merhaba. benim uzun zamandır bir sıkıntım var ve ne yapacagımı hic bilmiyorum. destek almak istiyorum ama aileme soylemeye korkuyorum. 17 yasında bi kızım. her seyde cok kararsızım, benden 3 yas buyuk bir erkek arkadasım var ve bana guvenmedigi icin kendi olmadan dısarı cıkarmıyor. en yakın kız arkadasımla dısarı cıkmayı gectim mesajlasıp arayıp soramıyorum bile. 4 gun sonra dogum gunum ve muhtemelen sadece erkek arkadasımla olabilicem. bunlar beni cok sıkıyor her seyden sıkılıyorum yapıcak hicbiseyim yok. Sosyal medya (twitter,face vb) herseyimi kapadı. neymis guvenemiyormus. onu cok seviyorum 6 aydır beraberiz bu yuzden terketmek istemiyorum ama konusmaya calıssamda anlamıyor. ne yapmalıyım. konusucak kimsem yok cunku dedigim gibi en yakın kız arkadasımı arayıp mesaj bile atamıyorum. depresyona girmis olabilir miyim?
bununla beraber benim 5 senelik sevdigim cocuk aklıma geliyor hala benle beraber olmak istiyor, ama suanki erkek arkdasımı bırakamıyorum. bırakmaya beni cok zorluyor cok sıkıyor ama bırakırsamda pisman olucam
bununla beraber benim 5 senelik sevdigim cocuk aklıma geliyor hala benle beraber olmak istiyor, ama suanki erkek arkdasımı bırakamıyorum. bırakmaya beni cok zorluyor cok sıkıyor ama bırakırsamda pisman olucam