E ecenaz_34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2009 10 0 86 38 İstanbul 12 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenaz_34 #1 arkadaslar sıtenın sıkı takıpcılerındenım ve goruyorumkı herkez dayanısma ıcınde.umarım yardımcı olursunuz.benım acılen cocuk norolojısı bolumu olan bı hastane bulmam lazım.ıstanbul avrupa yakasında oturuyorum.bakırkoy dogum evı dısında olursa sevınırım.özelde olabılır farketmez.kızımın takıbı ıcın gerekıyor.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....
arkadaslar sıtenın sıkı takıpcılerındenım ve goruyorumkı herkez dayanısma ıcınde.umarım yardımcı olursunuz.benım acılen cocuk norolojısı bolumu olan bı hastane bulmam lazım.ıstanbul avrupa yakasında oturuyorum.bakırkoy dogum evı dısında olursa sevınırım.özelde olabılır farketmez.kızımın takıbı ıcın gerekıyor.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....
N nigo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2008 150 4 96 Diğer 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecenaz_34 #2 canım sorun ne yazmamışsın ama geçmiş olsun tıp fakültelerin de oluyor noroloji bölümü ben istanbulda değilim çok yardımcı olamıcam üzgünüm
canım sorun ne yazmamışsın ama geçmiş olsun tıp fakültelerin de oluyor noroloji bölümü ben istanbulda değilim çok yardımcı olamıcam üzgünüm