Çocuk Hastalıkları Acil yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

diller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
86
1
Merhaba hanımlar benim 2 yaşında bir oğlum var kış aylarında grip olduğunda burnu akmıyor ve çok koyu bir balgamı oluyor bu yüzden tıkanıyor bildiğiniz iyi bir balgam söktürücü varsa yardımlarınızı bekliyorum

merhaba diller.ilaçismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama sen sorduğun için söyleyeyim dedim.benim oğlumunda grip olduğunda burnu çok tıkanırdı bende grip şurubuyla beraber balgam söktürücü kullanıyorum....bu ilaçlar rahatlatır bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ...veriyorum oğluma böyle oldukça. Doktorumuz söylemişti. Bi de her sabah kahvaltıdan sonra 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi veriyorum.He bi de haftada 2-3 gün bıldırcın yumurtası veriyorum. Bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş. Tabi ki bunları da doktora sorup verdim.Benim oğlumda 27 aylık.
Umarım yardımcı olmuşumdur....

benim kızımda sık sık grip oluyordu ve neticesini geniz etine bağladılar. gece horlaması çoktu. ve grip olduğunda burun tıkanıklığı için tonimer sprey kullandım(okyanus suyu) günde 3-4 kez burun deliklerine 1er kez ama kurum ödemiyo bu ilacı 20 tl ye almıştık geçen sene.kızımı rahatlatıyordu. onun dışında peditus şurup kullandım oda rahatlatıyordu.BİRDE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN UMCA SOLÜSYON KULLANDIM HİÇ BİR YAN ETKİSİ YOK BUNU KULLANMANI TAVSİYE EDERİM GÜNEY AFRİKADA YETİŞTİRİLEN BİR BİTKİNİN KÖKÜNÜN ÖZÜ İMİŞ REÇETESİNDE YAZIYORDU. ÇOCUK HASTALANINCA GÜNDE 3 DEFA 10AR DAMLA VE 10 GÜN BOYUNCA YARIM ÇAY BARDAĞI SUYA KATIP İÇİRİYORSUN BEN ÇAY KAŞIĞINA BİRAZ SU KOYUP ÖYLE İÇİRDİM BARDAKLA İÇMEDİ.ilacı sakla VE ÇOCUĞUN TEKRAR HASTALANDIĞINDA YİNE 10 GÜN BOYUNCA GÜNDE 3 DEFA 10AR DAMLA BANA DOKTOR TAVSİYE ETTİ.EN AZINDA BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE FAYDASI OLUR İLAÇTAN İYİDİR YAN ETKİSİDE YOK AMA KURUM ÖDEMİYOR BUNUDA 24 TLYE ALMIŞTIK YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM. UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR

Birde balgam için ...kullandım ve kızım ilk kullandığım günün gecesi bütün balgamını kusarak attı ve rahatladı. Benim doktorum kusmasını şiddetle tavsiye ediyordu rahatlaması için ve o kadar ilaç arasında sadece ...faydasını gördük

TeŞekkÜrler arkadaŞlar sÖyledıĞınız Şuruplarını doktora sorup kullanmayı dÜŞÜnÜyorum.

canım arkadaşım çok geçmiş olsun aynı sorunu 3 yaşındaki kızımdada yaşadık dıktoruna danışmanı tavsiye ederek sana soğuk bunar makinesi almanı önericem okadar faydasını ğöreceksinki çoçuguna gereksiz ilaç ve antibiyotik vermeyeceksin çok geçmiş olsun

ılaç isimlerinin burada verilmesi yasaktır. bile bile yazıyorsunuz.
unutmayın ki, sizlere iyi gelen ilaç, şurup bir başkasına zarar verebilir

yukarıda yazdığım yazıyı okursanız orada göreceksiniz demek ki gerçekten zor durumdayım ki arkadaşlardan yardım istemiştim.Yazdığım mesajda doktoruma sorup yazıcam demişisim bu kadar da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…