Okumadınız mi. Aramış açmamış işte. Ondan merak ediyor zatenNiye kendisini aramadığınızı anlamadım. Konuşuyorsunuz gülüyorsunuz ama hastanede arayamıyorsunuz, neden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okumadınız mi. Aramış açmamış işte. Ondan merak ediyor zatenNiye kendisini aramadığınızı anlamadım. Konuşuyorsunuz gülüyorsunuz ama hastanede arayamıyorsunuz, neden?
Görünür, geçenlerde babam acile kaldırıldı 1 saate falan girişi, istenen tahlilleri görünüyordu. Yatış yaptığında da “normal yatak tarifesi” mi ne o tarz bir şey yazıyordu yatırıldığı bölüme girişi de görünüyorduAllah göstermesin acilden giris yapsa ve yatis verilse görünmez mi yani, yok maalesef arayacagim kimse.
Haklısınız dikkat etmemişim oraya.Okumadınız mi. Aramış açmamış işte. Ondan merak ediyor zaten
Aradim ki zaten acmiyor. Telefonunu cantada birakmis oldugunu düsünüyorum sessizdeyse beni kim arayacak diye düsünmüs olabilir.Niye kendisini aramadığınızı anlamadım. Konuşuyorsunuz gülüyorsunuz ama hastanede arayamıyorsunuz, neden?