmedigi icin kendi olmadan dısarı cıkarmıyor. en yakın kız arkadasımla dısarı cıkmayı gectim mesajlasıp arayıp soramıyorum bile. 4 gun sonra dogum gunum ve muhtemelen sadece erkek arkadasımla olabilicem. bunlar beni cok sıkıyor her seyden sıkılıyorum yapıcak hicbiseyim yok. Sosyal medya (twitter,face vb) herseyimi kapadı. neymis guvenemiyormus. onu cok seviyorum 6 aydır beraberiz bu yuzden terketmek istemiyorum ama konusmaya calıssamda anlamıyor. ne yapmalıyım. konusucak kimsem yok cunku dedigim gibi en yakın kız arkadasımı arayıp mesaj bile atamıyorum. depresyona girmis olabilir miyim?
bununla beraber benim 5 senelik sevdigim cocuk aklıma geliyor hala benle beraber olmak istiyor, ama suanki erkek arkdasımı bırakamıyorum. bırakmaya beni cok zorluyor cok sıkıyor ama bırakırsamda pisman olucam
güzelim sana bir abla tavsiyesi hemen ayrıl çünkü etrafımda çok gördüm bu tip insanları sonu hep kötüyle sonuçlandı hatta aynı senin yaşında ve durumunda kuzenim vardı onunda kötü sonuçlandı şu anda sıkıyor sonra hakarete dönüyor sonra şiddet oluyor ve sonra korkup ayrılamıyorsun hepsi böyle olacak diye bişey elbette yok ama genelde olan bu bence ayrıl daha fazla uzatmadan yaşın çok küçük seni daha çok mutlu edecek biri mutlaka çıkar cnm tabiii yine altını çiziyorum bu benim deneyimlerim ve düşüncelerim cnm
evet bende dusunuyorum ama iste cesaretim yok sanırım. bir kez cok sinirlenip vurmustu gerci pisman oldu ama hic bilmiyorum tedaviye goturmeyi bile dusundum
vurmuşmuyduneye cesaretin yok korkuyormusun ?? tekrar söylüyorum daha kötüye gitmeden ayrıl tatlım
korkmak degil seviyorum
6 ay dedigin ne ki, hicbisey.... Neden güvenmiyor sana onu pek anlamis degilim ama 6 aylik bi iliskide seni bukadar sıkıyorsa 6 sene sonrasini hayal bile edemiyorum.. Bence sen bu cocugun hayatindan topukla...
bazı hatalarım oldu ama bu ufak tefekti. ornak veriyorum bi yerde oturuyorken tek basıma baska yere gittigimde (ornegin madoda isem newcastlea gittiysem) haber vermedigim icin burnumdan getirdi. erkek gozuyle anlamıyosun sen falan diyor ben anlamadım bu erkek gozunu bi turlu
Eski sevgilim aklıma geliyor, beni istiyor demişsin demek ki iletişim halindesiniz. Başkası aklına gelebiliyorsa nasıl sevgidir bu? Çocuk sana güvenmemekle iyi yapıyor. Bu kadar kısıtlamaya rağmen eski sevgililer falan. :/
Ne bu hint kumaşı falan mı bulamazmısın daha insancıl olanını dövmek tokat atmak ne demek ya sen ilerde nasıl olucağını biliyomusun evde bile perdenin arkasından bakan bi insan olarak devam ediceksin hayatına bukadar kısıtlama neyin nesi bence o yüzü ona sen verdin çok uzatmadan daha çok psikolojin bozulmadan yolunu ayır canım değmez daha gencecik kızsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence sende suan yapılanı destekleyecek kadar sizofrensin. Boyle sıktıgı icin ondan uzaklasıyorum demeye calıstım hala hakediyorsun diyebilen varmıs demek ki
merhaba. benim uzun zamandır bir sıkıntım var ve ne yapacagımı hic bilmiyorum. destek almak istiyorum ama aileme soylemeye korkuyorum. 17 yasında bi kızım. her seyde cok kararsızım, benden 3 yas buyuk bir erkek arkadasım var ve bana guvenmedigi icin kendi olmadan dısarı cıkarmıyor. en yakın kız arkadasımla dısarı cıkmayı gectim mesajlasıp arayıp soramıyorum bile. 4 gun sonra dogum gunum ve muhtemelen sadece erkek arkadasımla olabilicem. bunlar beni cok sıkıyor her seyden sıkılıyorum yapıcak hicbiseyim yok. Sosyal medya (twitter,face vb) herseyimi kapadı. neymis guvenemiyormus. onu cok seviyorum 6 aydır beraberiz bu yuzden terketmek istemiyorum ama konusmaya calıssamda anlamıyor. ne yapmalıyım. konusucak kimsem yok cunku dedigim gibi en yakın kız arkadasımı arayıp mesaj bile atamıyorum. depresyona girmis olabilir miyim?
bununla beraber benim 5 senelik sevdigim cocuk aklıma geliyor hala benle beraber olmak istiyor, ama suanki erkek arkdasımı bırakamıyorum. bırakmaya beni cok zorluyor cok sıkıyor ama bırakırsamda pisman olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?