Acil yardım

İğne yaptı ise inşallah temizlenir bende iğne oldum dün başladı kanamam,
Sonrası için doktorumla konuşacağım pazartesi tekrar kan ver dedi
Bana iğne yapmadan kanamam başladı iğne vs bişey yapmadım kanamam başladı ve hastaneye gittim. Ultrasona baktığı zaman kese vs bşey görünmedi kan değerim 160 tan 250 ye çıkmıştı sağlıklı değil bence dış gebelik dedi rahmini temizlememiz lazım dedi düşük iğnesi yapacaz dedi iyide benim kanamam şuan zaten kendiliğinden oldu ne yapacam bilmiyorum lütfen bilenler yardımcı olabilir mi sizce rahmimi temizlemelerin ve iğneye izin vermelimiym. Kanamam zaten çok düşük oluyor iğneye ve rahmimi temilemesine izin vermeli miyim

Canim o iğne düşüğe yardımcı oluyor.
Senin kanama başlamış ama kan değerin düzensiz..
Doktoruna guvenmiyorsan farklı bir doktora git.
Ben iğneye ikinci doktoruma gidince okey verdim.. çünkü bekleyecek bir durumum yoktu benim.

Değerinde çok düşük aslında kendiliğinden düşmez diye mi düşündü doktor acaba.
Ben iğne olduğum.gun değerim 921 di.

Kızlar merhaba ben 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay tekrar çocuk düşünmeye karar verdşm fakat o kadar sabırsızm ki hemen gebelik testi yapmak istiyorum fakat adetime 6 gün kalmış sizce doğru sonuç verir mi

Belirti desen sadece sırt ağrısı ve arada çok nadir olan kasık ağrıları göğsüm de de ağrı vr

Kan testi yaptıracaksanız doğru sonuç alırsınız.

Kan testi değil canım evde gebelik testi şu 1 hafta erken testler var ya onlsrdan yapsam doğru sonuç olur mu

Kızlar günüme 6 gün var yaptım silik çıktı var mı sizce.. kan ne zaman versem kesin sonuç alırım

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-09-09-13-06-196_com.whatsapp.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…